../images/Emo10.gif
סהר וכולם.. לא באתי להגן על אף אחד, וראיתי את כל הההודעות שנמחקו, ובטח חלקכם תחשבו שאני סתם תמימה ונאיבית אבל בכל זאת.. אני לא חושבת שיש אנשים עם יצר רע, או אנשים רעים או אכזריים ביסודם שרוצים להכאיב סתם, בטח לא כאן בפורום, לא לפי מה שאני ראיתי. אני חושבת שלפעמים יש אנשים שמאוד קשה להם ורע להם, והם במצוקה שהם לא יודעים לתרגם אותה למילים, ולא יודעים איך להסב את תשומת לב האנשים שסביבם אליהם, ולפעמים הם פועלים מתוך התסכול הזה ועושים את זה בדרך הלא נכונה, ומקבלים התייחסות שלילית, אבל גם זאת התייחסות, גם זה מראה שלמישהו קצת אכפת ממך שהרי לפחות יש תגובה, גם זה מראה שמישהו שם לב שאתה קיים, שאתה נוכח, אז אולי אתה אפילו קצת חי, למרות שאתה מרגיש מת ? לא כולם טובים בלתרגם את מה שהם מרגישים למילים, גם אני לא, ולפעמים המעשים הטובים וגם הרעים הם תחליף, למה שלא יוצא החוצה בדרך אחרת, למה שקשה לבטא, והם דרך להשיג את מה שצריכים - רק קצת יחס - בלי לדבר, אז יש ביננו שמפנים את התסכול הזה כלפי עצמם כמוני, ומעדיפים להתחבא מכל העולם, שרק לא יפריעו, שרק לא ישימו לב, אבל יש כאלה שמפנים את זה החוצה, רק כדי לקבל קצת משמעות, וקצת תחושה של קיום ותשומת לב, אפילו שלילית. ובלי קשר, החלטתי ללכת מפה, כי מפחיד לי מדי, כי קשה לי מדי, כי כואב לי מדי, כי עצוב לי מדי, אז רק רציתי להגיד תודה על הכל וסליחה על הכל. אילונה.