לכל חברי הפורום, זהו יום חשוב מאד!

גיא טל

New member
לכל חברי הפורום, זהו יום חשוב מאד!

תזכרו את התאריך הזה 29/1/02 כי היום, סוף סוף אפשר להגיד שאתר ישראלי ברמת מתחיל פלוס, השיג דבר יקר מאד, שאפילו אתרי הקונסולות הגדולים בעולם כמו גיימספוט ואיי ג´י אן עוד לא השיגו... אני מדבר על ביקורת רחבה ומקיפה על המשחק שבאתרים הגדולים בעולם יש עליו רק כתבת בקרוב, אבל בקובאקאזה יש לו ביקורת בעברית!!! אני מדבר כמובן על משחק המכות הטוב ביותר אי פעם ששוחק עד היום - Virtua Fighter 4 www.kubakaza.up.co.il אם לא תקראו את זה ראשונים - תפסידו

*גלעד*

New member
וגם...

יש לי יומולדת היום

גיא טל

New member
לקחתי את כל הקרדיט לי ולמיכאל אבל

האיש שבאמת אחראי לביקורת על וירטואה פייטר4, פיינל פנטסי 10 ועוד רבות אחרות הוא לא אחר מאשר עמית אלק - סיקס. אתה כל התגובות על הביקורת תעבירו אליו

גיא טל

New member
פרוייקט מיוחד

שלום לכל חברי הפורום, אנחנו רוצים לארגן פרוייקט מיוחד בקובאקאזה: המילון של קובאקאזה - מ- א´ ועד ת´ של הפלייסטיישן 2. לכל מי שיש מילה באות כלשהי כולל הסבר עליה של 2-3 שורות, יכול לשלוח אי מייל אם המילה וההסבר. כל מי ששולח והמילה (או המילים) שלו ייכנסו לתוך המילון, שמו יפורסם במילון תחת האנשים שעזרו בהכנת המילון. בסופו של דבר, אני מקווה שלכל אות נמצא לפחות כמה הגדרות, וזה יוכל לשמש את כולנו. אי מיילים עם המילים וההסברים שלכם ניתן לשלוח ל [email protected] או [email protected] נשמח אם תעזרו ותהיו חלק מהפרוייקט המיוחד... גיא, מיכאל וסיקס

גיא טל

New member
אמיר

יש לך איי סי קיו? אתה יכול בבקשה לתת לי את האי מייל שלך?

גיא טל

New member
לא ידעתי

שיש לך בן, בכל מקרה תודה. אני רוצה להגיד לך משהו חוקי לגמרי פשוט זה לא נראה לי מתאים לפורום גיא

Dante

New member
סגה שייכת לסוני???! הרגת אותי

סגה היא חברה עצמאית, לה יש 9 חברות סטודיו (AM2 למשל היא אחת מהן, ולא חברה אחרת חיצונית) תחתה שמפתחות את המשחקים, סגה לא שייכים לאף אחד! איך תסביר את העובדה שסגה מפתחים הכי הרבה משחקים לXBOX אם הם שייכים לסוני? באמת אנשים אם אתם בונים אתר משחקים לפחות תנסו להתמצא קצת..

גיא טל

New member
את כל התגובות שלך

בעניין הביקורת על וירטואה פייטר 4, תשלח לסיקס דרך הקישור לאי מייל שלו בביקורת

גיא טל

New member
חשוב! רק למי שרוצה לעזור...

צוות קובאקאזה החליט לשנות את הכתובת ואת השם של האתר. הכתובת תהיה www.ps2.up.co.il ועל השם אנחנו רוצים להתייעץ עם כאלה שבאמת רוצים לעזור. המועמדים הראשיים הם: the ps2 chamber ps2 dangeone. אנחנו רוצים לשמוע קצת דעות ואולי עוד הצעות, תודה נ.ב אנחנו נודיע מתי שם האתר והכתובת ישתנו אז בינתיים הכל אותו דבר www.kubakaza.up.co.il

למעלה