לכל חברי בפורום קצת לפני החגים והנסיעה

eaz1514

New member
לכל חברי בפורום קצת לפני החגים והנסיעה

כל יום שעובר מקרב אותנו אל הנסיעה אבל גם לעוד שנה בלי רונן שלי האהוב כל כך.
שמחה והתרגשות שמעולות בעצב שלמרות מאמצי אני לא יכולה להמנע מהמחשבות "אילו" רונן חסר לי בכל רגע, כל שניה, כל דקה במיוחד עכשו כשאני כל כך מתרגשת לקראת פגישה עם בני דודים שעזבתי ילדים ובגרו וחברות ילדות שמחכות ים לי וסופרות את השעות עד שנגיע. לפני ההמולה ובטרם הרגשות יציפו אותי לגמרי, אני רוצה לאחל לכל אחד מכם שנה יותר טובה, שנה שבה נוכל למצוא את הדרך להמשיך את חיינו לצד הכאב הצורב, שנה שבה נבין שמותר לבכות מותר להתגעגע מותר להתאבל אבל בעיקר חובה עלינו להמשיך, בשבילם, בשביל המשפחות ובעיקר בשביל עצמנו. אובהת את כולכם
ואת כל אחד מכם, שנשמע רק בשורות טובות ונחת מילדנו
. גם מעבר לאוקינוס אציץ בפורום לא תמיד אוכל להגיב אבל אהיה ברוחי אתכם. אילנה, אמא של רונן

דנדוש2009

New member
אילנה היקרה,

סעי ותחזרי בשלום , תחליפי אווירה ותמלאי מצברים. אאחל לך שראש השנה הזה יהיה פי אלף מונים טוב מקודמו השנה החדשה תהיה פחות רעה ויותר טובה שהשנה תהיה מבוססת על בריאות ושלווה. בקיצור, שנה טובה ונסיעה בטוחה!

רחלי 120

New member
אילנה יקרה

שנה טובה ומתוקה,אני עדיין מאוד "צעירה" בפורום כדי לתת לך עצות להמשך הדרך,אבל אני מוקסמת מדרך התמודדותך,הלוואי וגם אני אמצא את הדרך יום אחד... בכל אופן אני מאחלת לך נסיעה טובה ומהנה,שיהיה לך רק טוב ושמח... רחלי לנצח אמא של ליפז

גל213

New member
אילנה היקרה

שנה טובה גם לך,ותודה לך על הכח שאת נותנת שאפשר גם לחיות לצד הכאב. מקווה שגם אני אצליח איזה יום לנסוע לחופשה,עדיין קשה לי. שתהיה לך נסיעה טובה. גלית

eaz1514

New member
תודה יקירותי, דווקא החופש מאוד עוזר

להתגבר ולבריאות הנפשית. אילנה אמא של רונן

liat1953

New member
אילנה יקירתי-אישה מקסימה

סעי בשלום ושובי בשלום מלאי את המצברים וחיזרי בכוחות מחודשים שתהיה לך פגישה מהנה ופוריה שנה טובה לך ולכל משפחתך שתהיה שנה זו טובה ומתוקה מקודמתה

שרון123

New member
שנה טובה יקירתי../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

אני מאחלת לך ולכל המשפחה: שנה של בריאות שלמה
, זוגיות נהדרת
, ובשורות טובות
רגעים קטנים וגדולים של שמחה ואושר
והנאה ענקית מהנסיעה המיוחלת

ETTY12

New member
אילנה החמודה והתוססת

לא הייתי פה כמה ימים,ולכן תגובתי כעת. איזה כייף לנסוע, תני לעצמך להנות מכל רגע עם כל הקושי לפעמים, עם החוסר. אבל את נוסעת כעת לטיול מאוד חווייתי ובוודאי מרגש לפגוש את כל האנשים מהעבר הרחוק שלא ראית הרבה זמן.נסיעה טובה ומוצלחת. ןשתהיה לכם לכל המשפחה שנה טובה בריאה ומוצלחת-אתי

shlish2004

New member
אילנה תהני כמה שיותר

תמלאי את המצברים בכמה שיותר מטען חיובי, ובכלל שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת

חיה אש

New member
אילנה מאחלת לך שתהני מהמפגשים

המרגשים עם בני המשפחה ועם המקום בו גדלת . אין ספק שכל התרגשות ושמחה או כל צעד בחיינו תמיד יהיה עם העצב והכאב והגעגועים הבלתי פוסקים. שתהיה לך נסיעה טובה ושנה עם הרבה בשורות טובות. לכמה זמן את נוסעת?

eaz1514

New member
תודה לכולם הלואי על כולנו ../images/Emo75.gif

שנה קלה יותר, עם הרבה שמחות ונחת מהילדים והמשפחות, במשפחה שלי ברוך השם (זה יוצאלי טבעי לא להבהל) לא חסר, לא פחות מ-3 חתונות, בר מצווה, לידה
אוטוטו ומי יודע מה עוד, שיהי לכולנו רק בשורות טובות !
אני נוסעת ל-18 יום מיד אחרי ראש השנה עד שמחת תורה ואשתדל לשמור על קשר
. ואני מתכוונת לנצל כל רגע
, ההתרגשות לקראת המפגש עצומה אבל אנחנו מתחילים את הטיול בארגנטינה כולל 3 ימים במפלי IGUAZU המדהימים. תהנו, תצאו לבלות, לטייל, תמצו כל רגע,
אנה עם את קוראת אותי, עדכני מה קורה איתכם.
שרון תהנו גם אתם בחופשתכם. לכולם הרבה אהבה
אילנה, אמא של רונן

למעלה