לכל חברי הפורום החוגגים "מימונה" תרבחו ותסעדו....ובחייתקום...לאט לכם עם המופלטות.
ס סויה 1 New member 8/4/07 #1 לכל חברי הפורום החוגגים "מימונה" תרבחו ותסעדו....ובחייתקום...לאט לכם עם המופלטות.
א איל512 New member 8/4/07 #2 וואי מופלטות כל השנה חיכיתי לזה!!!! חולה על מופלטות!!! שיהיה לכולם מימונה שמחה! חחחחח וטונות מופלטות עם דבש.. מה אכפט לכם.. זה טעים...
וואי מופלטות כל השנה חיכיתי לזה!!!! חולה על מופלטות!!! שיהיה לכולם מימונה שמחה! חחחחח וטונות מופלטות עם דבש.. מה אכפט לכם.. זה טעים...
א אגל ט ל New member 8/4/07 #4 ודווקא היום גילו לי שהסוכר שלי עלה עלה ועלה... הממממ...זו המתיקות שבי או המתיקות שבי... הלך על המפולטות.
ודווקא היום גילו לי שהסוכר שלי עלה עלה ועלה... הממממ...זו המתיקות שבי או המתיקות שבי... הלך על המפולטות.
ס סויה 1 New member 8/4/07 #5 מופלטה,עם הרבה חמאה ודבש...... זה כמו להתחבר ישירות ל-"עירוי".הזרקה ישירה של כולסטרול וטריגליצרידים. אבל אם יכינו במיוחד בשבילי....אני אגיד לא? מה פתאום? אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.
מופלטה,עם הרבה חמאה ודבש...... זה כמו להתחבר ישירות ל-"עירוי".הזרקה ישירה של כולסטרול וטריגליצרידים. אבל אם יכינו במיוחד בשבילי....אני אגיד לא? מה פתאום? אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.
T TAINTED SAINT New member 9/4/07 #7 חג מימונה שמח לכל חברי הפורום ../images/Emo140.gif חג שמח לכל החוגגים ולכל אלו שעושים עכשיו חשובים בסגנון 'האמלט' "מופלטה או לא מופלטה ",אל תחשבו יותר מדי,חיים רק פעם אחת תרבחו ותסעדו TAINTED SAINT
חג מימונה שמח לכל חברי הפורום ../images/Emo140.gif חג שמח לכל החוגגים ולכל אלו שעושים עכשיו חשובים בסגנון 'האמלט' "מופלטה או לא מופלטה ",אל תחשבו יותר מדי,חיים רק פעם אחת תרבחו ותסעדו TAINTED SAINT