לכל חברי הפורום (ול duke בפרט)

• פותח הנושא eYaL
  • פורסם בתאריך

eYaL

New member
לכל חברי הפורום (ול duke בפרט)

בשעה טובה ומוצלחת ניתן סוף סוף להשתמש בסלאשים ו באקסלאשים. תהנו ! eYaL

eYaL

New member
ברור!

ואם אתה לא מאמין.. אז אתה יכול לנסות בעצמך. :) \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\////////////////////////////////// ////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\////////////////////////////////// מספיק? :) eYaL

duke4you

New member
ואו! זה עובד. תודה!

__ __________ | /_ \ _ / | /_ \ |_| / | /_\ / | _ __| | _\ / | _\ / \ |__\ /__________\

duke4you

New member
רגע רגע רגע

אחרי שעות שהכנתי דג מסלשים ובאקסלשים, הוא פתאום נעלם!! מי אכל אותו? אם תשים לב נשאר רק העצמות!! דגי, דגי, דגי.... B-()

duke4you

New member
מדהים

רק חבל שהפורום לא נקרא גם פורום ``מציאות ואבידות``, כי מקודם מצאתם את הסלשים ועכשיו את הדג, מי יודע אולי בעזרתכם אני עוד אמצא את הדיסקט (5 וחצי אינץ) של bubble bubble או סוגר שטחים. בכל אופן תודה... :)

Elinor

New member
חחחחחחחח :cool:

לי יש סוגר שטחים!!!!!!!!! אבל גם אני מחפשת את בבבל בלל!!!!!!!

eYaL

New member
נה נה נה נה

האמת.. יש לי את Bubble Bubble 2 וגם את Puzlle Bubble 2 :) eYaL

itaf10

New member
הצחוק טוב לבריאות :cool: :cool: :cool: :cool:

היי חברה קצת רוח חיים. כיף תמשיכו לצחוק . איטה :cool:

itaf10

New member
לא יכולה להפסיק לצחוק :cool:

היי חברים, הקליקו על הלינק החמוד. תמשיכו לצחוק ולצחוק..... www.ecardsforyou.net/makemelaugh.htm איטה :cool:

duke4you

New member
וואו, זה פשוט ענק!!! :)

איטה, זה פשוט ענק!!! אני לא מצליח להפסיק לצחוק. :) :)

duke4you

New member
לינק מיוחד לכולם

זה אתר לתמיכה טכנית בצחוק!!! אני בטוח שתמצאו גם שם תשובות לרוב השאלות שלכם... :p

eYaL

New member
פחחחח

גדולללל!!! הוספתי את זה ל``קישורי הפורום`` בתחתית העמוד. תודההה :) eYaL

itaf10

New member
כולי אושר, באם גרמתי ולוא לרגע לצחו

היי לכולם !!!! גם והיה וגרמתי רק לחיוך, היה שווה ... תמיד באושר ובצחוק. איטה :cool:

itaf10

New member
תודההההההההה אייל... :cool:

היי אייל, נכנסתי ל``קישורי הפורום``, רעיון האתר חמוד מאוד. אגב, לא הצלחתי לפתוח את ה``לינק``. היכן זה נרשם בדיוק? איטה

Elinor

New member
אמממ

ת`אמת? לא הבנתי מה עושים שם... אבל הצחוק של הילד פשוט הרג אותי... איזה מותק... אני נקרעת פה! :cool:

למעלה