לכל חברי הפורום..

ליאן.

New member
לכל חברי הפורום..

כפי שחלקכם שמתם לב, עינת אינה ממשיכה לנהל את פורום סינגלס. מכיוון שפתחנו שתינו יחד את הפורום במטרות מסוימות שנבעו ממניעים מסוימים משותפים, אני מתלבטת מה לעשות איתו הלאה.. אפשרות אחת היא לסגור אותו.. (מהסיבות שזה כבר לא יהיה אותו דבר ומכך שניהול פורום נוסף מצריך מצידי הרבה אנרגיות) אפשרויות אחרות הן להמשיך לבד כרגיל.. או להוסיף מנהל/ת שותף/ה. אופציה אחרונה היא לשנות את מטרות/מהות הפורום ולהנחיל בו מדיניות שונה עם או בלי מנהל/ת נוסף. דעתכם חשובה, אנא הגיבו.. תודה מיוחדת לעינת על הכיף שהיה בניהול הפורום במשותף..
אשמח לקיים עימך פרויקטים נוספים בעתיד.
סופ"ש נפלא לכולם

אסור לסגור את הפורום!

נכון שאני רוב הזמן "צופה מהצד" ולא מגיב אלא רק מתבונן, הפעם החלטתי להגיב. הפורום הזה הוא אחד התוססים והמגובשים ביותר שיש, יש פה ממש קהילה שלמה של אנשים שלוא דווקא נכנסים כדי למצוא את אהבת חייהם פה. הם נכנסים כי יש להם פה חברים. כאלה שמעלים להם חיוך על הבוקר כשהם קוראים את התגובות בבוקר עם הקפה והעוגה... לא כ"כ קל ליצור כימיה כזאת בין אנשים ויהיה חבל מאוד לפרק אותה. בעיניין האפשרויות...
אני חושב שמארק הוא הדמות הכי דומיננטית פה (כמובן חוץ מהמנהלות המקסימות שלנו...) ואם צריך למנות מישהו למנהל לצידך - אז הוא נראה לי הכי מתאים. מה גם שתדירות הכניסות שלו לפורום לא נופלת מזו של המנהלות... בתקווה להמשך אופטימי יותר ועם הרבה אהבה והערכה, מתעניין אחד

bono76

New member
גם אני...

לא נטלתי חלק בכתיבה בפורום אך נהגתי להיכנס כל כמה זמן להתעדכן בהתפתחויות. הפורום עורר את סקרונותי בהיותו שונה מהפורומים המקבילים ברשת ומשום שהיווה אלטרנטיבה פשוטה וזולה לאתרי ההכרויות באינטרנט. עם הזמן השתנתה מדיניות הפורום וחבל...אשמח לראות את הפורום חוזר למתכונתו הראשונית עם או בלי מנהל נוסף. שיהיה אחלה סופ"ש.

blaumark

New member
אני רוצה להגיש מעומדות

גבירותי ורבותי אני בזמן האחרון מאד נקשרתי לפורום ויהיה לי חבל מאד אם הפורום אם יסגר אז ברצוני להגיש באופן רישמי את מועמדותי להיות עוזר של ליאן בניהול הפורום אשמח לפתח ולהמשיך להשקיע בפורום ולהביא אותו למימדים שלו היו כמותם מעולם אנא עמדו לצידי אסור שהפורום יסגר !!! שלכם

dudusch

New member
אני בעדך!!!../images/Emo45.gif

אחחחח... למה שייסגר הפורום?! מארק, כל הכבוד לך על הנכונות להשקיע, ואני מאמין שכולנו נרוויח אם נראה את שמך מתנוסס לו שם בראש העמוד. אז מה עושים? איך מקדמים את העניין?

לולה!

New member
גמני בעד ../images/Emo13.gif

בעד שישאר הפורום בעד מארק (וזה רק מקריאה די פאסיבית במה שהוא כותב והערכה רבה למה שהוא עושה במסגרת הפורום. כה לחי מארק

מצטרפת גם כן

בתור מישהי שהפכה פסיבית בפורום ועדיין נכנסת לפעמים אני מסכימה עם הדעה שמרק יהיה מתאים בניהול הפורום עם ליאן כדי שהפורום לא יסגר. בהצלחה בכל מקרה.

לולה!

New member
הממממ...ועוד משהו קטן

אני אפילו אשמח להרים את תרומתי הצנועה ולהשתתף בניהול הפורום גם כן, אם יש צורך. נו ליאן, אז מה את אומרת?

ליאן.

New member
חבר´ה.....

אם לא רוצים שייסגר, לא ייסגר. זו מעולם לא היתה בחירה של- שותף או סגירה.. אלו פשוט היו 4 אופציות לגבי דעתכם מה הלאה. בבקשה לא להתחיל להריץ קמפיינים

ליאן.

New member
אפשר לקבל פירוט ?

לא לגמרי הבנתי... איזו מדיניות השתנתה ? אתה מתכוון לעובדה שאנשי הפורום נפגשו או משהו אחר ?

bono76

New member
הכוונה היא...

שהמפגשים (שהם יוזמה מבורכת,דרך אגב) הסיתו את הפוקוס מהנושא העיקרי של הפורום-ההכרויות. לאור ההענות הרבה,אולי עדיף לארגן את נושא המפגשים בפורום מיוחד שיוקצה לענין.

ליאן.

New member
בונו יקירי..

מאחר שזהו פורום הכרויות, טיבעי שיהיו מפגשי פורום.. אני חושבת שעקב המפגשים נחסכו לפחות 25 בליינדייטים מעוורים והעובדה שהגיעו גם אנשים שאינם חברי הפורום, גרמה לכך שהצטרפו עוד כמה סינגלים לשורותינו ולכך שהמבחר גדל.. לדעתי, קוראים פאסיביים הם אינם חברי פורום מן המניין, שכן אין להם מאמר שהוא מעין ID של חבר הפורום ולא נמצאים ב´מאגר´ המאמרים, כך שאם אי פעם תרצה להצטרף באמת, אתה יודע מה אתה צריך לעשות..

למעלה