לכל חברי הפורום הנהדר, גמר חתימה

סו3

New member
לכל חברי הפורום הנהדר, גמר חתימה

טובה!!! ושתהיה לכולנו ולהורינו שנה טובה.

אירילה

New member
../images/Emo63.gif חתימה טובה לכולם ../images/Emo45.gif

כרגע נמצא בחו"ל , בטיול האחרון של העונה (איטליה). להתראות בערב סוכות. גרשון

zs1957

New member
חתימה טובה גרשון

שלום לגרשון חתימה טובה. תמשיך להינות באיטליה. אתה מורה דרך. מה דעתך לעשות טיול לכותבי הפורום שסוף סוף ניפגש ונראה את אלה שאנחנו מתכתבים איתם. טוב לגיבוש טוב להיכרות . מדובר בטיול בארץ אשמח לשמוע את תגובתך. גמר חתימה טובה זהבה שחם עמותת אלצהיימר.

ענתי44

New member
חשבון נפש

ללא ספק, תשס"ה, היתה עבורי שנה קשה מלאה במעמורות ומכשולים, אבל, גם שנה של תמורות ושינויים.חלקם דווקא מבורכים. אז לשנה היוצאת היו עבורי גם מתנות. אחת המתנות המשמעותיות ביותר - הפורום הזה שהיווה עבורי הכותל המערבי לעינייני אלצהיימר ובכלל... מקום נחמה ומקור ידע, סימפטיה ומעיין של כוח. תודה לכל אחד ואחת מכם. מקווה שקצת עזרתי לחלקכם ולו במעט.מכל הלב ניסיתי. מבקשת סליחה ומחילה אם פגעתי במי מכם בשוגג. אם משהו בדבריי נשמע מתנשא או שופט או לועג. לא זו היתה כוונת המשורר... בחשבון הנפש הזה שלי ביקשתי כבר מחילה מכל מי שאני העליתי בדעתי שעלול היה להפגע ממני. רק לפני היקרה מכל זו שמגיע לה יותר מכל התנצלות לאמא הנפלאה שלי,אני לא יכולה לבקש מחילה כי היא כבר שכחה את כל הגערות שלי בה, כל הצעקות, אפילו למענה שלא תיפול, כל הרגעים שהייתי חסרת סבלנות,עצבנית או שעשיתי החלטות שגויות, ששקעתי באינטרנט וקצת השארתי אותה בלי חיבוק... רק הקדוש ברוך הוא ואתם יודעים עד כמה אני אוהבת אותה ומשתדלת לעשות הכי טוב הכי הרבה שאפשר... אבל זה לא מספיק. אני מרגישה שאני צריכה להכפיל ולשלש את המאמצים שלי... אבל איך???????? אז עכשיו כששערי החסד נפתחים ולפני שתחינת השופר תזיל דמעות של מלאכים כולי תפילה ותחינה שהיושב במרומים יתן בי הכוח להטיב עם אמא ולהקל על סבלה ושיהיה לה תמיד חם ויבש ושתהיה שבעה ולא תפחד ותחוש בטוחה ולא תהיה נזופה או פגועה.שאצליח לתת לה ביטחון ויציבות ומעט שמחה ונוחם. שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

zs1957

New member
חשבון נפש - תגובה לענתי

שלום ענתי! המאמר שכתבת בנושא חשבון נפש נגע מאד לליבי.הקדוש ברוך הוא יודע על כל מעשייך הטובים והוא מחל לך על כל חטאייך. את מטפלת נפלא באמא שלך, היא אינה סובלת היא מקבלת את הטיפול הטוב ביותר. אבל מה לגבייך, האם את מקדישה זמן לעצמך? את כל הזמן רוצה להכפיל ולשלש את הטיפול באמא. ומה אתך, את חיה למען אמך ומבטלת את חייך. תתדלקי את עצמך בדברים האהובים עלייך, כל זה יעניק לך אנרגיות רבות לטפל באמא, מבלי שתחשבי שחייך נפגעו בגלל מחלתה של אמך. רציתי לספר לך ולכל אנשי הפורום עלצ דבר מעניין שקרה לי. לפני 10 ימים נפגשתי עם רופא בכיר מהדסה עין כרם, ספרתי לו על אמא שלי, על מחלתה , על ההתעללות שעברה, על כך שאני חושבת שאין לה אלצהיימר,אלא דמנציה, דברנו על בדיקות גנטיות האם צריך לעשות ומה זה יתן לנו , על החרדה שלנו פן זה גנטי והאם כדאי לבצע בדיקה גנטי ולהיות בחרדה מהתצאות שלה. הרופא הזה עבד מספר שנים בבית רבקה בפ"ת (בי"ח גריטרי) עם 35 חולי אלצהיימר והוא סיפר לי שעושים שם בדיקת דם ומאבחנים באמצעותה האם יש לחולה אלצהיימר או דמנציה?אם החולה דמנטי יש תרופות שניתנות לו ואפשר להבריא אותו. במידה ויש לו אלצהיימר אין מה לעשות זה גנטי. אולי בעתיד ישתילו תאי גזע עובריים במוחם של חולי אלצהיימר ויפתרו את הבעיה. טיפול כזה ניתן היום לחולי פרקינסון בהדסה עין כרם וכן בארה"ב. את רואה אדם עם בעיות זיכרון קשות ,לא מדבר, מרותק לכסא גלגלים לאחר הטיפול הוא מדבר, הולך ואף הזיכרון שלו משתפר. נשמע כמו נס רפואי קיים במציאות. שאלתי את הרופא מדוע במרפאות הזיכרון הנוירולוגים אינם מדברים על זה? והוא ענה לי את יודעת מה התשובה אמרתי לו כסף והוא חייך ואז הבנתי. מכל מקום הוא הצליץ לי שאמי תעבור את הבדיקה הזאת ואני אכן אשלח אותה לבית רבקה כדי שיעשו לה את הבדיקה. ואם ימליצו לי על טיפול אני בהחלט אתן לה. העיקר שזה יעשה לה טוב.מה דעתך? נשמע חלום באספמיה. אני אמשיך לחקור ולדווח לכם מהשטח. שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה. ולך ענתי שמרי על עצמך. אני דואגת לך.זה מכוון לכולכם. ענתי שתהיה לך שנה יותר יפה, יותר מתוקה ,פחות דאגות והרבה שמחות, יותר הומור ופחות מרור והכי הרבה הצלחה בכל מעשייך. שלך בידידות, זהבה שחם / עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
פרוייקט המקלדת

ענת שלום! האם את הולכת להפנינג פרויקט המקלדת בככר רבין ב- 20.10.05 יום חמישי בשעה 15:00 ? אתר תפוז מזמין את כל הכותבים להפנינג ששיאו צילום כריכת הספר פרוייקט המקלדת. זוהי הזדמנות להפגש ולהכיר אחד את השני. נפגשים , מצטלמים,מתכבדים באוכל ובמתנות תפוזיות קטנות. אני אהיה שם ואשמח להפגש אתך ועם כל הכותבים באתר שלנו. המפגש הבא יהיה טיול שאירילה יארגן לפורום שלנו. הצעתי לו טרם הגיב . הוא באיטליה כעת. אשמח לשמוע את תשובתך. גמר חתימה טובה זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר.

ענתי44

New member
זהבה יקרה גמר חתימה טובה

תודה על הדברים החמים שלך, וגם של רוני,הם ממש ריגשו אותי! נכון שאני עושה המון למען אמא אבל, תמיד אפשר יותר. עם יותר חיוך ויותר סבלנות. ופחות. פחות צעקות או נזיפות והתחשבנויות או פחות דקות ליד המחשב ויותר דקות לשבת להחזיק את ידה ולשיר לה בקולי העורבי, " מי אוהב אותך יותר ממני?". וכן. אני גם מפנקת את עצמי. באשר להפנינג אני לא יודעת עוד אם יוכלו להחליף אותי. אם כן אבוא בכיף

zs1957

New member
הפנינג פרוייקט המקלדת

ענת יקרה, גמר חתימה טובה. ענתי כדאי שתמצאי מחליפה לאמא ותבואי לכנס. זוהי הזדמנות להפגש ולהכיר וכן לחוות חוויה מעניינת. אני אומרת לך זאת מנסיוני כמפיקת אירועים. אנימכירה את זה מקרוב. אשמח מאד לראותך. אנא הודיעני באם הנך מגיעה. שבת שלום, זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

ענתי44

New member
אני מגיעה להפנינג. כבר נרשמתי

אחותי היתה פה היום ותבוא להיות עם אמא ואפילו הציעה לי לארגן לעצמי עוד כמה דברים, לעשות לי יום כיף, כולל הלילה.אז נפגש בכיכר רבין

zs1957

New member
אשמח לראותך בהפנינג

היי ענתי! אני מאד שמחה שנוכל להפגש בהפנינג.מאחר ויהיו שם המונים נצטרך להחליף ביננו מספרי טלפונים ניידים.האם את חברה בעמותת אלצהיימר ? באם כן מס' הטלפון שלי מופיע שם בעמוד האחרון שכותרתו קו תמיכה טלפוני לחולי אלצהיימר ולבני משפחותיהם. תתקשרי אלי ונחליף ביננו את מספרי הטלפון הניידים.רוני כתבה שהיא לא תהיה היא בחו"ל. להשתמע. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
חג סוכות שמח לכולם../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

כמה נעים לחזור בארץ מאיטליה הגשומה. שמחתי לקרוא כאן שישנם חבר'ה שיגיעו ביום שלישי אחה"צ לצילום "מקלדת" ,אני כשלעצמי אעשה את מיטב המאמצים להגיע ,יש לי תור לבדיקה ואם אסיים בזמן לא מן נמנע שאגיע. בכל זאת אם תרצו להיפגש עימי בזמן המפגש ,הנייד שלי - 0577712280 ! אשמח להיפגש עמכן. בנושא הטיול זהבה ,אין כל מניעה ,אבל לא ע"ג גוף הפורום ,שכן נושא התמיכה הוא עיסקנן ,כל מה שמעבר לכך ,בשימחה, ניתן להשיגני במסר ,בנייד או במייל [email protected] ( אשמח להדריך גם בארץ). שיהיה לכולנו חג סוכות נעים ויבש. גרשון

zs1957

New member
חג סוכות שמח לכולם תגובה לגרשון

שלום גרשון! ברוך שובך מאיטליה הגשומה.לתקנך פרוייקט המקלדת הוא ביום חמישי 20.10.05בשעה 15:00 בככר רבין. נפלה טעות ושמת יום שלישי שזה היום וזה חג. רשמתי לפני את הנייד שלך ואשמח לפגוש אותך כמו את שאר הכותבים שנרשמו ויגיעו. אם תרצה להפגש עמי בעת המפגש הנייד שלי: 054-5862333 . לגבי הטיול אני אכתוב לך למייל , לאחר מכן נשוחח בניידים. בהצלחה בבדיקה. להתראות בכיכר רבין ביום חמישי. בברכת חג שמח. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

zs1957

New member
גמר חתימה טובה

לכל חברי הפורום הנפלאים , גמר חתימה טובה. שתהה זו שנה יפה, עם הרבה חיוכים,לכל המעשים של הורינו החולים, הרבה סבלנות , אורח רוח וכוח,נגישות והתמדה בטיפול במחלה הנוראה באהבה , בחמלה, ובשמחה תוך שמירת כבודו, וזכויותו של החולה והן של המשפחה כולה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר- תמיכה טלפונית לחולים ולבני המשפחה.

למעלה