לכל חברי הפורום:

לכל חברי הפורום:

טוב, מאז שכיבלנו מחשב ליחידה, והרראו לי את כל העסק הזה של האינטרנט, התחלתי ממש להידלק על הקטע ונראה לי שאני אכתוב כאן ברוב השנ``פים (שעות-ניפוח-פז``ם: יעאני שעות ריקות בלי אימונים). דרך אגב, חזרתי הביתה (למגלן) כי החלטתי שלעבור עכשיו למטכ``ל, ולעזוב את כל הצוות זה לא בראש שלי ולא בזין שלי כרגע... רק מה-ברור שיצאתי הפראייר של העולם (ובייחוד של הצוות שלי) שסתם עשיתי גיבושים כמו טמבל, והכל כדי בסוף לחזור ליחידה המקורית שלי. אבל בגלל שזאת הייתה החלטה שלי, אני שלם איתה ומבסוט לחזור ``הביתה`` ליחידה הכי פצצה בצה``ל (ומי שאומר לכם אחרת-לא יודע מה הוא מדבר!).

שגיאת כתיב :)

נו-אתם רואים: לא צריך להחזיק מהיחידות המיוחדות כלכך, אם למרות כל ההכשרה שעברתי אני עדיין (כמו שאתם יכולים לראות בהודעה הקודמת) מקליד עם שגיאות של דיסלקט איראני בן 7. :p לאחר שמישהו כאן העיר לי על כך, אני אקח את זה לתשומת לבי ואשתדל לשים לב שהכתיבה שלי עומדת איכשהו בתקנים של בית ספר יסודי לפחות... סליחה מראש יוני

0ren

New member
אני צריך להבין משהו...!

עברת גיבוש מטכ``ל אבל בכל זאת אתה מעדיף להישאר במגלן ?

כן-``התחלתי ולכן אסיים``

זאת הגישה שלי. תבין, למרות שמטכ``ל באמת אטרקטיבית ומושכת, הפעילות במגלן לא פחות (לעיתים יותר) אינטסיבית, מעניינת ומפרכת. אחרי שאתה כבר בפנים, אתה מכיר את היחידות המובחרות מבפנים ומבחוץ ויודע שבתכלס מגלן לא חשובה במילימטר פחות ממטכ``ל (המשימות שונות-אבל הביצוע דומה). בנוסף לזאת, המעבר למטכ``ל כרוך ב``צו סיפוח`` ליחידה. כלומר, מעבר קומפלט לסיירת מטכ``ל, עם צוות חדש, מסלול חדש, הפחתת הסיכוי לקצונה בהרבה וכו`... אחרי מה שעבתי עם הצוות שלי במגלן, אני פשוט לא מוכן להתחיל הכל מחדש (לא מבחינת המאמץ, אלא החברות והמקצוענות) בתחום חדש לחלוטין של מטכ``ל. כשתהיה בצוות ותעשו טירונות ומסלול ביחד, אז תוכל להבין אותי.. יוני

ginzburg

New member
לכומתה-אדומה

תשמע ניסיתי לשלוח לך אי מייל והאי מייל שכתבת לא נכון או לא בסדר איך אפשר ליצור איתך קשר? איי סי קיו? אי מייל? משהו? תודה...

giladlvy

New member
אני בעד...

home is where the heart is... ואם אתה במחזור אוגוסט00`: ד``ש לאינגבר, ולאורי מהבטחון שדה... :)

giladlvy

New member
אני בעד...

home is where the heart is... ואם אתה במחזור אוגוסט00`: ד``ש לאינגבר, ולאורי מהבטחון שדה... :)

תודה

תודה. אני לא ממחזור אוגוסט 00 (של איזו יחידה התכוונת בכלל? מטכ``ל או מגלן?) אבל אני בטוח שאני מכיר את האנשים האלה בכל זאת יוני

למעלה