לכל חברי בפורום! תודה!

לכל חברי בפורום! תודה!

תודה למי שהגיב על העניין שהוא מגלה ברעיונותי ובכתיבתי הן מעל גבי הפורום והן במסרים אישיים שנשלחו אלי. חזרתי היום מוקדם מהעבודה ואני בשיא כוחי - אני מבטיחה להמשיך לכתוב בשיא התנופה ולשפע אתכם ברעיונותיי - כמובן למי שלא נראה יכול מצידי לדלג או לעבור פורום. תודה על תשומת הלב.

קיבלתי הבקר מסר אישי דוחה !

קיבלתי הבקר מעדה מסר אישי מכוער מאד. לא אפרסם אותו כאן מפאת כבודם של חברי הפורום. מירי.

כן ירון בדיוק כפי שאני מתעלמת מהערו

מהערותיה הפוגעות של מירי כך גם עליה להתעלם מתגובותי - זה הדדי - חבל שאתה מוחק רק מה שנוח לך ולחבריה של מירי. זה לא ילך לכם איתי אני אמשיך להלחם על עקרונותי.

מירי - אני אישית מצטער

אני חושב - שהתעלמות מהמסרים האלה - היא לטובת כולנו. אם המסר הועבר אליך - ממישהו שאינך מעריכה . חבל להתיחס אליו. אם אין לך פח אשפה , אני אקנה לך מתנה.

חבר - כדאי שתקנה לה פח אשפה

מירי עושה את כל הרעש ואחר כך יושבת בשקט רוחצת ידיים וכולכם עוזרים לה - זה לא יילך לכם.

יבנאי

New member
לעדה

אני לא יודע מה המסר שהעברת למירי, אבל כרגיל אני שם לב שאת נוטה להגזים בתגובותייך ובצורת התבטאותך אם לדברים חיוביים או לדברים שליליים, בנוסף אינך אוהבת לקבל ביקורת, דבר המעיד על כוחניות או רגשי נחיתות. בכול אופן תגובתך למירי כנראה שאינה ראויה להופיע בפורום ואני מעריך את מירי המתחשבת בכבודם של חברי הפורום. אולי תלמדי משהו, ותשקלי את תגובותייך (יש לי משקל לא בשימוש, אם תרצי תוכלי להיעזר בו)

ליבנאי - תגובה

מצידי שמירי תפרסם את מה שכתבתי והיא ראויה לכל מה שכתוב. ירון מישר אמר שאם יש חשבונות אישיים עלינו להשתמש במסר אישי ולשם כך הוא קיים אז איך אתה מעיז להתקיפני מבלי שתדע אפילו מה כתבתי? המגמה של כולכם פה ברורה - אין לי רגש נחיתות אולי לך יש וכדאי שתשמור על מוצא פיך אחרת אני אדאג לסתום לך אותו.

למעלה