לכל חבריי

omer chen

New member
לכל חבריי

תמיד הפליא אותי כשמישהו אמר - אני עוזב. גם בגלל שחשבתי שאי אפשר, אבל בעיקר כי לא הבנתי את הצורך בהצהרה דרמטית. והנה עכשיו אני מבין - צריך להיפרד, כי הפורום חשוב לי ובעיקר איכפת לי מכם כבני אדם. הדבר האחרון שאני רוצה הוא שמי מכם יחשוב אחרת. מלים, שמעון, דון, דק, איציק, פרח (מצחיק איך תקופה כ"כ ארוכה חיכיתי וייחלתי לחזרה שלך, והנה חזרת, והנה אני הולך
) ובכלל כולם. תודה על הכול. תודה ענקית ומיוחדת לאישה מיוחדת - קסי. בתקופה הקרובה אמשיך להיעדר מן הפורום, עד שאוכל לחזור. אני מקווה שיש לי כסא שמור
(אם אכתוב "אוהב" זה יהיה מוגזם מדי?
), מוטי

GALI02

New member
היי עומר

אני יכולה להבין למה הרגשת צורך לכתוב "מכתב פרידה" מקווה שההיעדרות תהיה זמנית וקצרה (בינתיים נהניתי לקרוא את השירים שלך בטאגליינס, דרך אגב...) גילי נ.ב בעיני זו לא הגזמה בכלל

קסנדרה*

New member
עומר כמה שזה עצוב, תודה על שהיית חלק../images/Emo13.gif

היית חלק חשוב מהפורום, וכן, הכסא שלך יישאר שמור, תמיד, גם אם ישבו עליו מפעם לפעם, כשתחזור, הוא יהיה פנוי לכבודך. אני חייבת לומר שעם השנים למדתי להיפרד מכותבים שהיו חברים קבועים בפורום, למדתי לקבל ולקבל את העצבות לצד הסיפוק וההנאה שהייתה מהטעם הטוב שהשאירו - זה המקרה. עומר אני מקווה שיימצא לך הזמן המתאים לחזור
גם אני אוהבת - וזו לא הגזמה. קסנדרה

../images/Emo39.gifעצוב. אופפפפפפפפפפפפפפפ

מוטי, נורא חבל לי שאתה עוזב. וזה בכלל לא מצחיק שאתה עוזב איך שאני חזרתי. אחרי המפגש, בנסיעה הביתה, השיחה שלנו (עם הסיגריות וכבישי הלילה) היתה חלק ממה שעשה לי חשק לחזור. אם אכתוב שיש לך כסא שמור ופינה קטנה בלב, זה יהיה מוגזם? זה יקדם את השיבה שלך? מאחלת לך רק טוב. אני

milim

New member
מוטי יקר

לא שמחתי בכלל לקרוא, אבל מבינה ומקווה המון שתחזור במהרה רבה :) שומרת לך שני כסאות בשורה ראשונה: אחד עבור הכותב שאתה, והשני עבור המגיב שבך. את שניהם אני מעריכה מאוד ומתגעגעת... שיהיה לך בעניין ובהצלחה ובאושר וד"ש חם, אתה יודע למי
מילים מרונה

Don 22

New member
מוטי יקר

חבל שאתה לא כאן ושוב אני מאחלת שזה למטרות טובות וחשובות. אבל השירים שלך כאן, והקריאות שלך כאן וזה הרבה מאד. בהצלחה !

oshra11

New member
מוטי היקר

אני מאחלת לך רק טוב בכל מקום שבו תבחר להמצא ואני אשמח אם יצא לנו פעם בעתיד להמצא שוב באותו המקום. אשרה.

דק1

New member
מוטי היקר

שמחתי להכירך בפורום. התרשמתי מאד לטובה הן מכתיבתך והן מתגובתיך, התרשמות שהתעצמה יותר כשפגשתי אותך. אני מאחל לך הצלחה ובריאות.

למעלה