לכל חברי הפורום- הופעה של בטי!!!!!!!!!!!

21profile

New member
לכל חברי הפורום- הופעה של בטי!!!!!!!!!!!

תכינו עט ודף ותרשמו לפניכם- סוף סוף זה קורה: הופעה של בטי! ביום חמישי ה-21.6.07 בשעה 22:30 בלבונטין 7 בתל אביב בטי במופע אינטימי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשוב שכל אחד מאיתנו יביא כמה שיותר חבר'ה ונהיה קהל גדול ותומך
אלוהים ישמור, אני לא מאמינה שאחרי כל הציפיה...זה קורה
סופשבוע נעים לכולנו חן

ADVAM4

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

אמלההה אין לכם מושג כמה אושר!!!! מי בא מאזור הדרום?
ואיפה זה המקום הזה.. אני לא מכירה אותו.. יש הגבלת גיל,משהו?! יואווו איזה אושר!!!

21profile

New member
אדווה מותק../images/Emo13.gif

יש מצב שארתור בא מאזור הדרום, תבררי איתו... לבונטין 7 נמצא ברחוב...לבונטין 7 חחחחחח זה רחוב שחותך את רחוב אלנבי ממש בתחילתו, מיד אחרי "כיכר המושבות". לפי מה שידוע לי מהכרות מינימאלית עם המקום, אין הגבלת גיל, בכלל לא יבדקו את זה... אם תצטרכי הסבר מפורט יותר, תפני אלי באישי ואני אסביר לך

21profile

New member
חחחחחחחחחחחח

ובדר"כ אני לא מפשלת ככה בשרשורים...סלחו לי- אני אחרי יום ארוך

השומעה התחילה להתפעפע ברוח

חן- גמרת אותי אתמול, עשית לי את היום, אני חולה על ההתלהבות שלך. ואגב, לא הבנתי איך טעית בשרשור ולמה זה בכלל כזה קריטי? אדווה- הסירי דאגה מליבך, נאסוף אותך מת"א מכל נקודה שרק תרצי. ארתור- גם אותך... לבונטין- כמו שאיתי פרל אומר- גם מועדון וגם מקלט למקרה שפתאום יקרה חס וחלילה משהו...אז נהיה מוגנים ואינטימיים ואיך אני סתם מקשקשת כי אני לא יודעת איך להביע את האושר שמילא אותי, בדיוק בשבוע שהכל הלך בו הפוך... אז מה? עוד חודש נפגשים!!!! איזה אושר!!! שיהיה סופ"ש מצויין יעל

RTur

New member
אההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

אפטר אפטר אפטר אפטר! אני כל כך דורש לצאת ביום הזה, חייב להיות בהופעה הזאת! וזה גם יום חמישי.. נבקש חמשוש! חבל רק שזה לא בתמונע אבל טוב נו.. לבונטין 7..
חבר'ה אני כבר ממליץ לכם - תבואו ממש מוקדם למקום כדי שנהיה במקומות טובים, אחרת כל ההופעה ניתקע מאחורי העמודים המעצבנים שיש שם ולא נראה את בטי
(יש לי כבר ניסיון מההופעה של איגי וקסמן שם)

למעלה