לכל חברי הפורום (ולמי שבא לו לענות)

דרגורן

New member
לכל חברי הפורום (ולמי שבא לו לענות)

שאלה לי אליכם: כמה מכם היו רוצים לקרוא בעברית את סידרת ה``עדשאי`` (=Lensman)? אני מעוניין לתרגם את הסידרה (שהסרטים שהוקרנו בטלויזיה החינוכית לפני שנים רבות מבוססים עליה), ואני רוצה לבדוק כמה ביקוש יהיה לה.....

dragonWolf

New member
אז ככה

דרגורן יקירי, אני רוצה להפנות את תשומת ליבך לכך שאפילו 100 אנשים לא נחשבים לקהל כלכלי בימינו. קשה לי להאמין שיש יותר ממאה שמבקרים בפורומים, לכן השאלה שלך היא לחלוטין לא מייצגת. חוצמזה - הייתי שמחה אם היה תרגום קל לקריאה ללנסמן, בשביל אחייני האהוב...

דרגורן

New member
אוקיי, כן ולא:

כן בכלל הפורומים אין יותר ממאה איש, אבל הם קהל די מייצג מבחינת שהם מקושרים לזאנר ואם הרעיון קוסם להרבה מהם ויש תגובות חיוביות אז זה מעיד על משהו (נכון שזה לא יעיד על הצלחה בחנויות אבל עדיין זה יעיד על משהו) ........................

הייזל

New member
דרגורן, ניסית

להעביר את השאלה הזו בפורום של האגודה? יש שם גם הרבה אנשים שלא נכנסים לפורומים ובוודאי יהיו שם כמה אנשים שישמחו לעזור.

הייזל

New member
המלצה נוספת

בפעם הבא שיש איזה פורום קון גם של פורומים אחרים תעלה את הנושא אני חושבת שתקבל תגובות טובות יותר.

הייזל

New member
לא סולחת :cool:

פורום קון הוא מסיבות שנערכות בביתם של משתתפי אחד הפורומים. זוכר את הייזל קון שלא הגעת אליו? לאחרונה היה גם לוציפר קון (מאורט) בחיפה ובו היה חלק גדול מאד ממשתתפי הפורומים.

דרגורן

New member
Ouch, צודקת בהחלט!

הקון היחידי שהייתי בו היה הפנטסיקון וגם בו הייתי רק ביום השלישי.... מה אגיד ומה אומר? רק שאולי בקון הבא אני אשתתף.......

Eleminister

New member
H-) רעיון טוב

עד היום העדשאי (מיני סידרה) חרוט בזיכרוני כיצירה מופלאה שאחראית חלקית להתלהבותי מהז`נר. לדעתי ולדעת אנשים שאיתם דיברתי (ילדים ובוגרים) זהו רעיון מצויין שיתקבל בהתלהבות.

מרלין

New member
אני גאה מאד להכריז

אני גא מאד להכריז שיש בידי עותק מקורי ובמצב מעולה של 1 הסרטים המצוירים שהוקרנו בחינוכית אז. לקח לי 6 שנים למצוא את זה!!!!!!!! 5.9שנים לגלות לאפשר לאתר את זה ב e-bay ו כמה חודשים משלוח בדואר. אגב, סרט א ד י ר !

דרגורן

New member
טוב, נתחיל ב * מזל טוב *

ונמשיך ונספר שאת הסרט הראשון שמבין השניים ניתן להשיג באוזן השלישית בתל אביב (שם אני קניתי אותו (-: ) ושאם הסרט שלך הוא השני אז אני חייב אותו!!!!!! או להקליט או שתתן את הלינק ל-E-BAY........ כמו כן יש לי את סידרת הספרים והיא * נהדרת * !!!

למעלה