לכל חברות הפורום

לכל חברות הפורום

שלום לכן בנות!! כמו שאתן יודעות בן זוגי שרוי באבל על אביו ואני נכנסת לכאן בערב על מנת לראות שהכל בסדר ולעדכן מה שצריך ובאמצע היום אני מקבלת טלפונים זועמים מחברות בפורום שיש לי פה מלחמת עולם. במקום להיכנס לישון עכשיו, אחרי היום הארוך שהיה לי, אני נכנסת לכאן ונדהמת מכל הרפש שנשפך פה וצריכה לעבוד שעות נוספות במחיקת הודעות. לא ציפיתי לכזה דבר. אז אני מודיעה מראש עדי52 וברטוש היקרות, בהודעה הבאה שיהיו בה קללות, הסתה, או גזענות, אני אמחק ואף אחסום את המשתמש שכן זו עבירה על חוקי הפורום. הפורום הזה הוא חמותי ואני ופה זה המקום לקטר ולדבר על הנושא הזה, שמה לעשות, הוא לא נושא קל... מי שלא מוצא את עצמו יכול לחפש לעצמו פורום שתואם יותר לטעמו. המשך ערב נעים ולילה טוב

אומיזו

New member
היי פנינה

קודם כל קבלי נא את השתתפותי באבלכם ומלבד זאת מקובל עלי שהורדת את שאלתי לעדי52 ושיהיו רק בשורות טובות בריאות ואושר

טלאפ

New member
לאם הדובים - תודה רבה

עד כה הפורום החדש היה מקום מעולה להעלות קיטור (אד) ולקטר. אבל ביממה האחרונה האוירה קצת השתנתה. תודה על כך שאת עושה קצת סדר בבלגאן ואני מקווה שההתקפות האישיות לא יחזרו. ואם צריך אז כן, יש לחסום משתמשים/שות שמטרתם להרוס את האוירה. טלי

הגנובה

New member
הבנתי שזה המצב...

היום ולא הגבת לנעשה כאן בכל יום האתמול - הבנתי שאת נמצאת עם בעלך. ניסיתי להרגיע מעט את העניינים - ללא הצלחה יתרה... מאחלת לך שתעברו את האסון הזה ולא תדעו צער יותר... ולגבי פנייתך לעדי42 וברטוש - מילים כדורבנות!!

bertap

New member
תגובה

אני לא חושבת שרק אלינו הית צריכה לרדת , אני חושבת שאין לעבור בשתיקה ,גם אם כותבים על חמה מפגרת או נכה דברי רפש והשמצה .לא מוצאת לנכון במיוחד שלא מתאמתים עם הבעיה , רק מוציאים ארס גם אני לא הסתדרתי אם חמתי אך תמיד כבוד נתתי לה ידעתי נכון לא להיות אותה חמה כמו חמתי ותודה לאל ילדי מכבדים את חמותם ממני ברטוש

שלום לכולם, שלום ברטוש(../images/Emo35.gif)

ראשית טוב שהחלת לחזור אחורה ולנסות ולתקן את אשר ניסית בשיתוף עם חברתך האלמונית לעשות אתמול. שנית פורום זה נועד בהחלט לומר את אשר על ליבנו הכלות (למרות שלדעתי גם לא קראת עד הסוף את ההודעות) ולפורום "חמות סובלות" אולי יש במקום אחר. הובהר לך כחמות שאם ברצונך להשתתף (למרות שזה לא המקום) מותנה בהתנהגותך. אל תתצדקי כעת על אשר ניסית לומר אתמול ובאם אני והאחרות הטלנו רפש בחמותינו זאת הבעיה שלנו בלבד.!!!!! ולא שלך. ההגמה הפראית לדעתי אתמול הייתה העברת מסרים לתא האישי שלי ובאיומים : ציטוט :"אני יודעת מי את ואני אעביר לבעלך איך את מדברת על חמותך" וכל כאלה וכאלה פנינים. אז: א. רעדתי מפחד עד עמקי נשמתי וישנתי במדרגות מחשש מבעלי (
). ב. לא החזרתי מסר דומה בכדי לא "לרדת לרמת הכותבת". א ב ל אחד גדול
השתתפותך בפורום היא לא בכדי לשמש כ "מליץ יושר" ל א ף חמות וזה שלדעתך אנו ה"מכשפות והרעות" והחמות שלנו הן ה"פיות הטובות" הן דעתך בלבד ושמרי אותה לעצמך!!!!!. אז עד כאן, ואני מקווה שכעת כשהבהרנו וניקינו את השולחן אפשר להמשיך הלאה. (ועשי טובה לעצמך ואל תנהלי איתי שיחה חוזרת בנושא זה בפורום אלא אם החלטת על לשון נקיה (כי פיטרו אותי מהבסטת עגבניות
) יום טוב

zimes

New member
אפשר לעצור את המריבה פה?../images/Emo18.gif

יש לי בקשה - לכל אחת ואחת מכן - תחשבו טוב מה הוציא מכן אתמול כל כך הרבה כעס. ו- לא. זה לא "היא התחילה". אתן בחרתן להתרגז ולכעוס בגלל דברים שקראתן באינטרנט. איזה כפתור זה הדליק לכן בפנים, בנשמה? אל תענו לי. אני לא מנסה לתקוף. תחשבו עם עצמכן. היו טובים, אנשים.

shelycat

New member
לא עונה רק מוסיפה:לא מאכילים טרולים

מבקשת מכל המשתתפים "נא לא להאכיל את הטרולים" ידוע שטרולים אוהבים לחרחר מריבות ולהרוס דברים וניזונים מרפש וליכלוך ולכן אני חוזרת ומבקשת: לא להאכיל את הטרולים.

bertap

New member
לסיגל

אני לרמתך לא יורדת ,ובפניך בטח לא מתנצלת, חבל שאני לרמתך ירדתי אך אם התנהגות וכתיבה כה נלוזה אז בטח לא אתן לך תשובה רק חבל מאד שאמך אותך לא חינכה, כי היום היה לך יותר טוב בנשמה ואני האחרונה שהאיים עליך כי אני לא ירד לשפל המדרגה

למעלה