לכל חברות הפורום היקרות

t r e c o o l

New member
לכל חברות הפורום היקרות../images/Emo140.gif

http://www.youtube.com/watch?v=GNGc9zmpK5M http://www.youtube.com/watch?v=rOMk...C5CF923D&playnext=1&playnext_from=PL&index=74 (שעה אני מחפשת את הקטע מוויל וגריס ולא מצאתי
) ציטוט חיי החדש:"this is how much I love you, that I have to let you go. I can’t give you what you deserve right now, so this isn’t going to work.” Hopefully it works. I want it to. But we’ll cross that bridge when we come to it. Out of the love I have for him, I don’t want to neglect it. [Sighs.] God, I can’t believe I’m saying all this. " פסקול חיי החדש: פיבר.

nini18

New member
../images/Emo69.gif

אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יצאה המפלצת חחחחחחחחחח

nini18

New member
../images/Emo45.gif אוי את כל כך צריכה להיות אדומה!!!!!!!!!

MIDNIGHT SKY

New member
אבל הם ל א יחזרו

לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא נקודה.

nini18

New member
../images/Emo45.gif בושה לך טרקול צריך לקחת לך את האדום..

במקום להתחרפן מהדיסק את מתחרפנת מדראדם בושה
ותרקדי ככה עד מחר לא מאמינה לו...

t r e c o o l

New member
אף אחד לא יקח ממני את האדום! מואהאהאהאהאהאה

אאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאה ואני כרגע מתחרפנת גם מפיבר..כמו שאמתי פסקול חיי החדש! וניני תעמידי את עצמך במקומי, מה את היית עושה עם אדם היה הולך לחזור אל בראד אה? |אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר|

nini18

New member
טרקול סורי אני לא מאמינה לך... אני יודעת

שאת עושה את זה בשביל הפרובוקציה, אבל בסדר. ד"א ממש מאוכזבת ממך בקטע של השירים שרק את פיבר אהבת. ואני רצינית.

t r e c o o l

New member
חחח התכוונתי ששמעתי רק את פיבר!!!

אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו!
והמחשב שלי כ"כ איטי..אני מנסה להוריד את מיוזק אגן.. ואני באמת אוהבת את דריק! למה כ"כ קשה להאמין לזה?

nini18

New member
כי קצת למדתי להכיר אותך ואני לא מאמינה לך.

אבל עדיין אוהבת אותך רק שאת ככה | | קרובה להיות מוחרמת אם לא תקשיבי לכל השירים ותחווי את דעתך בשרשור המתאים כמובן. למה את מורידה כל שיר לחוד יש קישור שאפשר להוריד את כולם.

MIDNIGHT SKY

New member
חחח תסיימי להקשיב לכולם ואז תבחרי../images/Emo13.gif

ולמה להוריד אחד אחד? שמתי קישור להורדה בHQ

t r e c o o l

New member
רק עכשיו מצאי אותו! אני מקווה שהוא יעבוד לי..

ותודה על השרשור המושקע!

t r e c o o l

New member
איך אפשר?

זה שהוא אוהב את דריק!!! מאווד כמו שאמרתי לכולם הלוך ואמור. (חחחח
*אושר*) אבל בגלל שאדם מקסים והוא יודע שכרגע בגלל כל הלחץ של האלבום החדש הוא לא יוכל להשקיע בדריק כמו שהוא חושב שצריך (awwwww
) ולכן הם נפרדים כרגעעעעעעעעעעע הרי זה ברור שהם יחזרו! (ותאמינו לי כבר קרציות חח
) |אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר||אושר| אבל אני שומעת בריפטים היסטרים את פיבר.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

NO MORE LAMBRY.

למעלה