לכל ה

לכל ה ../images/Emo41.gif

שנת לימודים מוצלחת ללומדים
הצלחה לאוהבים
- ואומץ לנסות לחוששים
הקלה
למאוכזבים
- לא נורא הפעם הבאה תהיה יותר מוצלחת
הרבה שירים
לכל הנגנים
,לשרים, ולאלו שרק מקשיבים שהשמש
תאיר לכל אלו שקצת חשוך
להם עם ההורים ושנה טובה ומתוקה לכולכם ילד

Silviya Bamper

New member
ילד...../images/Emo41.gif

למרות שהיה לי ממש כיף בבי"ס חזרתי הבייתה ונהיה לי רע רע... כ"כ רע... נכנסתי פתאום להתקף לחץ כזה (קורה לעיתים קרובות בזמן הלימודים) כי אני ממש ממש מפחדת!
ואז, נכנסתי וקראתי את ההודעה שלך ותודה... כ"כ תודה לך...
כי החיוך שהעלת לי
נלחם במצברוח הרע והחיוך ינצח בסוף...
שנה מצויינת שתהיה לך
לימור

גם לך...../images/Emo24.gif איזה יום היה לי....

אחרי ביצפר אני וחברותיי הלכנו לבקר חבר של חברה שלי..כי הוא חולה..אז שהלכנו אליו..ירדנו לבריכה מתחת לבית שלו..וכולם היו בבריכה...היה ממש כיף... ואז כולם ישבו מחוץ לבריכה...ועשיתי משהו שלא עשיתי מלא זמן...עישנתי..(אל תגידו לאמא!)...ואז כל הבגדים שלי היו רטובים...ולא היה לי מה ללבוש..אז לקחתי לחבר של חברה שלי בגדים וחזרתי איתם הביתה..נראיתי בבגדים האלה כמו בן !!!!!!!! זה היה מוזר...וגם לבשתי טימברלנד שחורות..כמו של חיילים אז בכלל נראיתי כמו בן... בסך הכל היה יום כיף ! שנה טובה לכולם...

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo41.gif"ילד" אתה כוכב על../images/Emo41.gif

פתיחות וסגירות של שנה כרוניקה ידועה מראש הכל ממלא אותנו החשבונות נפש כבר נרשמים במרץ תיבות הפנדורה שלנו גועשות רועשות... אך תמיד מסתכלים אחורה למשך אותה שנה ,ותמיד יהיה את את אותם דברים הטובים,שגרמול נו חיוך קל,שגרמו לנו לאושר ולו הקטן ביותר.. לפעמים אי אפשר להכיל את הכל(הצלחה,אהבה,אושר וכו´) צריך לתת לזה לעבור דרכנו לנשום את זה להיות את זה ואז פתאום הרבה יותר קל בכתפיים עם הטוב ועם הרע לתת לזה להיות ולהיות את זה וזה אתה לימדת אותי שהדרך נעשית קלה כשלא חושבים על סופה.... אז באתי להזכיר
והכתיבה שלך קסומה..וזה לא רק בגלל שהתגעגעתי למילים שלך עד מאד....(והתגעגעתי...)
שקד

למעלה