לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

משפחה יקרה שלי, לרגל חג הפסח הבא עלינו לטובה, אני רוצה לאחל לכולכם ולכל בית ישראל, חג שמח , חג שופע שמחה,לבלוב ופריחה. בשורות טובות לכולם. אוהב אתכם שלומי

חג שמח

לשלומי היקר לחברי הפורום ובני ביתם חג שמח וכשר חג של לבלוב ופריחה אושר ואהבה מבלה אפרים נועם וליעד משפחת שר מדימונה

karoleking

New member
שלומי!!!

איזה כיף שאתה לא שוכח אותנו אף פעם... האמת איך אפשר? תאמין לי, אתה באמת משהו מיוחד. בדיוק ראיתי את ה-DVD של חברים אתמול בדרך לקניות. אתה שם רזה ומלא שיער. כאילו מישהו אחר לגמרי.אני מעדיפה אותך כמו עכשיו. ההוא צעיר מדי.
נשמהההההההה!!! שיהיה לך חג שמח!!! תהנה לך ותנוח קצת, תצבור כוחות להופעות כי אנחנו מתגעגעים!!! אוהבים, משפחת קרמונה מהגדול, לקטנה.

לשלומי היקר מכל

תודה על הברכות הלבביות לחג, גם אני מאחלת לך ולכל הלהקה שלך חג שמח , חג של פריחה התחדשות ולבלוב המשך להיות איש מקסים ואל תשכח אותנו אף פעם את משפחתך השניה והחשובה לא פחות מקווה שצפית ביום חמישי בערוץ 1 וראית איזה כבוד עשו לך בערוץ עינת וכמובן אנו חברי הפורום מצפה לראותך בהופעה הקרובה בנוקיה אבל לפני כן ביום העצמאות בקריות זאת ההפתעה הגדולה אז שוב חג שמח איש יקר ממשפחת בר האוהבת

orianush

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo155.gifחג שמח!!

לך, למשפחה ולכל הפורום היקר חג שמח מלא שמחה ואהבה!

חג שמח לכל החברים ובמיוחד ...

לקרול האחת והיחידה , אושר הצלחה שמחה בלב עם המון מוזיקה טובה ( של שלומי כמובן
)

karoleking

New member
איתן!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איפה נעלמת???? התגעגענו... תבוא לבקר!

חושב עליכם תמיד , אתם מעריצים נפלאים של זמר

נפלא , יש לי מלא זכרונות טובים ויפים
היום חוץ מפורום של צילום כמעט לא נמצא בתפוז ( טוב שאקפלורר זכר לי את השם והסיסמא
) מבטיח לבקר יותר שיהיה לכולם ימים של אושר .

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שלומי היקר, חג-שמח!

אוהבים אותך כל-כך. מש' נעים.

למעלה