לכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה כדבש

TAL BAR ZOHAR

New member
לכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה כדבש ../images/Emo13.gif

לא נעלמתי,ואני ממש לא מתכוון להיעלם לכם כלכך בקלות ! אנחנו בתקופה פורחת של לחץ חזרות ומתכונת חג! אני לא מצליח להבין את אלה שלא יכולים להבין את פשר ההיעלמות שלי בתקופה לחוצה שכזו בכל אופן אני קולט שהתגעגעתם אליי המון ואני בחזרה ענקית אילכם! \חברים אני לפורום המדהים הזה ולכל בית ישראל חג שמח וניפלא מקווה לראות את כולכם בין שאר הפקות הענק. מצטער שזה כזה קצר פשוט באמת שאין זמן ! טורקיה בדרך ומקסיקו !! היום: טי אל וי -דודי שרון ! מטרוק-ג'ואל ! פורום ב"ש-ג'ואל ! חג שמח ובומבסטי !!!! אוהב אתכם טל !

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifשנה טובההה כפרותתת ../images/Emo13.gif

שתהיה לכולם שנה מצויינת
הרבה זמן לא כתבתי ... והנה אני כאן ! מת על כולכם !!!

שנה טובה ומתוקה לכולם!!!

שנה של מלאאאאאאאא הופעות של דודי וג'ואללללל!!!!! דודי, אהבת חיייי שתיהיה לך שנה מדהימממממממההההההההההה כמוך... : ))))

דורעעע

New member
שתהיה שנה מדהימה לכולם!

טל & דודי & ג'ולה אני אוהבב המון המוןןןן 333> מחכה לאלבום בקוצר רוח... שתהיה שנה מתוקה ומוצלחת בכל התחומים וחג שמח!

שנה ט<ו<ב<ה<!<!<!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

טל דודי ג'ואל אהבת חייי חן מאיר חג שמחחחח איןן עליכםםם שתיהיו לראש ולא לדורבן חחחחחחחחחחחח אין עליכם שתיהיה שנה של יצירה ואהבה אין סופית ואושר גדול מהחיים כמו שאתם גורמים לי <<<<<<<<

גרוזיה

New member
שנה בומבהההההה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

ליאל אני מאחלת לך שנה אמיתית מלאה באהבה אינסופית עם המון חריצות ועבודה קשה אני מאמינה בדרך שלך ויש לך הכל פשוט הכל את מלכה בכל מובן המילה את ההשראה למילה אמונה אני מאחלת לך ולדודי שתיהיה שנה עם רף גבוהה יותר ואלבום מנצח ואת כל הטוב שאפשר לבקש בעולם אתם אנשים מדיהימים כל פעם מחדש חולה לכם על הצורה שזה כבר רעעע חהחהחה פורום ב"ש מחכה לךךךךךךךךךך מווואאאההה !!

אור enjoy

New member
שנה מדהימה לכל הפורום המדהים הזה:)

שתיהיה לכולם שנה טובנ ומוצלחת שתצליחו בכל מה שתרצו ותגשימו את השאיפות שלכם לשנה החדשה שתיהיה לכולנו שנה של אהבה
be enjoy אוהבת אותכם המון אחד אחד אתם פורום באמת איכותי !!!

EMANUELA XD

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה לג'ואל דודי וחברי הפורום

רוצה לברך את כולכם לשנה נהדרת.
שנה של הצלחות
שנה של ליבלוב
שנה של אהבה
שנה של בריאות
שנה של אחדות
שנה של תובנות
שנה של אחווה בין חבר לחברו
שנה של התגשמות חלומות
שנה של שקט ושלווה
שנה של אושר ועושר
שנה של התגשמות כל החלומות
שנה של נחת
שנה של שפע
שנה של יופי ונעורים
שנה של עליזות
שנה של שלום ובטחון
שנה טובה ומתוקה
באהבה עמנואלה

שנה טובה

שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום :) שיהיה לכככככולם שנה של שמחה
שנה של בריאות
שנה של שלוםם
ושנה של הצלחחחחחחחחחחה
אוהבתתתת המוןןןןן נטליילי

KamilaLevy

New member
שנהה טובה :)

אתמול כל חיכיתיללכת לטיאלוי .. אבל בסוף לא יצא ואני ממש מצטערת על זה אני הכי מבואסת בעולם שנה טובה לכל חברי הפורום לג'ואל לדודיתה למאיר לחן ולך טל :) ובאמת ממש היית חסר פה :) אז שנה טובה ומאושרת לכולם ....

DJ ELAD 17 A

New member
שנה~טובה

לכולנו המון אושר ואהבה שפע הופעות והצלחהה שנה טובה לנו

למעלה