לכל חברותיי ....

לכל חברותיי ....

בנות פורום יקרות...לפחות אילו שאותי מכירות...יאנה הסקסית..השוטרת והחוקרת...את עיני צדה גם האחות הסקסית.. שמתי לב שהתחלתם במשחק נחמד....בזמן העדרותי...יש משהו מדליק בזה המשחק..אם מתעלמים מהערות של שרי הקטינה..... בכל אופן אתן יודעות שאותי מציתה הלהבה הקשורה בהתנסות אמיתית עם מידה של סיכון..כך אני חש את האירוטיקה שבסקס.. ואכן זה קרה לי שוב לאחרונה כשפגשתי..מכרה וותיקה שבזמנו הייתה משגיחה על ילדיי..היום היא כבת 29, טוב הפגישה המקרית הובילה לסקס סוער בדירתה..המרתק בסיפור..מבחינתי..היא כך גילתה לי שבזמנו היה לה קטע אירוטי עם אשתי..מעט הופתעתי אבל גם נדלקתי..על פי דברה..הם התגפפו והתנשקו..במקלחת משותפת..אצלי בבית... טוב מי אמר שרק לי מותר להשתולל..... אגב...שנים אני מנסה לשכנע את אשתי להכניס בחורה נוספת למיטתנו...אך היא מנגדת...עכשיו אנסה שוב..אולי...עם אותה מכרה..

שרי 15

New member
חורצת לך לשון רמי רכלני..

למה לרכל סכותי להביע את דעתי יש לך בעיה איתי? וואי יצא חרוז חח כל זתא משרי קטינה וטוב לה עם זה!

חורצת לשון...קטינה..

אכן יש לך זכויות...עם ז` ולא עם ס`....אבל אם את בגילך הקט ..לאתר סקס נכנסת..אולי בכל זאת את מעט בוגרת.. את לשונך שמרי..ייתכן ולה בעתיד תצטרכי.. ואם תרצי ללמוד מעט יותר ..אלי תכתבי כאן בפורום או..במייל..

שרי 15

New member
אתה רוצה הודעה במייל קודם תבקשסליחה

:) ואז אולי אני יסלח לך. חח (לדוגמה: סליחה שריכלתי עלייך) ביי ביי כל זאת משרי!

MrBig

New member
אני לא קיבלתי קבלת פנים...

האים אני מריח אפליה????

יאנה

New member
רמי מורג.......

רמי חמוד, אתה צריך להכנס לפורום לא פעם בחודש :cool: התרגלנו לראות אותך כאן לפחות פעם ביום, אז קח את זה לצומת לבך ;-)

pachanga

New member
אולי תציגו לפאצ`נגה החמודה את רמי

מי זה רמי? אפילו את הפעם בחודש שהוא נכנס לא ראיתי.....

שרי 15

New member
חייבת לענות שוב! חח

מתעלמות? לא הם לא הם מקללות אותי ויורדות עלי זה לא להתעלם ושאני עונה להם גם בצורה הכי שקטה והכי יפה הם ישר מפרצות ו מאיימות עלי וחוץ מי זה אחות בת 16 אז שלא יגידו שאני קטינה כי גם היא כבר אני מרגישה כאן אפלייה אמרתי לאחות שהיא לא חייבת לקרוא את מכתבי לפורום. +++++ עניתי לה שהיא רשמה שהיא תיתן לי סטירה או משהו דומה מה נאי אמורה לשבת בשקט ולספוג הערות מעליבות שלא ביקשתי ממנה בכלל לקרוא את מכתבי או בכלל להגיב אליהם מי החוצפנית? שאלה למחשבה (תחשהו על זה) כל זאת משרי שחושבת שפעם צדקה מה לא? מה אתם חושבים?

שרי 15

New member
רשמת לי?

אני בהלם עם כן מתעלפת האם יכול להיות שאחות לא רבה איתי כתמיד? מביטה במסך בשקט בפה פעור. לא יכול להיות!

אחות - מחליפה אותיות.....

מחליפה כל הזמן א` ביוד, על גוף גברי אוהבת לרקוד, מזל שלא מחליפה א` בעין, או ויברטור ב... המשיכי לכתוב המשיכי לאהוב את תרקדי עם צעיר או זקן, אני אשיר ואני אתקן... אני ישיר זה באופן ישיר - הבנת את השורה ? אני אשיר זה מתייחס לשיר - השוטרת היא המורה... ביי מתוקונת...

batman

New member
אל תסתכל בקנקן

כפי שלמדנו בשנה שנתיים האחרונות, לא השפה קובעת אלא השפתיים ולאחות הקטנה זוג שפתיים מתוקות שתענוג לטעום. לפעמים ההקלדה לא הכי הכי מדוייקת אבל הפנטזיה מאחורי המילים היא הקובעת. העטלף

למעלה