לכל חברי הפורום שלום

לא אמרתי אם שזה מוצדק

או לא, פשוט תארתי מצב שהיה לפני 15 שנה ואיזה תהליכים עברו מאז. תהליכים אלה לא נוצרו בשל החלטה ש"כך זה יותר צודק" אלא כתוצאה של תחרות על כיסו ורגליו של הרוקד. כידוע, תחרות היא דבר חיובי (בגדול) אבל היא גם יכולה להוביל לתהליכים לא טובים (שוב אין כאן הבעת דעה, אלא הצגת עובדות)

דווקא אוכל לא רע

בייחוד הפנקיקים שהיו באחת מהפעמים.... ומאחר וגם אני רוקדת בהרקדה אחת שכל מה שניתן לקבל בה זה סוכריות מנטה ואם מישהו צמא אז שילך למכונה ויקנה פחית במחיר מופקע...זה דווקא נחמד שיש את האפשרות לנשנש מדי פעם.

אוכל - תגובה לרויטל

החיים קשים? האנשים עושים אותם קשים! ולגבי האוכל - בהחלט צדקת מי שאוהב גם לרקוד וגם לאכול - לגיטימי! עדה

roked

New member
לכל חברי הפורום שלום

חברים יקרים, רציתי להביא בפניכם את מחאתי על נושא ההרקדות בצפון. מישהו מכם רקד באיזור הצפון לאחרונה? שמתם לב שהריקודים הפכו לנושא שולי בהרקדות? ומה תפס את מקומם? אוכל! מרקידים כמו זאב ניסים וחיים מילשטיין, שעד היום לא היה להם קהל, מושכים את הקהל בעזרת אוכל. אני מוחה על הדבר הזה בתוקף! לא יעלה על הדעת שאנשים יבואו "לרקוד" כשבעצם הם מתכוונים לבוא לאכול. מישהו מכם היה במרתון של זאב ניסים? לי המרתון הזה הזכיר מסעדת "אכול כפי יכולתך(ואל תרקוד)" חברים יקרים אם יש מישהו מכם שמוצא הגיון בדברי ורוצה להחזיר את ההרקדות למה שהן היו פעם(כשהאנשים היו באים בשביל לרקוד), אנא הצטרפו אלי במחאתי ועזרו לי כנגד תופעת "אוכל במקום הרקדה". רוקד

איפה בצפון ?

לרוקד השבע ! אני מבקשת ממך לפרסם את המסעדות בצפון שאתה רוקד. אצלינו בתל אביב רק רוקדים ורוקדים והמסעדות כאן מאד יקרות. אז בבקשה, פרסם את המקומות שאתה רוקד, וכשנגמור לרקוד, נבוא אליכם לאכול. אבל תשאירו משהו ! שמעתי שריקודים המומלצים בצפון זה : דבש וחלב, מור וקינמון ומחול הדבש. נכון ?

roked

New member
את חושבת שאת מצחיקה?

פשוט אותי את ממש לא! ואם מה שכתבתי מצחיק אותך, את מוזמנת לשמור את הדיעות שלך לעצמך! אני לא כתבתי שאני נהנה מהעניין הזה של האוכל, להיפך, זה מגעיל אותי לראות שזוכים ב"רוקדים" בעזרת אוכל! ואת ממש לא עוזרת במלחמה שלי נגד זה אז אם יש לך משהו רלוונטי וחושב להגיד - תגידי אם לא, תסלחי לי, את מוזמנת לשתוק! רוקד

אל תיפגע

הומור תמיד טוב ולא צריך "להסער" על מירי במילים לא יפות. לעצם העניין לדעתי יש צדק בדבריך המתקשרים לדבריו של אחר על "הרקדות באורך של שעות רבות" ולא כמו שהיה פעם שנכנסנו לשעה וחצי במנזה, יצאנו, עשינו סיבוב ונכנסנו שוב למתקדמים (תשלום נוסף) לעו שעה וחצי. נכון מאד שהמרקידים מנסים בכל מיני גימיקים למשוך את הרוקדים שמצידם שוכחים לפעמים לפרגן ועוברים מחוג לחוג כמו לפי אופנות של בתי פה ומסעדות (זו לא טענה זו קביעת עובדה). המרקידים, בצר להם, ובלהט התחרות למשוך עוד קהל, מניסים דברים שאינם בדיוק שייכים ל"ריקודי עם". בסיכומו של דבר נפגעים ריקודי העם שהפכו למשהו אחר לגמרי. חבל.

אני רוקדת בצפון

ונכון שאצל זאב ניסים אכן ניתן לאכול ארוחה לא רעה, אבל.... זאב ניסים וחיים מילשטיין זה עדיין לא כל "ההרקדות בצפון"... אישית, אצל זאב ניסים יותר מפריע לי המזגן שלא ממש מקרר וזו הסיבה שאני ממעיטה ללכת להרקדה הזו. אבל, אם זה באמת כ"כ מפריע לך ומטריד אותך, למה בעצם אתה הולך לרקוד אצלהם? יש מספיק הרקדות אחרות טובות באיזור. אם לרוקדים אחרים נחמד לבוא לרקוד ולסעוד את ליבם, למה בעצם זה מפריע *לך*? (מה שכן, ההודעה שלך הצליחה להעלות חיוך על פני בסוף יום עבודה מייגע וזה גם משהו)

לרוקד החביב

תשובתה של מירי אליך היא בדיוק בהתאם לשאלתך, על שאלה טיפשת מקבלים תשובה טפשית. אם בגלל תשובתה אתה קורא לה לשתוק אז כל שכן בגלל שאלתך אתה צריך לשתוק. (זה לא יפה להתבטא בצורה כזו ובפרט לליידי) ראינו קצת הומור בדבריה שכנראה לא הבנת. כל הכבוד למירי שיודעת לשלב בפורום תשובות ועינינים רציניים בצד חוש הומור יפה וגם חידות מענינות, מירי, מה בנוגע לחידה חדשה. דרך אגב רוקד חביב, אני מהאזור שלך - ולעצם העניין: אצלנו בחלק מהחוגים משפרים אותנו בכיבוד ובאזור המרכז מביאים זמרים ואמנים, והם רואים הופעה, לפעמים ישנם גם כיבודים למינהם, ובשורה התחתונה - אי אפשר למנוע תחרות (בתנאי שתהיה הוגנת)

ולמרות שעלבת בי.....

למרות שעלבת בי אני אגיב עניינית. יש אצלינו במרכז הארץ מרקיד בשם שמעון עשור. מרקיד זה עורך מפעם לפעם בימי חג ושמחה, כמו ערב עצמאות, פורים, חג אהבה או בערב המימונה הרקדת ענק ובה הוא משלב אוכל ומשתה ברוחב לב וביד נדיבה. אני שלא מפסידה ארועים כאלה, רואה את שמחת ההמונים במפגשים אלה, ואת ההערכה שמקבל שמעון על הפקת אירועים האלה. לא ראיתי ולא שמעתי איש שהאוכל הפריע לו ולא שמעתי מעולם שהמשקאות שבצד פגמו בהנאתו לרקוד. אדרבא, מפריע שהאוכל נגמר. אז רוקד צפוני, חפש לך בעיה אחרת "לבכות לך".

למעלה