לכל חברי הפורום

צוצונת

New member
לכל חברי הפורום

נודע לי כי יש כמה אנשים ששתו את דמי השבוע בכל מיני ספקולציות על נושא ההשתתפות הכספית בפורום. 1. דבר ראשון שיהיה ברור שלא הגעתי למפגש כי בני החייל ניצן עבר ניתוח קשה ומכאיב השבוע . 2. מה שמפתיע אותי שאנשים שמכירים אותי טוב כמו שוש מדינה מנהלת הפורום המשיכו והפיצו עלי עלילות בלי לברר איתי דבר. 3. אני לא מרגישה צורך להגן על עצמי כי לא עשיתי רע לאף אחד מימי ולא לקחתי מאף אחד דבר, אבל כל הרכילות המרושעת ואווירת לרקוד על הדם המגעילה הזו ציערה אותי מאוד. מצטערת להפרד מכם באווירה כזו אבל לא אוכל להיות שותפה במקום שבו אני מרגישה לא רצויה, חבל כי חשבתי שבפורום הזה לא יהיו כאלה קנוניות וקבוצות רכילות מכוערת כמו שהיו בפורום השכן ממנו רובנו באו. עד היום הצטערתי שלא הגעתי למפגש אבל בטח שאני לא מצטערת אם הייתי יודעת שגם כאן במקום שבו הרגשתי תמיד שלווה יש נחשים בגן עדן. להתראות לכם.

מירבלי

New member
חבל על כל אחד שעוזב ועוד יותר חבל

שכותבים בשם בדוי
ואכן את השורה הזו לא ראיתי

צוצונת יקרה../images/Emo140.gif

באמת חבל שהתגלגלו דברים לא יפה, אבל אני לא חושבת שאת צריכה מסיבות כאלה לעזוב. יש לך המון מה לתת ולעזור
בכל פורום יש מקום לכולם, גם אם יש חילוקי דעות- זה לא מקום פרטי
שבת שלום
והחלמה מהירה לניצן

נופר א

New member
ה-../images/Emo60.gifהזה מזכיר לי משהו לא נעים

שהיה לפני חודש וחצי בערך דודה שלי שאלה בקשר לדג כי היא גרה בחו"ל,והיה איזה שבלול28 שבא לעשות בלגן בפורום,זה היה בתאריך 15/12(אפשר לראות בחיפוש) והוא כל כך תקף אותה ואמר שזה לא שייך לפורום בישול לילדים (מי קבע?)שהיא לא חזרה שוב לפורום.... אז קצת מוזר לי שגם למלך הזה יש פתאום ציור של שבלול..... מילא כתר או שרביט ,אבל שבלול למלך?

../images/Emo13.gifנופר, א- לא מוצאת לפי הקישור

את השבלול וב- תמסרי לדודה שלא תעלב מכל מיני אנשים לא נחמדים. אני מקווה שהיא עדיין נכנסת לראות ולהשתתף בכל מיני פורומים מעניינים
אני הולכת לנמנמם אחרי החמין המדהים שיצא לי

למעלה