לכל חברי הפורום

lb155

New member
לכל חברי הפורום

זה פורום עם כל כך הרבה פוטנציאל ואתם לגמרי מייבשים אותו הונגריה זה הרבה יותר מ"איגוד ההסטוריונים היהודים ההונגריים" זה הרבה יותר מהסטוריה זה הרבה יותר ממסעדות יש מלא מה לדבר תדברו גם על מוסיקה הונגרית חדשה יש שם המון להיטים חמודים מאוד דברו על סיגט פסטיבל שיהיה בקיץ עם כל הסלבריטאים ההונגרים הכי נחשבים....תדברו על דברים יותר מעניינים!!!! בלי לזלזל יש לפורום הזה פוטנציאל ולא מנצלים אותו!

liti

New member
lb155 שלום!

אתה מוזמן להעלות לפורום נושאים מעניינים. נשמח להצטרף לדיונים בנושאים חדשים!

טומי*

New member
ראשית ברוך/ברוכה הבא/ה לפורום......

שנית,כדי לעלות נושאים בתקוה שלחברות/ים יהיה עניין בנושא וגם יגיבו.

reuven4u

New member
אני היתי בפסטיבל הזה

לפני שנתיים וגם לפני שלוש. (אז מיממנו אותו pepsi אז קראו לו pepsi sziget זה נמצא קרוב מאוד איפה שגרתי לפני שעליתי (obuda) על אי בפשם hajogyari sziget אם אני לא טועה) נחמד מאוד - בסיגנון של פסטיבל שנטיפי\בראשית רק אני נהנה יותר מהפסטיבלים הנ"ל כאן. הרבה באלגאן - מוסיקה ממש נחמדה (לא רק הונגרית כל מיני אומנים מאירופה כולה בכל הסיגנונות מפופ עד פאנק רוק ,רגאיי ומוסיקת עולם.... יש במה מרכזית ללהקות מפורסמות (מפורסמות ממש (כמו oasis אז הופיעו שם) יש במות קטנות ללהקות קטנות, וגם במות "פתוחות" ללהקות\אנשים שסתם עולים ומנגנים) הרבה גראס ואלקוהול....

reuven4u

New member
שכחתי לציין

אני לא יודע איך שכחתי.... שיש גם הרבה סקס שם...ממממ... בכל פינה (יותר נכון על הדשא) במשך כל ימות הפסטיבל - בקיצור כיף!!! מומלץ!

למעלה