לכל חברי הפורום היקרים שלום רב

שרית7

New member
לכל חברי הפורום היקרים שלום רב

אלירן(ולנטינו), שלמונזה, עדי, אפרת, רובי, כוכבית, הגר, נטעלי, עודד, ווילו, לכל החדשים שהתווספו וסליחה למי ששכחתי ולמי שלא ציינתי את שמו. חזרתי מן הגלות... תאמינו לי הארץ הרבה יותר פוטוגנית מרחוק... הייתי בסלובניה וקרואטיה 12 יום היה פשוט משגע נופים מרהיבים, מזג אויר נהדר (סוף כל סוף קצת בריזה קרה) אוכל מצויין וזול בטירוף. אתם לא תאמינו אבל חשבתי על כולכם תהיתי מה קורה כאן ומה חדש באתר. אני שמחה לראות שהפורום פעיל ושהצטרפו חברים חדשים. קשה מאוד לחזור לשיגרה ולעבודה אחרי ניתוק כל כך ארוך אבל הדברים הקטנים כמו הפורום הזה, בין היתר, הם אלה שנותנים את הטעם המתוק ומוסיפים קצת צבע לשיגרת החיים האפורה. עדיין לא הספקתי להתעדכן בכל ההודעות החדשות - קשה לי מאוד לעקוב זה ממש מטורף!!! אך מבורך... הפעילות הענפה... הספקתי רק להתעדכן בזה שגלי לא הרגישה טוב ואני מקווה שהכל בסדר ושלא מדובר בשום דבר רציני, בזה שאדיר מילר לא שודר (בגלל האירועים הנוראיים בסיני שלא נדע)וגם בזה שהיתה איזושהי תקרית לא נעימה בין שמוליק לרובי ובקשר לזה אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולומר: חברים יקרים חבל!!! זה לא המקום. חבל להפוך משהו שהושקעו בו כל כך הרבה מאמצים ואהבה לזירת קרב ובמיוחד בגין דברים כל כך מטופשים. סך הכל לכולם מכנה משותף אחד: כולנו אוהבים את גלי עטרי ובגלל זה אנחנו פה. יש פה מעריצים שמלווים את גלי שנים, ישנם מעריצים חדשים וישנם מי שאינם מעריצים אך מעריכים מאוד את גלי כאדם וכאמן וכולם (לדעתי) ואני בטוחה שמנהל האתר ומנהלת הפורום יסכימו איתי - כולם מתקבלים בברכה ובאהבה. אני חושבת שצריך להשאיר את הכל מאחור ולפתוח דף חדש. לאף אחד אין כוונה רעה, כל אחד רק מביע את דעתו. יש פה למשל בחורה שאוהבת את השיר "חברות" אני לא אוהבת אותו, היא חוותה את דעתה ואני את דעתי אנחנו לא נריב בגלל זה. אז באמת עזבו אותכם משטויות תזרמו האתר הזה הוא רק בשביל לעשות טוב לאנשים אז שוב חבל. תתעלו קצת מעל עצמכם.

שלמונזה

New member
WELCOME BACK ../images/Emo168.gif

שמחה שחזרת ותעזרי לנו להשקיט קצת שקט בפורום בין החברים! אני מסכימה עם הקביעה שכולנו פשוט אוהבים את אותו בת אדם וחבל לריב על שטויות בקשר לזה... אז ברוך שובך לארץ, תתעדכני תהני והכי חשוב: תעשי רק מה את אוהבת.... (לא יודעת מה קשור עכשו, סתם בא לי)

תודה שרית ../images/Emo140.gif

ההודעה שלך מאוד מרגשת, אם כי ההגדרה "זירת קרב" קצת מוגזמת. חלקתי על דעתו של רובי בנושא או שניים, אבל אין לי שום עניין בקרבות, ואין גם שום סיבה לכך. מבחינתי היה ונשכח. קחו דברים בפרופורציות, לא צריך להיתקע בויכוח הזה שהיה ולהמשיך לדון בו לנצח. ברוכה השבה, אני שמח שנהנת...וכמו שאומרים - החלק הכי מהנה בטיולים זה החזרה הביתה.

R o b b i e D

New member
תלוי שמוליק מאיפה חוזרים

מסכים איתך עם כל מילה חוץ מהקטע של החזרה הביתה. נכון שno place like home אבל זה ממש תלוי מאיפה חוזרים. אם אני באירופה אז אני רואה נופים ומת לחזור כבר ואם אני בתאילנד אז קשה לי לעזוב את גן עדן. זה משהו כל כך אחר בכל קנה מידה שאי אפשר לתאר במילים. מישהו נסע לתאילנד ומבין על מה אני מדבר? או בכלל למזרח הרחוק??

רובי אני לא הייתי בתאילנד

אבל בהמון מקומות אחרים כן. אני בטוח שתאילנד זה דבר שונה לגמרי וחוויה מסוג אחר. לדעתי החזרה הביתה היא תמיד חוויה בפני עצמה, כי כמה שנהנה בחו"ל תמיד אנחנו רוצים לחזור למקום החם והבטוח שלנו, לשגרת החיים הקטנה וליציבות. הזרות ניכרת בכל מקום אחר שנהיה בו חוץ מהבית.

שרית7

New member
תודה שמוליק ברוך הבא לפורום

מקווה לפוגשך אישית באחת ההופעות הקרובות של גלי.

willo1

New member
ברוכה השבה!../images/Emo163.gif

כמה טוב שבאת הביתה - כן אני יודעת, זה לא של גלי אבל זה מה שמצאתי

שרית7

New member
גלי היא האחת והיחידה אך יש זכות

קיום לכולם!!! יש לנו אמנים רבים וטובים זה אחד הדברים שארצינו הקטנטונת יכולה בהחלט להתגאות ביצירה הישראלית.

למעלה