לכל חברי הפורום!

גלית1

New member
לכל חברי הפורום!

אולי אתם חושבים שאני מתבטאה כאן בצורה זולה ומשתלחת עם הרבה זלזול, אך עליכם לנסות להבין מה זה לעבור את הטראומה הזו בגיל כל כך צעיר פעמיים. ממש ילדה הייתי ולראות איך לנגד עיניי חיי נגמרים בגלל שבריר שנייה שהחלטתי שהניתוח הזה יכול לתרום במשהו. כואב לי שאנשים מסרבים לראות את השלילי ומנסים לראות רק את החיובי, הרי אין לי שום אינטרס לבוא ולומר אל תעשו את הניתוח בלי סיבה. ידוע שהניתוח הזה גורם לסיבוכים בטווח של כמה שנים אך אנשים מסרבים לראות זאת. כשאני עברתי את הניתוחים הללו הקופת חולים לא השתתפה והכל שילמתי מהכיס הפרטי שלי. אני שילמתי 10,000 ש``ח לטבעת מכיסי הפרטי כי קופת החולים לא השתתפה בזמנו בטענה שזה ניתוח קוסמטי. כואב לי לראות שגם הלך לי סכום כזה של כסף, גם הבריאות שלי נהרסה, וגם היום אני עדיין סובלת למרות שהוציאו לי את הטבעת קשה לי לאכול ולשתות. הרבה נזק נגרם לי כתוצאה מרשלנות רפואית ואף אחד לא יפצה ולא יחזיר לי את החיים שלי בחזרה. לא רק הכאבים זה סבל, ולא רק הניתוחים אלא עצם הידיעה שאתה יודע שניסית בכל דרך אפשרית וזה לא הולך זה מייאש, לדעת שפנית אפילו לסכין המנתחים וכמעט איבדתי את החיים שלי. רבותיי, שום דבר בעולם לא שווה את החיים שלנו שקיבלנו במתנה. אסור לנו להכנע לסכין המנתחים אנחנו צריכים להמשיך ולהלחם בעצמנו כי אם לא אח``כ אנחנו נאבק על החיים שלנו. זה טוב שניתנה כאן הבמה לבוא ולומר את מה שיש לנו גם אם זו צורה בוטה, אבל זה המקום היחידי שאנחנו אולי יכולים לנסות ולתרום לאחרים. זה לא פשוט היום להיות בת 21 שמנה אך עדיין פגועה מהניתוח למרות הוצאת הטבעת. כל החיים שלי נהרסו בגלל הניתוחים האלה, הפסדתי המון כספים, בזבזתי המון זמן והכי גרוע הוא שכמעט איבדתי את החיים שלי בגלל שחשבתי שהניתוח זה קסם, אבל זה לא. צריכים לחקור ברפואה ולגלות איך לשים לנו טבעת בראש כי בלי שינוי הרגלי אכילה שום ניתוח לא שווה כי עדיין אנחנו יכולים להשחיל לתוך הטבעת שוקולדים ומילקשייקים וגלידות ללא שום בעיה. אפילו שזה נראה מייאש ומדכא השומן הוא כבר מחלה וזה לא מצחיק, צריך לנסות ולטפל בזה מבלי לגשת לסכין. בגלל הניתוח הראשון שעשיתי דפקו לי את הסרעפת והיום אני סובלת מאסטמה מה שלא היה לי גם כשהייתי הכי שמנה בחיי. הקיבה שלי כולה פצועה ואני לא מסוגלת לאכול גם היום אחרי שהוצאתי את הטבעת לאכול שוק של עוף מבלי להקיא את זה. הגוף שלי עדיין חלש, וחולה והכי גרוע שכל זה גורם לך בסוף להיות חולה בראש. הייאוש מתגבר ואנחנו נכנעים להכל!!! אבל אסור לנו!!! כל החיים נהיה במלחמה עם טבעת או בלי טבעת, אז כדאי לנסות להלחם עוד קצת אולי לא ניסינו את הכל. מבקשת מכולכם שתשקלו את זה לפני שאתם נכנעים, כי החיים שלנו עדיין הרבה יותר חשובים... אני עדיין טוענת שעדיף היה לי למות מעודף לחץ דם (לא שיש לי כזה) מאשר מרשלנות רפואית או מסיבוכים שעדיין לא התגלו ולא מבינים למה הם נגרמים. בכל אופן אני מאחלת לכולכם למנותחים וללא מנותחים המון הצלחה בהמשך דרככם שתצליחו להוריד את כל מה שאתה רוצים ואם אפשר אז בלי התערבות כירורגית. המון הצלחה...... גלית

שלגיה!!

New member
הי גלית

אני מנסה לכתוב מהבית ולא מצליחה עם השם משתמש שלי מהעבודה אז ניסיתי עם שני סימני קריאה.... קודם כל אני שמחה שאת תורמת מניסיונך האישי לפורום,זה חשוב לדעת שיש אנשים שסובלים מהניתוח ושקיבלו ממנו את ההפך ויותר מזה עגמת נפש. אני לפני ניתוח ואני הולכת לבצע אותו בעוד פחות מחודש וזאת מתוך ידיעה שאני אפילו עלולה למות על שולחן הניתוחים ולמה? כי אני חושבת שיש גם סיפרוי הצלחה שגורמים לי להיות אופטימית ואני רוצה להשקיע ולשמוע בקול הדיאטנית מיד לאחר הניתוח ולהיות ``ילדה טובה`` למרות הסיבוכים האפשריים,אני מכירה מישהי שעשתה את הניתוח לפני 9 שנים,רזתה,ילדה 3 ילדים ונשארה רזה ורק הצטערה שלא עשתה את הניתוח כמה שנים קודם לכן,10 שנים היא ניסתה להכנס להריון ובזכות ההרזייה היא אמא. לא היו לה סיבוך אחד אפילו. אני מכירה עוד כמה,אני מאמינה שלפני שהולכים לניתוח צריך לקחת בחשבון את כל הסיכונים האפשריים ,גם כאלה שהמנתח יכול לשכוח אצלי בבטן חתיכת ברזל מאיזה איזמל...או משהו כזה..או שטיפת זיעה צנחה לה וגרמה לזיהום,כל דבר יכול לקרות. ומשהו אישי-אני עם יתר לחץ דם ``הרוצח השקט זה נקרא,אנטי לא הולכת לניתוח כי אני רוצה להיראות טוב,אני הולכת לניתוח כי אני לא רוצה להגיע לגי 40 עם אשפוזים חוזרים ונשנים,עם סיבוכי סוכרת ומחלת לב (אימי קטועת רגל בגלל הסוכרת וכשאדם הופך לנכה זו ההרגשה הכי נוראית במיוחד כשאת יודעת שזו אימך היקרה והפעילה !) יש לי את כל הסיכויים לחלות ביתר לחץ דם ובמחלת לב,אני לא רוצה שהילדים שלי ירוצו מבית חולים אחד למשנהו כמוני,אני רוצה לחיות כמו שצריך ויש לי בעיית אכילה שברור שאם היה ניתוח במח אז הייתי עושה אותו ,אבל איןם כזה ועושים את מה שיש. בין היתר הולכים להוציא לי את הכיס מרה כי יש לי אבנים בגודל של סלעים... אז בכלל חשוב לי לעשות את הניתוח כי אני עדיין סובלת מהתקפי כאב בטן שנובעים מהאבנים הללו. מצער לשמוע המקרה שלך,אך אני אשמח אם תוכלי לומר גם כמה מילים חיוביות על חייך ועל הדיאטה שסיפרת שעוזרת לך לרדת במשקל,אולי תוכלי לתת כמה טיפים לפני הניתוח שלי כדי שאוכל להרזות עד אז. בנתיים שבת שלום ותשמרי על קשר איתנו כאן שלגיה**

גלית1

New member
הדבר היחידי שאני יכולה להגיד חיובי

הוא שהיום אני נלחמת בכל כוחי להוריד ואני גם מצליחה. אני עושה את הדיאטה של דר` חרמון על-פי המלצות שקיבלתי. קשה לי לבוא ולומר לך אם זו הדיאטה שהיא טובה או עצם ההלחמות שלי שאני לא נכנעת למרות שאני בקושי יכולה לאכול. אני בהחלט מבינה את הצד שלך לגבי הרוצח השקט שלך ולגבי מה שסיפרת ושיתפת על אמך אך אני תוהה אם אכן הדברים כמו שחברתך סיפרה לך. את בטוחה שהיא אמרה לך את כל האמת או שהיא רק אמרה זאת כדי להרגיע אותך? אני אישית לא שמעתי על מנותחים ללא סיבוכים אך אם זה אמיתי אני שמחה בשבילה. אני יודעת שחשוב שקודם כל הרופא יהיה כזה שמוכן לענות לך על כל השאלות, אני בזמנו נותחתי אצל פרופ` חרוזי ומאד התאכזבתי גם כשהלכתי אליו ליעוץ באופן פרטי הוא ממש התעלם ממני בקושי 5 דקות דיבר איתי לקח 400 ש``ח ושלח אותי לדרכי. וכמה פעמים הייתי כך אצלו...... שלא נדע....... לעומת זאת כשעשיתי את ההוצאה של הטבעת אצל דר` סובחי קיבלתי יחס שלא זכיתי לו הוא פשוט ישב ודיבר איתי והסביר לי את הכל נתן לי את הסלולרי הפרטי שלו למידה שיהיו לי שאלות לפני ההוצאה או אפילו אם סתם נבהלתי ואני רוצה לדבר איתו. אני אישית ממליצה על דר` סובחי כי הוא קודם כל בנאדם עם רגש ואח``כ רופא כירורג. מה שכן תלכי לאיפה שהכי נראה לך ואני מאחלת לך המון הצלחה ואולי אפילו תשקלי את הניתוח שנית. אולי בסוף תצליחי לעבור זאת באופן טבעי הלא גם עם הניתוח עדיין צריכים לעשות דיאטה. בכל אופן המון הצלחה ואם תרצי לדעת עוד פרטים אני אשמח כאן בשבילך בשביל כל שאלה.... שבת שלום גלית

רוני#

New member
היי גלית

אני אורח של סופי שבוע כאן - מסיבות טכניות בלבד ..... קראתי את הודעותייך , אני מבין לליבך , ומצר על כל ההסתבכויות שלך - אבל כפי שכבר כתבתי לך בעבר - אלה הם המיקרים יוצאי הדופן ``בלבד`` . נכון שעבורך זה 100% של כשלון וסיבוכים - אבל זה לא מעיד על הכלל . אני גם כן ממנותחי פרופ` חרוזי , ואת הכתבה בה כיכבת - ראיתי בבית בזמן החלמה מניתוח בוולפסון . מאוד הסתבכתי שם , ולא אלעה אותך בסיפורים , רק חודשיים וחצי של נקזים , צינורות , והזנה ישירות לקיבה ..... - וכל זה ככה על רגל אחת ממש . אני מאשים בסיבוכים האלה רק , וררררק את מזלי הרע !!! , ולא חלילה את הצוות . אני חושב שקיבלתי מפרופ` חרוזי יחס ממש אישי , אבהי ונפלא . זכיתי כמעט מדי יום לשני ביקורים של חרוזי , לשם בדיקת מצבי ולעידוד מוראלי ונפלא מצידו . אני בהחלט חושב שהוא אדם נפלא , הן כאדם והן כבעל מקצוע , והאיש המוביל בתחום ניתוחי הגבלות וקיצורי הקיבה בארץ . הוא היחיד שמבצע גם ניתוחים מסויימים בתחום זה (כמו זה שאני עברתי - מעקף קיבה) שאחרים פוחדים להתעסק עם ניתוחים גדולים ומסובכים שכאלה . אני חלילה לא אומר מילה רעה על דר` סובחי - אבל אני אישית בחרתי בחרוזי וממש לא מצטער ולו רק לרגע , ואני עם רקורד ``כבד`` של סיבוכים , וטוב שזה קרה לי אצלו - ולא אצל מישהו אחר . אז רק רציתי להאיר את הצד הטוב שבחרוזי - שלא יצטייר כדמות שלילית כפי שעולה מהודעותייך . שבת שלוםרוני

גלית1

New member
כנראה שמאז הוא השתנה.

כי בזמנו לפני 3 שנים שאני נותחתי אצלו הוא היה גועלי וגם לפני כשנתיים כשרציתי יותר נכון הייתי חייבת להוציא את הטבעת. כנראה הוא התבגר מאז. אני כשעברתי את הניתוח הוא לא בא לראות מה קורה איתי פעם אחת. מה שכן מעניין אותי למה אתה עברת את הגסטריק ביי פס? המעקף הכוונה? אם תוכל לספר לי על זה קצת אשמח. בכל אופן אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב עכשיו בהצלחה לך שבת שלום גלית

רוני#

New member
גלית - אנסה לספר בתקציר ........

לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח SRVG בבי``ח בצפון . הכל היה בסדר , וירדתי 30 ק``ג . עם הזמן , המנות התחילו לגדול , וכך גם סוגי המזון שעד כה לא יכולתי לאכול , התחילו פתאום לעבור בלי בעיות . עליתי בחזרה 15 ק``ג . לפני כשנה נפתח פורום של מקוצרי קיבה - והצטרפתי אליו בשמחה . ובשיחה עם רוייקו (שלו אני חייב את ההארה הזו) - הסתבר שאולי ישנה בעיה . ניגשתי לבצע בדיקות - שהראו שהטבעת חדרה לתוך הקיבה . התחלתי לברר מי המנתח הטוב והמומלץ ביותר , ואיזה ניתוח הכי מתאים וכך הגעתי להחלטה על שילוב של חרוזי + מעקף . ככה זה ממש ממש בקיצור . רוני

גלית1

New member
או.קיי תודה

זה פחות או יותר מה שתכנן חרוזי לעשות לי אחרי שהוא גילה שהניתוח שלי התפקשש. גלית

מירי,

New member
לא הישתנה ולא נעליים...

לי ולרוני יש ``ויכוח`` בנושא חרוזי ! אני עברתי אצלו LAP-BAND דרך המושלם באסותא, אין לי שום טענות אליו כמנתח! אבל כאדם.... אחרי הניתוח יכולתי לחנוק אותו , וכל מה שביקשתי , זה טיפונת יחס - מה שלומך? - איך את מרגישה? לא יותר מזה!!! לחרוזי אין את זה , אולי למנותחי מעקף כמו רוני רוייקו ורונית כן אבל בהחלט לא לאלה שהוא מנתח בקבלנות!!! ושוב לגבי האוכיות שלו כרופא אין לי מילה רעה אחת (אפילו לא חצי מילה...)

עדי.פ

New member
ועל ד``ר סובחי רק דברי שבח

ד``ר סובחי ניתח אותי במסגרת פרטית (חברת ביטוח) באסותא ויש לי רק דברי שבח על יחסו סבלנותו ומקצועיותו. מפציינטים אחרים שהיו בהתיעצות לפני ניתוח אצל כמה רופאים ובינהם ד``ר סובחי שמעתי שאין כו ד``ר סובחי. עדי

גלית1

New member
או.קיי אבל את מסכימה איתי שהוא

צריך להשתנות כבנאדם? הוא היה אמור לנתח אותי אבל בסוף ניתח אותי קייזר. אבל בסוף הוא זה ש``טיפל`` בי ואני לא ראיתי אצלו שום טיפת אנושיות.

רוייקו

New member
גלית, שוב ושוב נאמר לך: מה שלא

התאים לך, לא אומר לגבי כל האחרים. יש סיכויי לסיבוכים, אבל אלה ניתנים לתיקון. צריך למדוד את סיכויי ההצלחה וההשלכות החיוביות של הניתוח על המנותח ולראות את התמונה בשלמותה. בעיני, את נילחמת בניתוח, גם כשניתחו אותך ב``שרון`` וגם כשחרוזי ניתח אותך. את עסוקה בהשלכת רפש על מנת להוכיח שאת לא אשמה בכך שאת שמנה. אחד הכירורגים שאני מאוד מעריך אמר פעם: הרוב המצליח דומם והכושל רועש. מה שזוכרים, זה את הכושל כי הוא צעק, למרות מיעוטו.

גלית1

New member
קודם כל אתה כותב דברים בלי בסיס כי

אותי לא ניתחו בשרון אלא בשניידר ובוולפסון ורק לידיעתך לפני כשנה, הודה בפניי פרופ` חרוזי שהוא פישל בנוגע אליי שבאמת היה סיבוך. אני לא מאשימה את אף אחד בזה שאני שמנה אלא רק את עצמי, אני מאשימה את הרופא שבהתחלה הוא הוריד מעצמו כל אחריות על תהליך הניתוח. כי כבר במהלך הניתוח עצמו היו סיבוכים בחדר ניתוח והיו לי כאבים שונים ומשונים איך שיצאתי ממנו. בסוף הסתבר שהם לא התקינו את הטבעת כמו שצריך וזאת לפי צילום שעשו לי.

רוייקו

New member
שלגיה, יקירתי, גם אבא שלי חולה סוכר

רת .. ועכשיו חולה דיאליזה קשה.. עיוור, עם מחלת כלי דם קשה מאוד. בקיצור, שלא נדע. גם אני חשבתי שאני חייב לעצמי איכות חיים טובה יותר מאשר אבא שלי יודע, המסכן ואני שמח שבחרתי בניתוח ככלי שיסייע לי על בטוח בהורדה במישקל. אני מרגיש שעשית את הצעד הנכון.

RomiVais

New member
היי שלגיה

בלי כוונה ענית על שאלה או שתיים שהתכוונתי לשאול... :) בכל מקרה, אם הבנתי נכון, הניתוח שלך הוא ב- 12.7 שלי ב- 2.7 כך שאני אשמח מאוד אם ממש לפני שאת תיכנסי לניתוח אני אוכל להרגיע אותך. אני מאוד אופטימית אז אני מקווה להדביק אותך באופטימיות הזאת :) בהצלחה מראש ושיהיה סוף שבוע נפלא, רומי

שירז29

New member
לגלית היקרה במיוחד,ולשאר החברים....

קודם כל,תודה לך על ששיתפת אותנו בסיפורך,הכואב,שהשאיר לך המון צלקות של כאב.לצערך הרב. שנית כל,אמרת דבר נכון מאוד,במה שכתבת פה,אבל.. יש אנשים שמנסים את אופציית הניתוח כדבר האחרון,כמו שאומרים כדבר הכניעה האחרונה,לרגע הכסוף..... אך לצערנו הרב,מול ההצלחות יש גם את הכשלונות...... את לא צריכה להוכיח שום דבר לאף אחד,כפי שקראתי בהודעות האחרונות שלך. אני עצמי כבר קלטתי איזו אישיות את מההתרשמות שלי,על פי כתיבתך, ועל פי שיחות הטלפון המשותפות שלנו ביחד,בתקופה האחרונה. את בסך הכל,בת אדם כמו כולם,חלומך היה לנצח את ההשמנה על ידי הניתוחים שעשית,אך לצערנו הרב,הניתוחים נצחו אותך בצורה הפוכה. אין הכל לבן,יש גם את השחור,ואת האפור,מה שקורה בפורום זה, דבר פשוט מאוד,את הבאת את סיפורך הכאוב,מתוך פורקן,ותמיכה, ואזהרה,לזולת,ואנשים פה,לא הסכימו איתך,וטענו שאת זאת שאשמה, בכשלון הניתוחים שלך,אבל הם לא ראו מנקודת מבטם,שיש פה בחורה צעירה,שבורה,כאובה,שבאה רק לתת את סיפורה המלא,בהרגשת כנות. וכל המטרה שלך,להראות לכולם,גם את הצד האפל של הניתוחים, ולא רק את הצד המואר.מנקודת מבט שלך,על נסיונך האישי. הרי לכל מטבע יש שני צדדים. וזה ידוע לכולם. פורום זה נועד,להראות את הצדדים החיובים,וגם השלילים, לגבי ניתוחי קיצור קיבה. ולפי דעתי על כולנו,להקשיב,להרגיע,לעזור,ולראות גם את הצד השלילי, לא רק את הצד החיובי,מנסיון אישי של אנשים.לגבי הניתוחים עצמם. אני אישית מבינה את גלית,ומזדהה איתה בכל אשר היא כתבה, אפילו שהיא כתבה את המילים,,,,, על תעשו את זה...... מאחורי המילים עומדת בחורה שבסך הכל היא כמו כולנו, עשתה את הניתוח,ורצתה להגשים חלום שהתאפשר לה, אך החלום הזה נמוג והלך,ודעך,ונעלם,בעקבות מה שהיא עברה. ושקראתי את ההודעה האחרונה,הבנתי אותה,היא רשמה דברים מאוד חכמים,שאין בהם שום רע. הפורום עצמו,צריך לקבל את השלילי ואת החיובי, ולא להראות רק את המושלם,עלינו גם להראות גם את הלא מושלם. הרי בשביל זה יש את הפורום לא? ועם לא,אז בשביל מה? גלית........ לא משמיצה אותך,לא לועגת לך,לא קוראת לך שקרנית,ולא מאשימה אותך, בסך הכל את כמו כולנו,בת אדם,שהביאה את סיפורה האישי,לפורום זה, ועל זה אני מודה לך,על הכנות,והיושר,שהפגנת פה. כל הכבוד לך.... מאחלת לך רק טוב,ושלא תסבלי יותר שום סבל בחייך, ובהצלחה בדיאטה החדשה שלך, והכי חשוב,קבלי את עצמך כמו שאת,כי את לא פחות חשובה מכולם... באהבה שירז.........

גלית1

New member
לשירז היקרה

אני מודה לך על התמיכה ועל ההבנה והלוואי והיו פה עוד הרבה שהיו מוכנים לראות גם את הצד הזה. אך עד שאתה לא עובר את הסבל הזה על בשרך אתה לא יודע במה מדובר. הרי כולנו נמצאים כאן במטרה לתמוך אחד בשני אך עם כל זאת אנחנו יותר מנסים להוכיח כאן מי צודק ומי לא. לא זו המטרה. בכל אופן אני מאחלת לך המון המון הצלחה וגם לכולם והלוואי שלא תדעו מה זה הסבל שאני עברתי ושאני עדיין עוברת שבאמת הציפיות שלכם מהניתוח יתגשמו ושתגיעו לאן שאתם רוצים. מאחלת לכם בהמון אהבה גלית

שירז29

New member
גלית,מתוקה שלי.........

את לא שונה,מאף אחד מאיתנו,את כמו כולנו... ובסה``כ,רשמת פה דברים אמיתיים,שחלק מהאנשים פה פשוט לא מבינים, או שלא רוצים להבין או להאמין..... ואני האמנתי בך לאורך כל הדרך....ועדיין מאמינה בך..... בהצלחה בהמשך.... ונשתמע...... באהבה שירז........

גלית1

New member
שיהיה לך אחלה של סוף שבוע

ונדבר כבר בתחילת שבוע ביי מתוקה ותרגישי טוב

שירז29

New member
תודה גלית,גם לך מתוקה.....

ונשתמע כבר ביום ראשון הקרוב.... באהבה שירז......

למעלה