לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

שנה טובה שנה פורחת שנת שגשוג פריחה ונחת לכם ולבני משפחתכם שנה מלאה בחום אושר ושמחה. שנה של כולםה חיבה אהבה והגשמה- אז שיהיה לכם שנה טובה

שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

לכל חברי הפורום , אני מאחלת שנה טובה שנה של בריאות ואושר שנה של הצלחה בכל מה שתרצו שנה של שלום וביטחון רויטל

שנה טובה../images/Emo74.gifמתוקה -כפרות עליכם

חחחחחחחחחחחחח מה קרה עיניים שלי ????? למה נכנסתם לפה ????? אמרתי שנה טובה ....מה לא בסדר ????? אה ????? טוב חחחחחחחח חה חה חי חי חחחחחחחחחחח אחלה שנה,נו ברצינותתתתתתתתתתתת

חןשסק

New member
שנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

בריאות, אושר, הצלחה ובטחון! שיהיו הרבה גשמים, שלא נסבול ממחסור במים, שהערבים יאהבו אותנו ויתנו לנו את כל המזרח התיכון, שנדע רק טוב ושכל העולם יבוא לבקר ולטייל כאן בארץ הקודש, שהכלכלה תשגשג ולא נראה עוד אנשים ישנים בגנים ציבוריים, שלא נצטרך עוד קניוני חסד ולחיות תחת קו העוני. שלא יהיו הבדלי מעמדות, לא גזענות ולא שחיטויות והלוואי ויהיה שלום!!! (ראיתם? זה מה סמים עושים לבנאדם! גורמים לו להזיות!)

חברים!! ../images/Emo24.gif

שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה!!! המון הצלחה בכל התחומים!!
ממני וגם ממישמיש (המלכוסית)

cobainos

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

לכולם...חוץ מהשומר שהעיף אותנו מהלובי וגרם לנו לישון בחוץ בקור ובגשם...לו אני מאחל שנה זוועתית במהלכה הוא ימות.

למעלה