לכל חברי הפורום באשר אתם!!

yellow cheese

New member
לכל חברי הפורום באשר אתם!!

אהלן אנשים... אז ככה: אתמול הייתי ב"הנוער ינהג אחרת" שהתקיים במרכז ביג בבאר שבע.. אני כמו 99% מהאנשים שם הייתי בגלל המופעים... בכל שנה אני לא מקשיבה לכלום ממה שכולם אומרים ושומעת נטו ת´שירים. הפעם החלטתי שזה שונה.. הפעם החלטתי שאני מקשיבה להכל...!!!!! היה מעניין ומעציב.... ולמופעים.... כנסיית השכל- כנסיית השכל נתנו שואו מהמם של בסביבות ה-8 שירים... היה נחמד! מ1 עד 10: 8 קרן הכט- איך שהיא עלתה על הבמה לכל הבנים עמד.... היא נורא כוסית... יש לה גוף פצצה וכל זה והשירים שלה אחלה.... רק שיש לי טיפה בעייה עם הקול שלה...יש לה קול של זו@##@$#% (צונזר טיפה!) היא יכולה לעבוד בקו החם... "שלום, הגעתם לקו החם של קרן הכט"....חחח מ-1 עד 10 : 6 רק בגלל שאביב כתב לה... :) הדג נחש- לא אוהבת אותם...בלעעעע חיכיתי כל כך שייגמר! מ1 עד 10 : המממ..... 2 דנה ברגר- היא כמו תמייייד נתנה שואו מהמם!!!! היא לבשה מכנס כזה פצצה!!! היא נתנה שואו של איזה 7 שירים.... היה מז´ה אחלה! מ1 עד 10 : 10 וחצי!!!! המלך, הגדול מכולם: אביב גפן!!!- הייתה סתם חרא של הופעה, השירים היו חרא.....סתתתתתתאאאאאאאאםםםםםם!!!!! היה ענננננננננק!!!! במיוחד בשבילכם רשמתי בפלאפון איזה שירים הוא שר.... כמה נחמד מצידי: הוא התחיל עם "אור הירח" שהיה ענק מתמיד..!!! המשיך עם "השיר שלנו" שהיה גם ענק!! אחר כך הוא המשיך הישר ל"סוף העולם" יואו...זה היה ענק ביותר... הוא המשיך עם "מיליארד טועים" שהיה מדהייייים כמו תמיד!! והוא סיים עם "עכשיו מעונן" שזה בכלל היה הראה לי כמה אנחנו................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ דור מזויין!!!!!!!!!!!!!!! ואביב קפץ מהבמה ממש כמו סופר מן ולחץ ת´ידיים לכמה מילדי אור הירח המאושרים!!!!!!!!!! היה פצצה!! ומי שלא בא- הפסיד!!!!! שלכם, שירלושית~ילדת~אור~הירח~הכי~מרוצה....חח

אכן היה ג-ד-ו-ל, אך...

היה קצת מאכזב שאביב שר 4 (או שמא 5?) שירים... אבל עדיין היה כל כך גדול ואביב עוד מעט בא לפורום, אז מקווה לראות אתכם שמה! ולעניין אחר לגמרי אני רוצה להמליץ על אתר גדול:

NesheM

New member
מתי?

אביב יהיה בפורום !?!?!?!?!?!?!?!?!?

yellow cheese

New member
שכחתי לקחת מצלמה.....

איזה באסה!! מז´ה רציתי לצלם לפחות שתי תמונות.... וכמו פוסטמה (אני כזו!!!) שכחתי ת´מצלמה!!! איזה ביאוסי... :( אביב אמר שהוא יהיה בפורום בבאר שבע בקרוב אז אני אקח לשם מצלמה (ואם יהיה לי מזל אפילו לא ייקחו לי אותה
) חחחח.... קוקי....איי מיס יו!!!!! צ´או גירל שיניתי ניקניים באיי סי ל: Peace girl....כמה נחמד..גררררר... דנה ברגר ואביב גפן לנצח!! קרן הכט השרמו@#@$$$%

דנה ברגר?!

מה לעזאזל את מוצאת בה? גם בירושלים הי ה הופעות לכבוד הנוער ינהג אחרת היה אחלה ואביב נתן ממש הופעה פיצוץ הוא שר משהו כמו 9 שירים ואז עוד רצה להשאר וכל הקהל צרח אבל המשטרה פינתה אותו חבל... אלכס לא רוקדת שרטוב

למעלה