לכל חבריי הפורום היקרים

ronaldinho170

New member
לכל חבריי הפורום היקרים../images/Emo152.gif

יש לי דיסקמן שהוא גם mp3 הוא של סוני ונאבד לי הדיסק עם התוכנה הכל כך נוחה להמיר לmp3 אפשר המלצה/הסבר לתוכנה אחרת.. תודה מראש

יאיר B

New member
המרת CD ל-MP3?

CDEX - בקישורי הפורום או מדיה פלייר שבאה עם חלונות (בגרסא 10 היא ממירה גם ל-MP3).

gt-master

New member
אם זה סוני אז >>

התוכנה ממירה לATRAC שזה פורמט כיווץ אחר מMP3. אתה יכול להוריד גירסא חדשה מהאתר של סוני

לא בדיוק

זה גם mpg3, רק עם מקודד של סוני atrac3 (שסוני טוענת שהוא יותר איכותי מmp3 סטנדרטי) ולכן רק דיסקמן של סוני שמכיל את המקודד יכול לקרוא את הקבצים הנל.

enola

New member
נצל"ש . . .. .

היי, אתמול קנו לי ליום הולדת את הנגן של סוני NW-HD3, רציתי לדעת מה יותר עדיף בפורמט של סוני - ATRAC3plus - 64kbps או אותו הדבר רק 256kbps . מן הסתם האופציה השניה יותר איכותית אבל השאלה היא אם זה מורגש באוזן. תודה, enola

gt-master

New member
קודם כל תוריד את הגירסה החדשה

של SONIC STAGE 3.2 הם הוסיפו יותר אפשרויות קידוד. אם אתה מקודד מ CD לך על 96KBPS ב ATRAC3PLUS למרות שגם 64 נשמע טוב. כעיקרון אתה יכול לעשות נסיון ולקודד את אותו הקטע ל 64 ול160 נגיד ולראות מה מספק אותך. לדעתי 256 מיותר.

enola

New member
משהו מוזר...

היי, הורדתי את הגרסא היותר חדשה למרות שדי אהבתי את הקודמת, אבל לא משנה. בכל אופן, אם הנגן הוא 20 ג'יגה והכנסתי לשם דיסק אחד בגודל 20 מגה, למה במאפיינים הוא מראה לי שיש לו רק 18.6 ג'יגה? איפה עוד 1.4 ג'יגה? תודה, enola

gt-master

New member
ככה זה תמיד

גם אחרי שתפרמט אותו לא תקבל 20 גיגה וזה בכל הארדיסק. 1 גיגה =1024M ולכן זה אמור לצאת בקירוב 19.6 זה גם קשור לעוד דברים בפירמוט כמו FAT מול FAT32 וגודל כלסטר. בנגם של 5 גיגה יוצא איזה 4.8 במציאות ובנגם של 512 יוצא 490 מגה וכן הלאה.

MP3 PRO

אם חשוב לך כיווץ של פחות מ128kbps הסטנדרטי, ההמלצה שלי לך על MP3 PRO - זה פלאג אין לנרו, (חפש באימיול) ובזרימה של 96kbps אתה מקבל איכות זהה ל128 הסטנדרטי, והיתרון הגדול - כל נגן MP3 סטנדרטי תומך בזה, ולא כמו הatrac3 שתיתקע איתו בנגן אחר או במחשב אחר ללא התוכנה של סוני.

gt-master

New member
לא כל נגן מנגן MP3 PRO

בעצם אני לא מכיר נגן שכן מנגן את זה

למעלה