לכל חברי הפורום המודאגים ...

סנטה

New member
לכל חברי הפורום המודאגים ...../images/Emo12.gif

היום תוכנית הנוער בתוכנית רגילה ומיוחדת , משעשעת ומצחיקה כמו שאתם בוודאי רוצים תתחילו לשרשר מפה כל מה שאתם רוצים , תגיבו , תשמיצו , תפגעות , תשבחו ותעשו מה שבראש שלכם ... העיקר שאנחנו נתפרסם , מרקו אני נותן לך ראשות לנאום את הנאום הראשון שלך אני בטוח ש [ שוב ] יש לך מה להגיב ... יום טוב , לילה טוב והאזנה נעימה ! שגיא נ"ב - כולכם מוזמנים לעלות לשידור ולהגיב [ לא רק בפורום ] וגם לחלוק את כל מה שאמרתם ביממה האחרונה כאן בפורום . כמו כן יהיו פרסים ועוד ... יום טוב סנטה , יונתן שגיא ושירן אזולאי חברי תוכנית הנוער המכה העשירית

קליפס

New member
בעיקרון,

מכוון בעיקר לאיציק "הדובר של הנוער האילתי" --> מי שלא טוב לו, שלא ישמע. לא הכל צריך לשנות, לפעמים יש מצב נתון וצריך ללמוד להסתדר איתו.

havlaz

New member
לא מייצג את כל הנוער

מייצג את עצמי וחוצפה ממש תוכנית רגילה בימים האלה? אין לכם כבוד? תזדהו עם הפגועים וההרוגים עכשיו תוכנית רגילה, עכשיו?! מזה נראה לכם?! שאפשר להמשיך את החיים?! לא שאני יבין!!

קליפס

New member
למי אכפת,

פיגועים לא פיגועים. מתים לא מתים. שקט לא שקט. ממילא כולכם מתים. (ד"א, אחד באפריל זה יום מטומטם ויקולל מי שיעז לשים פה את "הכתבה מוואלה", יצאה מכל החורים, לא הצליחה פעם ראשונה אז גם לא פעם שניה !!)

למעלה