לכל חברי הפורום

omri118

New member
לכל חברי הפורום

שמי עומרית ואני סטודנטית למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית נתניה שנה ג' ובמסגרת לימודי אני עושה סמינר "צמיחה לאחר טראומה" וברצוני לחקור את הצמיחה לאחר אובדן אדם קרוב. אבקש לדעת אם יש אפשרות שתוכלו לענות לי על שאלון אנונימי שיוכל להישלח דרך האינטרנט ויעזור מאוד לקידום המחקר שלי. נושא זה חשוב מאוד מאחר והוא יוכל לתת לנו קצה חוט על דרכים בהם ניתן לצמוח לאחר התמודדות עם טראומה שכזאת. תודה מראש,עומרית.

omri118

New member
תודה

תודה רבה..אני עכשיו עובדת על השאלון וכשהוא יהיה מוכן אני יעביר אותו. עומרית :)

אמא93

New member
צמיחה?

מעניין איזה שאלות אפשר לשאול על דרכים בהם ניתן לצמוח לאחר טראומה. אני שכלתי את הבן שלי לפני 6 חודשים ואני מרגישה שאני לא צומחת אלא יורדת לאט לאט למקומות אפלים. איך אפשר לצמוח חוץ מאשר לבכות בכל יום ויום, איך אפשר להתנועע או לזוז לאחר טראומה שכזו. אולי אם אראה את השאלון אתחיל לצמוח.

אכן הכותרת שבחרת

נדמית כלעג לרש...אך מתוך פרספקטיבה של 22 שנה מאז מות חברי בלבנון... ומתוך תהליך אמנותי רוחני...שקשור בחווית האובדן שאין לה נחמה והיא נותרת שם כחור שחור 22 שנה אבן שואבת אני לא יודעת עם חברה של חייל נחשבת..אך אשמח לענות לשאלותייך המילה צמיחה מתקשרת לי לכך שהאומן קנדינסקי כתב בספרו על הרוחני באמנות שצבעי המוות - הם לבן, שחור וירוק תמיד תהיתי על הירוק

למעלה