לכל ה-

• פותח הנושא tonti
  • פורסם בתאריך

tonti

New member
לכל ה-../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

שנים שהייתי סובלת מפטריות בנרתיק. לא מוסברות, כרוניות. ורופא פרטי שהלכתי אליו פעם העיז לומר לי "אין מה לעשות, זה כרוני אצלך, תמיד יהיה לך". ואז התחלתי לקחת אסידופולוס. אחד ליום לתקופה מסויימת. וזה נגמר. אף פעם לא חזרה לי שום פטריה לשם. כבר 5 שנים שאין כלום. כשאני מרגישה שאולי זה הולך לחזור-אני שוב לוקחת. ולמי שלא יודעת, אסידופולוס אלו החיידקים הטובים שיש לנו במעיים. בין השאר הם נמצאים גם ביוגורט. אנטיביוטיקה הורגת אותם. לכן מומלץ לקחת אסידופולוס במקביל לטיפול אנטיביוטי (ובכלל מומלץ לא לקחת אנטיביוטיקה אם אפשר להמנע מזה). ובכוונה פתחתי הודעה חדשה כדי שזה יבלוט ולא ייבלע אי שם. כי אני יודעת כמה נורא זה יכול להיות. מה גם שבהריון יש נטיה עוד יותר לפטריות אז עדיף לעבוד על זה לפני.

Gill Gallad

New member
נשמע מבטיח! ../images/Emo187.gif

יש לי 2 שאלות טונטי: 1. האם זו תרופה או מוצר טבע? 2. האם את יכולה בבקשה לכתוב את השם של זה בלועזית כפי שהוא מופיע על האריזה? אני לא גרה בארץ ואולי אם אני אדע את השם הלועזי יהיה לי יותר קל להשיג את המוצר המקביל לזה פה. תודה!!!

פוקית27

New member
טונטי אני גם אשמח לקבל פרטים,

איך זה נראה,שם ואם צריך מרשם או לא. נראה לי שהעצה הזו תעזור לי מאוד.

lulyK

New member
זה טבעי, אלו החידקים הטובים

שגם ככה חיים לנו במערכת, ולפעמים לא עומדים בעומס. אסידופילוס יש להמון חברות, חשוב רק לשמור במקרר אחרי הפתיחה. אפשר גם לקנות פרוביוטיקה, שזה כדורי מציצה שמכילים כל מיני חידקים טובים שכאלה. ואגב אסידופילוס, במקרה של התחלת פטריה, אפשר לקחת קצת יוגורט ביו, לפזר עליו את תכולת הכדור (האבקה שבתוך הפלסטיק) ולמרוח. יאממי.

tonti

New member
להלן תשובותי:

זה טבעי. לא תרופה. אני לוקחת את אלו של סולגאר כי לא צריך לשמור אותם בקרור (האמת היא שהיום יש עוד חברות שאפשר לשמור את הכדורים מחוץ למקרר). ADVANCED 40+ ACIDOPHILUS ככה קוראים לאלו שלי. לכל חברה שמשווקת ויטמינים יש אסידופולוס. אם יש כבר פטריה אפשר למרוח יוגורט ואת האבקה שבתוך הקפסולה על טמפון ולהכניס. עשיתי את זה. נשבעת. אני יודעת שזה נשמע נורא. אבל זה לא. ואחרי שתנסו אני רוצה דיווח אם זה עבד, טוב?

למעלה