לכל חברי הפורום

שלגיה**

New member
לכל חברי הפורום ../images/Emo74.gif

שנה טובה ומאושרת
שנת שלום ואהבה
שלכם שלגיה

שלגיה**

New member
היו לי קצת בעיות אישיות ../images/Emo4.gif

מקווה שעכשיו הכל הסתדר ואכן יהיה טוב לכולם. מה שלומך?

gal33

New member
הי, מצטערת לשמוע, אכן מקווה מאוד

בשבילך שהכל הסתדר עכשיו
. מה שעוזר לי בתקופות כאלה הן האמונות שמעז יצא מתוק, ושרק ממשברים צומחים וגדלים, ובסופו של דבר כאשר מסתכלים אחורה מבינים מדוע זה קרה! אצלי ככה -ככה
, מעין תקופה כזו שאני מרגישה מותקפת בכל החזיתות, אחרי תקופה ארוכה של פאסיביות, לפתע אני נדרשת לאקטיביות וקבלת החלטות בכל התחומים בחיים וקצת קשה לי עם זה, מחד אני רוצה בזה, ומאידך לאו, יש כל מיני החלטות שהייתי רוצה שפשוט תתקבלנה מאליהן... בשורה התחתונה זה טוב, כי הגיע הזמן שאצא מהפאסיביות בה הייתי נתונה. לשנה טובה, בריאה ומאושרת, מלאת אהבה ונסיעות לחו"ל!

שלגיה**

New member
תודה ../images/Emo57.gif

שאכן תהיה לנו ולכולם שנה טובה שנה אקטיבית כדברייך,עם עשייה חיובית למען עצמנו ! גם אני השנה לקחתי על עצמי החלטות שלא היה לי אומץ אליהן לפני כמה שנים,כמו הניתוח למשל,שמאז 98 רציתי לעשותו ובסוף עשיתי רק השנה,אני לא מצטערת חלילה,לכל עכבה יש משהו חיובי גם... גם בעניין הלימודים שאני מתחילה אוטוטו...ופעם חששתי להתחיל ועוד כל מיני החלטות. ועכשיו ,בדיוק היום בדרך לעבודה חשבתי לעצמי שאיזה יופי שקורים לי דברים חיוביים; אני יורדת במשקל בקצב יפה מאד,אני מתחילה ללמוד,הזוגיות שלי פורחת טפו טפו,אני אוכלת נכון ועושה פעילות גופנית שמטעינה אצלי אנרגיה חיובית במלוא מובן המילה ובכלל היום נראה ורוד יותר מאי פעם ושישאר כך.

RomiVais

New member
שלגיונת וגל יקרות... ../images/Emo24.gif

שלגיה, אני מקווה שהכל באמת הסתדר, ומאוד שמחה לשמוע על ההחלטות והדברים החיוביים שקורים לך!!
שהכל ימשיך במסלול החיובי הזה - זה האידאל!! גל, מאחלת לך שהמעבר מהפאסיביות לאקטיביות יביא איתו שינויים חיוביים ביותר, אושר ושמחה והצלחה בהכל כמובן!!! מאחלת לשתיכן את הטוב ביותר, המון הצלחה ושיהיה לכן יום נפלא, רומי
שלגיה - נ.ב. בתחילת שבוע הבא יש לי את הבחינה... מקווה שייצא לי לראותך...

gal33

New member
רומי, עם כמות אנרגיה חיובית כמו

שלך, ועוד בכזה מרץ, לא יכול להיות שום דבר אחר חוץ מטוב!

רוייקו

New member
שלגיה, תארתי לעצמי שהניתוח יביא

לשינויים טובים וגם לכמה מערכות. לעיתים, כשמוזיזים משהו אחד, זזים איתו כמה דברים בבת אחת. מקווה שתהיה לך שנה קלה יותר תרתי משמע. שנה טובה ומאושרת, בידידות, רוייקו

RomiVais

New member
את בהחלט צודקת גל ../images/Emo8.gif

ואני פה כדי להדביק את כולם
שיהיה לך ערב נפלא, רומי

פנינוש

New member
ברוכה השבה שלגייה ../images/Emo24.gif

שתהייה לך אחלה שנה טובה בריאה שמחה ומאושרת ושכל משאלות ליבך יתגשמו, לטובה ומסביבך תראי ברכה.

למעלה