לכל התלמידים!!!

voidxxx7

New member
לכל התלמידים!!!

העצומה הגיעה לעיתונות! לכל המעוניינים יש כתבה בידיעות האחרונות, בממון ולאחר הדיווחים האחרונים זה הגיעה גם לכנסת. לאור המצב הקיים אני מעביר מידה שקבלתי כרגע בבקשה לכולם לפוצץ את הרשות במיילים,גם אם כתבתם כבר תעשו זאת שוב. תעבירו זאת לשאר החברים. ןשיהיה לכולם חג שמח!

איפה אפשר לראות?

איפה אפשר לראות את הכתבה בעיתון? באיזה מהדורה? איך אפשר לראות שזה הגיע לכנסת?

t58804420

New member
סלחו לי על ההתערבות זו בדיוק הסיבה שלא באתי

לבחינה העלובה שלהם גועל רפש עובדים קשה בשביל להכשיל שיחפשו מי יממן להם על פעם 500 ש"ח לבחינה בני עוולה יושבים שם

voidxxx7

New member
הכתבה

אפשר לראות במהדורה שהיום בממון. ולגבי הכנסת אין עדיין משהוא רשמי, אבל זה נאמר ממקור שמטפל בכל הנושא של העצומה הזאת.

adidush1980

New member
בכיינות חוזרת

שלום לחברי הפורום. נבחנתי פעמיים במקצועית א ולשמחתי עברתי לפני חצי שנה, כעת אני ממתינה לתוצאות הבחינה במקצועית ב. קשה שלא לזהות בפורום זה ריטואל קבוע לאחר כל בחינה של בכיות, זעקות, קריאות למאבק וכמעט מרי אזרחי נגד המימסד בעידודו של מנהל הפורום. הרי נועם בעצמו אמר שהבחינה היתה קשה אבל הוגנת,נראה שהתחליף לחוסר מקצועיות ובורות ואולי גם חוסר מזל היא לצאת כל פעם בקריאה שכזו וחבל. אצלי בעבודה נבחנו שתיים מחברותי בבחינה, שתייהן כנראה (ולאור השיחזור) עברו את הבחינה ולדבריהן יצאו 20 דקות לפני הזמן. אני מזכירה לך נועם שגם באחת הבחינות הקודמות עודדת לצאת ל"מאבק" כהגדרתך ולבסוף הקבוצה ברשותה של הגברת ממבטח סימון נבעטה בישבן ממדרגות בית המשפט לאחר שהוציאו כסף רב. אני כן חושבת שצריך להציף בעיות לגופו של עניין אבל לא בדרך זו. זה לא רציני לפורום מכובד זה.

pakapaka

New member
מקור הבעיה = הרמה של האנשים הניגשים לבחינות

עם כל הכבוד, הרמה המתבקשת בבחינות אלו הינה נמוכה משמעותית מהרמה הנלמדת בתואר ראשון עבור אותם המקצועות. (מי שחולק עליי, כנראה שלומד במכללה חסרת זכות קיום) נוסיף לעובדה הזאת שצריך לקבל 60 בלבד במבחנים הללו. משמעות הדבר היא, שמי שלא מסוגל לעבור (לעבור!, כולה 60) את הבחינות הללו, ממש לא ראוי שיעסוק בייעוץ השקעות או ניהול תיקים. לכו תחפשו מקצוע אחר אבל אל תהפכו את מקצוע ניהול ההשקעות למקום מפלטם של ההדיוטות רק כי זה "כסף טוב". מוקדש לכל אותם האנשים שבמועד שעבר עברו את הבחינה במימון רק בזכות הפקטור הלא הגיוני בעליל של 20 נק' והשבוע בכו בגלל "הרמה הקשה" של מקצועית א'.

zvigold

New member
חוסר הוגנות מוחלט

לאף אחד אין כוונה להתבכיין... א. היה אי שיווין בזמן בין הנבחנים כאשר לחלק מהנבחנים השאלה שנפסלה היתה בין הראשונות, בעוד לאחרים שאלה זו היתה בין האחרונות בבחינה וטרם הגיעו אליה בכלל. ב.היו כמה שאלות בעיתיות במבחן הזה, בעיקר עניין של ניסוח. ממש לא איכפת שעושים בחינה קשה, אבל באים לפסול פה על ענייני ניסוח ולא לבדוק את הנבחנים על החומר עצמו. בזאת אני קורא לכולם להצטרף למחאה ולחתום על העצומה: http://www.atzuma.co.il/miktzoit122010

גם אני מצטרף .... לדעה שהמבחן היה הוגן ...

אני אפילו אטען שהוא היה קל מדי , אבל אז בטח כולם יקומו עליי ...
ואני באמת לא גאון הדור... כולה למדתי שבועיים לפני הזמן, ללא קורס , מכיוון שכבר ערתי את הבחינות האלו במכללה בתואר הראשון . כל מה שהיה צריך לשים לב זה לקרוא את השאלה בדקדקנות ולפתור ... הרבה שאלות היו קלות עד רמת מטופשות של להציב בנוסחא מטופשת ולהגיע לתוצאה הנכונה , עד כדי כך שלא הבנת האם זה הגיוני שזה כה קל וחיפשתי את ה"מסיח".

goldfinger2

New member
אני מכיר אנשים שאין להם אפילו

תואר ועושים לך בית ספר להשקעות בשוק ההון אז מה אתה מזבל בשכל ראיתה איזה אנשים עובדים בבתי השקעות ? הבחורות מוכרות ציצי בעיקר לבוסים וחצי מהגברים שמה לעולם לא רכשו מניה בכספם

goldfinger2

New member
ראיתי את הבחינה שהייתה לפני חצי שנה

היא הייתה בדיחה אנשים שלא יודעים מה זה מניה עברו אותה. בגלל שהענף מוצף במלא בררה שרוצים לעסוק בתחום בלי הכישורים הנדרשים אנשים מוכשרים שצריכים את המבחן המזורגג הזה נכשלים.

למעלה