לכל חברי הפורום

לירונר

New member
לכל חברי הפורום ../images/Emo70.gif

אני לא יודע כמה חוצפה יש לאנשים אבל יש למישהו בפורום חוצפה בלי שום גבול שולחים הודעות בשמי (או בשם בדוי אבל עם רמזים אלי) והמסר בהודעות אלו פוגע ומעליב את זה שמקבל אותן לא נעים לי לעמוד מול אנשים שקיבלו את המסרים האלה ולהגיד זה לא אני נקודה למחשבה ~מושפל ופגוע~

spainbar

New member
לירונר, ואני יודע שאתה קורא את זה../images/Emo46.gif

זה לא דרך להתמודד עם הבעיה, אם מישהו פה כותב הודעות בשמך אז בעצם זה שאתה בורח (תסלח לי אבל כמו שפן) אתה לא מתמודד עם הבעיה והבן-אדם חסר החיים הזה סתם הורס לך משהו שאתה נהנה ממנו, וסתם מצליח להרוס קשר שיש לך עם אנשים רבים וטובים, לא בורחים מכזה מצב !!, תישאר, תדבר תצחק תיהנה, והכל יעבור, אם מזה אתה עוזב, אז אולי לא מגיע לך להישאר, אתה מוכן להיפרד מאנשים שנראה לי שנהנת לדבר איתם, ושהרגשת קשור אליהם רק בגלל משברון קטן, ואיזה worthless piece of slime בתקווה, שעל-אף העצבנות על מה שקורה, העברתי את המסר שכדאי לך להישאר... ס´

לירוי25

New member
לירונר,

חרף ולמרות דעותנו המנוגדות והלא תמיד אוהדות, אני מסכים עם מה שאתה אומר כי נתקלתי במקרה דומה בפורום גייז ב-YNET. לשמחתי לא הייתי היחיד שחווה את העניין. אז זהו? סוף העולם? אני עדיין גולש שם ומאוד נהנה. בשורה התחתונה גיא לא חסם אותך ועובדה שאתה עדיין כאן. אז חאלס, היה ונגמר.

למעלה