לכל חברי הפורום

Ayelet 1986

New member
לכל חברי הפורום

קודם כל, אני רוצה להגיד שלימדתם אותי המון. פעם חשבתי שאני מבינה בזכויות בע"ח. היום אני יודעת שאני פשוט בורה. עזרתם לי לחזק את העקרונות שלי ולהגיע להחלטות חשובות, עזרתם לי להבין את מה שאני מנסה להסביר לעצמי במשך שנים. תמשיכו להיות כאלו אנשים מדהימים, שעושים מעשים נפלאים. תמשיכו לעזור לאנשים להבין את הדרך שבה בחרו. זאת הפעם האחרונה שאכתוב בפורום. אני אמשיך להתעדכן דרך מגזין אנונימוס ומדי פעם אולי אקרא את ההודעות כאן. מי יודע, אולי יום אחד ניפגש באיזו הפגנה. תודה על הכל. בהצלחה במאבק המשותף של כולנו.

m_shy

New member
נתגעגע../images/Emo70.gif לאן את הולכת..../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

tipid

New member
איילת אין אדם שיודע הכל

וכל החיים לומדים. ועלזה נאמר מכל מלמדי השכלתי ותמיד יש דברים חדשים. בן אדם שמצהיר שהוא יודע הכל בסופו של דבר הוא לא יודע כלום.וזאת בלפי לפגוע באף אחד. בכל מקרה אני מאחלת לך כל טוב ומותר להיכנס וולמוד דברים חדשים וגם להביע את דעתך כי מחוות דעתך גם האחרים לומדים! ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! . מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

adipo

New member
לאן?

הייייי! חזרתי מהרפסודייה, הרפסודה שלי הגיעה ראשונה! איילת- למה את הולכת? לאן? מה קרה? איך הייתה מסיבת המומולדת בתל אביב? יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכל דוור יש עט!

אני עדיין טוען ש"רפסודי" זה סוג של

מכונית איטלקית, וברגע שאני אברר איך לעזאזל כותבים את זה אביא לכם תמונות להוכחה.

adipo

New member
אינך יכולה ככה סתם ללכת...

(השיר נראה לי מתאים לשרשור...) אבל התגובה היא לזמ"ח: ואת זה אומר מי שחיסל לכולם את עוגות המומולדת של שי בצורת המבורגר טופו...גררר יש עת לכל דבר ולכ דוור יש עט!

1 או 2 או 3 או 4 או 5 או 6 דברים

עוגות הטופו במסיבה=>
SUCKS! מי בכלל היה אחרי על הכיבוד? הקיצור שהמצאת לשם שלי(זמ"ח) מוצא-חן בעיני, GOOD JOBE
! רפסודי עדיין = מכונית
, SORRY! עדי, עדי, MY CUTE LITTLE ADI, חכי עד שתראי איזה קיצור עשיתי לשם שלך
I M
מכאן נ. ב. ס. למה אף פעם לא ראיתי אותך בפורום מקודם?

למעלה