לכל חברי האנתולוגיה מזל טוב

קסנדרה*

New member
לכל חברי האנתולוגיה מזל טוב ../images/Emo140.gif

הספר יצא לדרך בשעה טובה, אולי לא ביום טוב, אבל בהחלט בשעה טובה. למרות כל הטלטלה שעברה על הפורום ביומיים האחרונים, אני באופן אישי לא רואה מקום לדאגה גדולה מידי, אפילו אני מופתעת מעצמי, אבל לאחר ברור קטן, הבנתי מדוע הפעם זה לא מדאיג אותי, כי הפעם אני יודעת יותר מתמיד שהגרעין של הפורום הזה הוא קשה, לכיד ולא ניתן לערער את היציבות הזו בקלות. אז נכון לפעמים מצטרף גולש חדש שקצת מזעזע את המקום, ואולי עוד אחר שמציק ומשחרר את הבלמים אבל אלה הרי מוכרים לנו ואלה תופעות חולפות. כשהרוחות מנשבות מרכינים העצים צמרותיהם וכשהיא חולפת הם זוקפים קומה. יש לנו הרבה סיבות טובות להישאר בפורום, יש לנו גם בשביל מי להישאר בפורום, גם בשביל הדור הבא של הכותבים שיצטרפו וילמדו מהדור של הבוגרים יותר, הכותבים הטובים יותר - אתם. מאחלת לכולכם יום נפלא ותחשבו על האנתולוגיה
קסנדרה

kaya11

New member
המון ../images/Emo51.gif קס ../images/Emo13.gif

על ההשקעה, הזמן, המאמץ והסבלנות הבלתי נדלית...

GALI02

New member
למרות שאני לא חברת האנתולוגיה

אני מנצלת את ההודעה שלך, לאמר לך תודה גם ממני. תודה שלא ויתרת, ובעיקר תודה על מי שאת

aiziq

New member
אני מחכה למסיבת ההשקה ../images/Emo8.gif

ובינתיים, המון תודה לך קסנדרה. בלעדייך היינו מגיעים לזה ( אם בכלל) הרבה הרבה יותר מאוחר. בעיקר תודה על שאת מאמינה בנו.
(ניסיתי לצייר אותך מקבלת נשיקה...)

Gal zilberman

New member
כל הכבוד על הפרוייקט הזה חבר'ה..

לדעתי זה מבורך ומגיע לכם. אשמח לראות אותו הופך לרב-מכר. וכל הכבוד לך קסנדרה שניצחת על התזמורת, את בכלל נותנת את כולך ואני חושב שכל אחד בפורום חייב לך תודה. תודה.

למעלה