לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

הי חבר'ה ושבוע טוב לכולכם, . לפעמים אני מתעדכן דרככם על ארועים מתוכננים וזה מפתיע ומחמם את הלב כל פעם מחדש. אגב, ה"סקופ" לגבי התינוק שבדרך ... בדקתי ואנחנו לא בהריון ! מבטיח לשמור על קשר אוהב אתכם שלומי |

orianush

New member
איזה כיף שאתה נכנס לכאן ../images/Emo24.gif

(רואים למה לא צריך לפרסם פה שטויות כאלה?)

המלך בכבודו ובעצמו !!! כל הכבוד .

שלומי אתה צריך להיות מאושר , יש לך כאן ים של מעריצים/ות וכולם אוהבים אותך מאד , תהיה לנו בריא וחזק שמור על עצמך ועל פבליטו הוא ילד טוב , בריאות אושר והצלחה , גם להורים היקרים שלך שאלוהים ישמור עליכם .

karoleking

New member
היי שלומי

באמת כיף לראות שאתה פה...שבוע טוב ומקסים גם לך... הבעל שלי מצטרף אליי ומוסר לך ד"ש חמה..הוא מת לפגוש אותך מאז ששלחתי לך את הדיסק...(של הטיול בטורקיה..זוכר?).. הוא מאוד התרגש מהתגובה שלך.. אוהבים אותך מאוד קרול ואיציק

nina41

New member
שלום שלומי , שמחה שאתה איתנו כאן מידיי פעם

עכשיו אני מבינה שלהאמין לשמועות זה לא דבר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממאיה

orianush

New member
כנסי רגע...

עכשיו אולי תבינו למה ביקשתי לא לכתוב דברים כאלה כאן.. ולא תפגעו מזה ותצרו ריבים.. שמועות כאלו מיועדות לכל מיני טוקבאקים ולא לפורום ועוד פורום רשמי.. פעם הבאה שאני מעירה לכם תקחו לצומת לבכם ותבינו שכלום לא לרעתכם אני בפורומים האלה כמה שנים ונתקלתי בכל מיני מקרים.. אני יודעת כבר טוב טוב מה מתאים לפה ומה לא וגם אם זה היה נכון זה עדיין לא המקום להגיד.. אני בטוחה ששלומי היה מספר לנו בעצמו

אני דווקא חושב שזה בגדר המותר ואפילו צריך

להודות למאיה , יתכן שזה מה שעודד ושכנע עוד יותר את שלומי לחזור ולכתוב כאן , במבחן התוצאה - היעד הושג !!! אני מאמין שאין לאף אחד רצון להעליב או לפגוע , כולנו אנשים בוגרים ורציניים
. את כתבת את "השמועות" שהם בגדר "שמועות" והאמת הפרטית שלך , אפשר לקבל ואפשר רק לצחוק ,גם אני סיפרתי שטות על פבלו ושלומי הכל בגדר רב סרן שמועתי ...העיקר שיהיה בכיף , אל תהיו רציניים מידי זה לא בריא .

karoleking

New member
מה בדיוק בגדר המותר?

לכתוב דברים בלי בסיס? אנו חייבים לזכור שמדובר קודם כל בבני-אדם וכמו שאתה ואני לא תמיד רוצים שידעו עלינו דברים מסויימים גם הם אותו דבר..זה שהם מפורסמים לא עושה אותם "ציבוריים". אז נכון שאפשר לצחוק ובכיף אבל גם לשמור לא להפיץ דברים בלי טאקט.. ושלומי כתב בעבר גם בלי שירדו לו לחיים הפרטיים..

שאלה של השקפה , צריך לזכור שעופר הבטיח משהוא

מדהים ,ומפתיע והעלנו לכאן כל מיני ספקולציות , למה לא לקחת ברצינות את היציאה מהארון של שלומי ? ואת הקטע של ההריון כן ? נכון מדובר בבני אדם ובני אדם לפעמים טועים וגם מטעים...ויש בני אדם שאוהבים שמדברים עליהם וכותבים עליהם ,מה בדיוק פוגע בזה שהחברה של שולמי תיהיה בהריון אם זה הרצון שלהם ? שיהיה להם לבריאות ובמזל טוב , אין אושר גדול מזה !!! . אין הגדרה למותר ואסור שמדובר בספקולציות ... אני מאחל גם לחברה של פבלו איזה פבליטו קטן ...

karoleking

New member
ההבדל היחיד הוא

שאתה דיברת זה היה בצחוק כשמאיה דיברה זה היה ברצינות. אבל לא משנה מה שהיה היה.

איך היה בפירסומת של החומוס ....יאלה סולחה !!!

הכל שטויות בחדשות ...אז אל תדאגי ...מדברים על החיים מדברים על המוות ,חיים את היאוש בעקבות הפחד , איך הכל משתנה שאני משנה את הצורך להיות לבד בלהיות ביחד .... אני מחורפן גמרי אלך להכין לי כוס קפה
ואחזור אליכם .

orianush

New member
איתן יש גם דברים שנאמרים מעבר לפורום..

אז אל תכנסו לזה..

אם זה רצונך אני כמובן מכבד אתו . תמיד אפשר

לחזור לעיקר למוזיקה הנפלא של שלומי , אני חושב שזה המהות והעיקר שלנו פה .

איזה כיףףףף

איזה יופי לראות שאתה נכנס וקורא וכותב (= באמת לא צריך לכתוב פה סתם שוטוית..אבל זה מה יש \= אני שמחה לשמוע ממך מדי פעםם ומה עם עוד איזה הופעה בירושלים? חח תהיה בריא ותשמור על עצמך

nina41

New member
../images/Emo51.gif רבה איתן דואק שיש אחד כמוך שכן מבין את

כל מה שאני כותבת. דבר שני: אני האחרונה באנשים שתירצה ליפגוע , נכון שזה אינטרנט ואנשים כאן לא מכירים אותי ואני לא אותם וזה יוצר חוסר אמונה בינינו ברוב המיקרים , אבל ,,,,,,,,, חשוב ליזכור שבאמת הכל היה ממר שמועתי בלבד ואיתן אני ממש שמחה שאתה באמת מבין אותי בעיניין ובעדי אני בהחלט שוב אומר ואדגיש ואציין שלא הייתה לי שום כוונה חלילה ליפגוע אגב, זה משהו שגם שלומי פירסם אותו באחת מהכתבות האחרונות עליו דפדפו בפורום ותיראו בעצמכם. אבל לא משנה כבר אני מקווה שתרדו לסוף דעתי כמו איתן ותבינו שהכל היה מיתוך פירגון ושמחה ורצון שהבן אדם יגשים את עצמו , זה הכל. ערב טוב לכולם וגם לשלומי שבת מאיה

אני לא יוכול לדעת איך האחר יקבל את הדברים

אני בטוח שלא היתה לך כוונה רעה או להעליב ולפגוע , חבל בכלל שרואים את זה כך שמדובר בדבר הכי יפה בעולם וזה יצירת חיים חדשים , ממה שאני יודע הריון אפשר להסתיר חודש חודשיים שלוש ארבע ולבסוף כולם יודעים , בעיני אין כאן שום עיניין של להעליב לפגוע או משהוא כזה , חבל שכך הרגיש מי שהרגיש אבל עם רגשות אי אפשר להיתווכח וגם לא צריכים להיתווכח , אני מציע שנכבד את בקשת המנהלת ונרד מהסיפור . ערב טוב לכולם , תחי מדינת ישראל
.

orianush

New member
אין פה שום קשר ללפגוע..

אין מה להיפגע מדבר כזה.. כנראה שלא הבנתם למה התכוונו.. בכל אופן תמנעו משמועות מיותרות וחסרות תוכן

karoleking

New member
כפי שכבר אמרתי..

בואו נתרכז בשלומי הזמר...בשירים שלו ומה שמעבר לזה נשיר לו..כשהוא יהיה מעוניין לפרסם את זה אנחנו נדע..זה הכל

למעלה