לכל חברי הפורום הזה ובכלל לכולם.....

לכל חברי הפורום הזה ובכלל לכולם.....

פעם החדר היה מקום נעים להיות בו ולכתוב בו לשתף אותכם בכל מיני סיפורים וחוויות. אבל ישנם אנשים מסוימים שהרסו וחבל פעם הפורום היה השיא של כל הפורומים אנשים מכל וכל נכנסו לפה גם אם לכתוב וגם אם סתם לקרוא. המצב של הפורום היום הוא בשפל המדרגה, ולי זה ממש חבל . ואני מתארת לעצמי שלעוד הרבה אנשים. אז לכל אלו שסתם הורסים את הפורום הזה, תפתחו פורום משלכם, יש פה אנשים שכן רוצים את הפורום הזה חי ונושם ובלי כל ההודעות הילדותיות והדביליות אז יאללה חברים אני מקווה שהפורום הזה יעלה לשיאו מחדש!!!! ושוב שיהיה כייף להיות בו.. חוקרת פרטית

חוקרת - משתתף בשאיפתך, אך לא מאמין שזה יקרה...

חוץ מזה, תבדקי את המייל שלך. אגו טריפ.

shlomie

New member
חיזוק חיובי...

חוקרת יקרה ולשאר הקוראים... הצטרפתי לא מזמן לקהל הקוראים/כותבים בפורום זה. ואת צודקת לחלוטין, הבעיה היחידה שישנם מספר ילדים שבוער להם במכנסיים והאמת היא שאפשר במידה מסויימת להבין אותם, את אותם אלו שהסקס היחידי שהם מקיימים הוא דרך המודם. אולי אפשר באמת לפתוח להם פורום משלהם ששם הם יכולים להעביר את כל החוויות ``המיניות`` שלהם לכל העולם בתלת מימד... וכאן אנחנו וכל אלו שרוצים ומוכנים יעבירו את התחושות, הריגושים והפנטזיות שלהם בצורה יותר מעניינת ומרגשת... צ`או, ולחיי ההרגשה הזו... שלומי

לשלומי........

אני שמחה שאתה חושב בדיוק כמוני... אז יאללה בוא נעשה משהו בנידון פשוט נתעלם מכל ההודעות הסתמיות בתקווה שיעלמו מעצמם ואנחנו נעסוק בשלנו.. אז יאללה שלומי אני מחכה לאיזשהוא סיפור מימך... חוקרת

למעלה