לכל התלמידים שמבקרים פה

מעניין איפה את לומדת שרון....

כי לצערי אצלי זה היה גם בחטיבת ביניים וגם בתיכון ותתיפלאו זה קיים גם בצבא... אנשים לא בוגרים - זה מה שיש לי להגיד !!! וחבל - שאנשים לא מבינים - זה סך הכל ההפסד שלהם אני חושבת !!! כי כל בן אדם מיוחד ומקסים לכשלעצמו ועמית - הכי חשוב זה להעריך את עצמך - אל תקשיב לאף אחד ואל תתן לאף אחד לפגוע בך - כי אתה יודע וצריך להרגיש בטוח בעצמך שאתה הרבה יותר טוב מאלה שמקניטים אותך !!! יותר מאוחר תגלה לדעת שאתה המצליח ואתה ואתה .... והם רק מתחתיך... עכשיו הם מנסים להראות לך שאתה למטה והם למעלה רק בשביל הרושם והח`ברה - להרגיש ``אין`` על גב אחרים - זה קל ונוח ולצערי אין לי פיתרון למצב - הלוואי והיתה נוסחת פלא שכזאת...

רותי ב.

New member
לכל התלמידים שמבקרים פה

שנת לימודים פוריה ומרתקת, ומקוה שהשנה הזו תהיה לכל אחד מקצה שיפורים בתחום שהכי חשוב לו, כמו גם בחברה. בהצלחה לכולכם, ואם תרצו ספרו חוויות.

sharon91

New member
תודה רותי.. אבל השנה כבר התחילה רע..

וואי, היום הראשון הזה, היה הפעם הראשונה שיש לי הרגשה רעה לגבי בית הספר. מורים נוראים, וסיבות דומות.. וגם קצת אכזבה שנשארת מסוף השנה שעברה. באסה.

רותי ב.

New member
חמודה,

קראתי גם ב`יומנה של...` והצטערתי לשמוע. מקוה שההמשך יהיה טוב יותר, ושתתבדי גם לגבי המורים. אולי כשתלמדי להכיר אותם והם אותך ההתרשמות שלך ושלהם תהיה אחרת, טובה יותר, מקבלת יותר. שיהיה בהצלחה, בכל אופן.

sharon91

New member
אממ.. מה שבטוח..

לפחות במקצוע אחד, שאני ממש לא סובלת את המורה, או יותר נכון, ממש רוצה ללמוד עם מורה אחרת.. אני אנסה לעבור..

בהצלחה !!!

זאת באמת הקלה להרפות מן העבר !!! אבל זה מעשה לא קל - מאחלת לך בהצלחה !!! ורק אושר בחיים...

אור... אני ממש מצטערת על מה שקרה לך

ומזועזעת לעמקי נשמתי... אני מקווה שבאמת יקשיבו לזעקתך - כי יש מקום לזעוק והלוואי ומי שעובר מיקרים שכאלה יקבל את האומץ לספר ולא לשתוק... מאחלת לך רק טוב !

מיטל יקרה...

הפחד שלך נובע מחוסר ידיעה וזה טיבעי אבל אני מקווה שיהיה בסדר... בעצם יודעת שיהיה בסדר !!!

meytal14

New member
למה חוסר ידיעה?

את מתכוונת לזה שאני מפחדת ``מהלא נודע``?

שי ריגשת אותי עד לדמעות

אני יושבת ובוכה וקוראת עוד פעם ועוד פעם !! כמה יפה, כמה מרגש מהן כוחן של המילים...?

עמרי23

New member
נכון...

אבל יש כאלה ששואלים רק בכדי לנסות לסבך את החיים וגם אם הם נותנים מענה כלשהו אותו מענה הוא בסך הכל השאלה הבאה...

למעלה