לכל חברי הפורום!!!

asher40

New member
לכל חברי הפורום!!!

שלום לכם , הפעם אני נכנס בכדי לספר על דברים משמחים שקורים לאחי במוסד בו הוא נמצא. להזכירכם ,אחי עבר תלאות רבות בחודשים האחרונים ובניהם גם שבר בצוואר הירך ,שאחרי ניתוח לא פשוט רותק לכסה גלגלים לחודשיים. ביום הניתוח המנתח "בישר" לי כי אחי לא ילך כל כך מהר והשיקום יקח לו ,הרבה זמן ,בכל מקרה יותר מאדם רגיל. והנה ,אתמול אחי עבר בדיקה אורטופדית ובה הובהר כי הוא יכול להתחיל לנסות ללכת. אתם לא תאמינו ,אבל המדריך פנה אליו ואמר לו כי הוא יכול לעמוד על הרגל והפלא ופלא ,הוא פשוט קם והלך רגיל!!!!!!!!. זה פשוט מדהיא ,הוא התהלך ללא צליעה וללא קושי מיוחד ואפילו פנה למטבח וסידר את הכלים סתם ככה ,כי בא לו וכל זאת כשהוא עומד רגיל על רגליו. מדוע אני מספר לכם את כל זאת? ,להזכירכם שיש כרגע חקירה לגבי אסמכתאות כלשהם על התעללות מצד מטפלים. אני חייב להודות כאן לכל המטפלים ששמרו עליו "בצמר גפן" ,בחודשיים האחרוניםוהוכיחו לי כי יש גם זן אחר של מטפלים ,אוהבים רגישים ומסורים!!! אני יודע שחלקם קוראים כאן את הודעות הפורום ובהזדמנות זו אומר להם תודה מכל הלב על הטיפול המסור והאוהב!!! אשר.

עמיקםרז

New member
לאשר

כל כך משמח לשמוע על ההפתעה הטובה הזאת שמסבה לך אושר גדול!! זה כל כך מגיע לך אחרי הכאב הנורא שסבלת יחד עם אחיך... נקווה שמעכשיו העניינים יתקדמו רק בכיוונים חיוביים... ב ב ר כ ה , עמיקם

היי אשר

אני עוקבת אחרי התגובות שלך מן היום הראשון בו הצטרפת לפורום, ומתגובה לתגובה אני מרגישה את הבונד הרגשי המיוחד שנוצר בינך לבין אחיך כתוצאה מהטראומה שהוא חווה. זה מאוד מחמם לי את הלב..יש משהו מאוד מרגש באופן שבו אתה מתאר את הדברים,ומהדרך שבה העברת לנו תחושות של עצב,תסכול,וכעת-גם אופטימיות והרבה אהבה.. אני חושבת שיש לאחיך מזל גדול שיש לו אח אוהב ומסור כמותך.. אותה רגישות ותכונות נהדרות אחרות שמשתקפות בתגובותיך כאן- הן מכנה משותף המאפיין אותך, את שחר, את סיגל, ועוד אחים/אחיות נוספים כאן בפורום, החווים את חווית האחאות בצורה שמעוררת את התפעלותי ומרגשת אותי מאוד מאוד. אורית

למעלה