לכל חברי הפורום שלום :)

לכל חברי הפורום שלום :)

אני מתלבט. זו כנראה לא בעיה זרה לכם, שמברוב מבחר, שמות וגדלים לא רואים את היער. אנמק את בעייתי, אחרי הסבר מפורט מחברתי, הבנתי מה היא רוצה לקנות [כשאני אמור לייעץ לה לבסוף מה לקנות]. א. נגן בעל זיכרון פלאש, עד 1g, כאשר גם 512m יכולים להתאים. ב. אחריות ארוכה וטובה ככל שניתן. [משמע מותג לא?] 3. מחיר עד 600 ש"ח. קראתי על נגן סאןדיסק בעל יכולות הרחבה עתידיות, דבר שנמשע לי ממש חביב, כעוד פונקציה. אבל אני לא יודע פשוט לא, גם כל מיני חברות כמו I-Audio שמעולם לא שמעתי עליהם וMpio מוכרות מוצרים די חביבים אבל האם יש מאחוריהן גב? המישו יכול לבוא לעזרי? בעצה? בהסבר? תודה לכל עונה :)

אייאודיו חברה מוכרת

אבל במסגרת התקציב לא נראה לי שיש נגנים מתאימים שלה.. סאנדיסק נראה לי הוא הטוב ביותר שתוכל להכניס בתקציב..

כן הבנתי את הרעיון מהמאמר מלמעלה.

וזה גם היה די צפוי בשבילי מראש, פשוט חשבתי לרגע שאולי רק אולי ישנה פנינה שלא ידועה לי. במקרה הזה ונגיד וסוטים מהתקציב, מה הנגני פלאש הבסיסים שכדאי לרכוש? כמובן בלי סטייה מוגזמת. אני פשוט רואה אבסורד בלשלם 900 ש"ח על נגן של ג'יגה כש- ב1300 טובין ותקילין אני רוכש IPOD MINI. בחנות מוכרת אפילו כמו באג.

אבסורד? לא ממש..

זכרונות הפלאש הם יותר יקריםאך יותר אמינים(לא יהרסו מזעזועים, קרבה למגנטים וכו'..), וצורכים פחות אנרגיה => יותר שעות פעולה.. כך שזה תלוי בדרישות שלך מהנגן..

למעלה