לכל חברי הפורום: להתראות!!!

נריה_ה

New member
לכל חברי הפורום: להתראות!!!

למי שלא הספיק לקרוא את ההודעה הקודמת (שצונזרה) אני עומד להתגייס מחר לצבא. נשארו לי פחות מ6 שעות של חופש שאנצל אותן לשינה. מחר אני כבר לא אהיה כאן, ביי. אני אוהב אתכם, את כולם!!! נריה נ.ב. למנהל הפורום: אני אוהב גם אותך, אפילו שאתה מטיל כאן צנזורה חריפה בפורום, ומוחק כל הודעה שאתה לא מסכים איתה... ... כנראה שתמחק לי גם את ההודעה הזאת... אבל לא נורא... ביי.

../images/Emo23.gif שלילי נריה ../images/Emo23.gif ../images/Emo50.gif

אני אוהב אותך שיהיה לך שרות קל ונעים למרות שאני יודע שתוכל הרבה אבק וקש בהתחלה אך עם האימונים זה יותר קל! גיוס נעים
שלומי

ziv`s girl

New member
../images/Emo24.gif

לילה טוב לך...
חלומות פז... חבל שאתה כבר הולך... ובאמת תהיתי לאן נעלמה הודעת הפרידה שלך... אוהבת המווווווון ziv`s
ענקיייי ואלפי |נשיקות|
אני יבוא עד לבסיס שלך ויגרור אותך למחשב אם אתה לא תשחיל איזה הודעה או שניים פעם ב... שמעת אותי??

ziv`s girl

New member
אני שמחה בשביל שנינו... ../images/Emo13.gif

אני אהיה בכלל בעננים אם אני אצליח לסדר את העניינים עם עופר... ואז אם אני אצליח להעביר את התחושה העילאית הזאת אליך... אז אני בכלל אהיה בעולם אחר...
הלוואי שזה יסתדר את הכל! הלוואי שכל הבעיות יעלמו! הלוואי
ziv`s

ziv`s girl

New member
אוווווווף! (למטאל בוי!)

ההודעה הזאת צריכה להיות בשרשור למטה... זה מענה לך אלכס... זה פשוט קפת לי לפה... בלי שום סיבה מיוחדת... הא! חוצפה מצידו...
ziv`s *שסולחת להודעה המרדנית*

MetalBoy

New member
תודה :) שוב ... הרגע הייתה לי הארה

אני דפוק ואני רק נהנה מזה!! מטאל

ziv`s girl

New member
הרי זה ידוע ש....

טיפשים הם אנשים שמחים יותר... הם לא חושבים הרבה... אין לך מושג כמה צרות יש לי מזה שאני חושבת יותר מדי... כמעט איבדתי את החברות הכי טובות שלי בגלל זה... (בגלל החשיבה לא איבדתי אותן פשוט הרסתי לגמרי את הקשר ביננו ועכשיו זה לא אותו הדבר...) בגלל החשיבה שלי וזה שאני מנתחת כמעט כל דבר וכל התנהגות (רואים שאני הולכת ללמוד פסיכולוגיה סוציולוגיה בשנה הבאה, הא?) אני מניחה שבגלל זה אני ועופר עכשיו לא בדיוק מדברים... למרות שאני חושבת שאתה בן אדם חכם מאוד... וממש בוגר לגילך... זאת הסיבה שאתה דכאוני... ואתה לא דפוק... ממש ממש לא... אבל אם אתה נהנה... זה מה שחשוב! (אני כמעט בטוחה שהסנפת איזה קניידלך ואתה "רק" מסטול כרגע...)
אוהבת ziv`s

LIAT200

New member
נריה ../images/Emo24.gif

למרות שאני מכירה אותך בערך יומיים השארת עליי רושם חיובי מאוד שיהיה לך פול בהצלחה תשמור על עצמך גיוס נעים
ליאת

גיוס קל!!!! והמון בהצלחה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif

ודווקא נורא חבל לי שלא הספקתי לדבר איתך...

למעלה