לכל חברי הפורום!

Drorrrrrr

New member
לכל חברי הפורום! ../images/Emo60.gif

אוקיי אז עברה שנה (אזרחית) וואלה אני אוהב את הפורום הזה למרות שהוא פתוח שלושה חודשים פחות או יותר רק רציתי לאחל איחולים אישיים: מעין: אישתי! אוהב אותך ילדה! שנה טובהההההההה!
אירנה: חחחחח רוסיה שלי! את יאמי! שנה טובה יקירה שלי! איתמררררררר: למרות כל הצרות וכל העצבים שגרמתי לך הכל מאהבה! שנה טובה! ניצי: שנה טובה! תשארי ניצי! ככה! ותמשיכי לצרוב דיסקים
יפעת: בובה שלי! שנה טובה! ואל תדאגי, לא שכחתי את הבגידה שלך עם לירון
שרון: שנההההה טובה! ואל תכעסי שעזבתי אותך
גל: לא ממש מכירה אותך אבל מילא
שנה טובה! טל הגמדה: שנהההההההה נהדרררררררררת! הדר: חחחח את בטח חושבת שאני שונא אותך
! שנה טובה! ושנה אזרחית טובה לכל החדשים שבאים והולכים בקצב מסחרר שאני לא מספיק לקלוט

Adrienne

New member
שנה טובה! לכולכולכולכולם!!!

שתהיה לכם השנה הכי טובה בעולם! נהדרת ומלאה דה קולינג! ומי יתן שנזכה לראות אותם פה בשנה הזאת!!! ועכשיו, כהמשך למסורת השנה החדשה שמתחילה לנו השנה ועוד תמשיך שנים רבות:
מה אתם עושים בסילבסטר
אני הולך לחבר שלי... נפתח שם באסטה...

Drorrrrrr

New member
לא כתבתי הודעה כזאת למטה? ../images/Emo60.gif

איתמר יש לך עיניים: תשתמש בהם
תודה לך

Charmed 4ever.

New member
שנות טובות רולז!!!../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

אוקיי... נתחיל מ........ הדרי: הדרו´ש! לפני כמעט שנה נפגשנו פעם ראשונה והראינו כמו חברות מהגנון! חולה עלייך ומאחלת שנה הכי טובה שאפשר!!! שרוני: אותך פגשתי בחנוכה, דרכנו יחדיו על אנשים, רצחנו יחדיו אנשים בעיירה וצחקנו באי-שפיות, אוהבת ומאלחת שנה טובה גם לך!!! אירנו´ש:הכרנו כאן, דיברנו במסנג´ר, צחקנו יחדיו ונהיינו ידידות, אוהבת ומאחלת שנה טובה!!! מאיה: לא ממש מכירה אותך טוב, אבל עדיין אוהבת, ומאחלת שנה טובה!!! גל: גם אותך אני לא מכירה מאוד, אבל גם אותך אני אוהבת וגם לך מאחלת שנה טובה!!! מעין: גברת סמיילי מתוקה, דיברנו באס"ק חייכנו הרבה, אוהבת אותך, ומאחלת שנה טובה!!! יפעתי: את יפיפיה, זכית לפגוש את אלכס דיברנו די הרבה מאז שהכרנו, אוהבת ומאחלת שנה טובה!!! טאאאאאלללו´ש: התכתבנו יחדיו באס"ק ובמייל, ניסיתי לארגן מפגשים לרוב, חולה עלייך ילדה, ומאחלת שנה טובה!!! יוני: די חדש פה אבל אותך אני מכירה, מקווה שתמשיך להשתלב בינינו, ושתסדר את העניינים עם גל, אוהבת אותך ילד |סנוב| שנה טובה!!! דרור!!!: הכרתי אותך כאן, היית שרוט, הכתרתי אותך להיות המוכשר, אתה באמת מוכשר ילד!! אוהבת אותך, שנה טובה! אנד לאסט באט נוט ליסט... איתו´ש!: הכרתי אותך מזמן מאוד, בפורום הנחמד של מכושפות, דיברנו המון עוד לפני המפגש והראית לי איך אתה רוצה לגדל את השיער, כמו של אלכס כמובן!! (רולז!!!), ואז הכרתי את הלהקה ואתה החלטת לפתוח את הפורום ואני הצטרפתי מיד כשחזרתי מהטיול שלי של הנוער העובד שהייתי בו כשאתה קיבלת אישור לפתיחת הפורום, שהפורום יצמח ויגדל לחיות שנה גם הוא, אוהבת אותך איש, שנה טובה! ועכשיו כמובן שנה טובה גם לכל מי שעוד לא ממש היכרתי! אז שנה טובה לכם אנשים!!! אוהבת את כולכם אנד אה האפי ניו ייר!

Drorrrrrr

New member
חחחח חמודה! ../images/Emo60.gif

רק לי נתת 3 סימני קריאה אחרי השם
אגב למה היית שרוט? אני כבר לא?
מישהו מוכן לשרוט אותי?

Charmed 4ever.

New member
כתבתי לך באס"ק ../images/Emo54.gif

לפני איזה שבוע... ביום שני אני חושבת שזה היה... אבל שבוע שעבר... אחרי יום שלם נגד סמים קלטתי שבעצם הכינוי שרוט לא מתאים לך! ואני באמת לא רוצה שתהיה שרוט! אני רוצה שתהיה בריא, מוכשר, וחמוד כמו שאתה..

TCgirl

New member
Happy New Year! ../images/Emo187.gif

שנה טובה לכולם! הייתי מאחלת לכל אחד/אחת בנפרד, אבל אני עצלנית
.

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחח אוקיי ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

לא קיבלתי את ההודעה כנראה

תורי!!!../images/Emo15.gif

ניצני!!!! איזה חמודה!!!! בא לך לדרוך על דרור בהזדמנות? אזזזזזזזזזזזזזזז שנה טובה לכולם!!!

mayjen

New member
לחברי הפורם הממושים...../images/Emo39.gif

«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸. Happy New Year 2003!!!.¸ ¸·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* .* *. *·.¸)`·.¸).·´`·» « ´ , . ´ * ´ . , ´ » שתהיה לכם אחלה של שנה
דרור וניצן תודה על האיחולים האישיים
מתה עליכם, אתם ח-מ-ו-ד-י-ם!!! אבל ממש!!!
Love You

MolsBolsRules

New member
אנשיםםםםםםםם

טוב אז קודם כל לכולםםםםםםםםםםםםם שנה טובה זה באיחור אני יודעת אבל אתמול ושילשום לא הייתי בבית... בכל אופן I LOVEEEEEEE U ALL אבל אני חייבת להיתייחס לכמה אנשים... איתמר: בלעדייך לא היה פורום (אלא אם כן היו נותנים לי לפתוח!!!!!!1 LOL) ולא הייתי מכירה את כל הילדים המתוקים שבו ובלי שופ קשר אתה נשמה של ילד!!!! LOVEEEEEEEEEEE U דרורוששששששששששששש: בובהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה I LOVEEEEEEEE U FOREVER!!!!!!! אני מתהההההה עלייך! אירנה: MY LOVEEEEEEE אני שרופה עלייך! תמשיכי להיות נשמה כמו שאת מעייו: אלכססססססססססססססס LOL מה שלומך בובה? שתיהיה לך שנה מדהימההההההההההה *מתה עלייך* ניצן : מכושפותתתתת לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מותק! שנה טובהההההההההההההה הדר : איתך לא הכי דיברתי משום מה אבל נקווה שהשנה נדבר יותר LOVE YA ALL YIFAT ואם מישהו הרגיש שהייתי צריכה להזכיר אותו ושכחתי IM SORRY AND I LOVE U ALL

למעלה