לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

פעם ראשונה שאני נכנס לפורום, ואני נדהם לקרוא את הדברים הכתובים בו. אני מרגיש שיש פתאום אור לחיי, שאוכל לברוח מהמציאות היומיומית המדכאת אל החיים והדברים שאני רוצה ושואף אליהם אך הם כמעט בלתי אפשריים במציאות. אני אתחיל לחקור את עניין החלום הצלול בתקווה שאני אצליח לשלוט בחלומות שלי, ולסדר לי איזו פגישה עם אהבת חיי שאינה זמינה לי כרגע. אני זוכר חלומות שבהם הרגשתי שאני חולם, אך לא ממש התייחסתי לזה והייתי מתעורר או משהו כזה, אך עכשיו הבנתי שאפשר לשלוט בהם, ואני אכן ינסה. תאחלו לי בהצלחה. -המדוכא שמחפש דרכי מילוט

Variety

New member
ל אופטימיסט2001

חלום צלול הוא לא מקום לברוח אליו מהמציאות. באמת, החופש בחלום מפתה לברוח לשם ולא לחזור אבל זה עדיי רק חלום ולא המציאות. במקום לברוח לשם, תשתמש בחלום צלול לשפר את חייך. כשתהפוך לצלול, אתה תפגוש דבררים בחלומות הצלולים שלך שידהימו אותך, ויעבירו איזה מסר מאוד חזק. אבל אני לא חושב שלברוח לחלום כמפלט מהמציאות זה פתרון. במקום זה תשפר את חייך בעזרת החלומות, תתגבר על פחדים, תלמד להתגבר על בעיות רבות ואז החיים לא יראו כמו מקום כל-כך נורא בשבילך. נולדת למציאות ולא לחלום! אני מבקש שתזכור את המשפט הזה. Variety-

למעלה