לכל חברי הפורום!

shkool

New member
לכל חברי הפורום!

מחר אני טס לארה"ב ל-17 יום!!! ולצערי הרב לא יהיה לי מחשב נייד אז אני לא יוכל להיכנס לפורום הזה
..... אני מצפה לקרוא כמה הודעות מעניינות שאני יחזור..... ניתראה בעוד 17 יום......ביי ביי! שלכם, הולך להכיר פרגיות אמריקאיות, shkool

אלדר

New member
אתה לא יכול להתחבר משם למחשב כלשהו?

הפורום יכול להתחבר מכל מקום בעולם לכאן! אתה יכול לכתוב ממחשב ברוסיה אפילו... הבעיה תהיה המקלדת נכון?? היא תהיה באנגלית... אז אני מבין... אתה יכול להביא מקלדת שלך לשם ולהתחבר לכל מחשב אחר ואז תוכל לכתוב לנו כאן..... תחשוב על זה.... אור ואהבה ´סכול´... שלך tksr

shkool

New member
אוליייייייייי.....

אני נוסע במשלחת של צעירים ואני אתארח חמש ימים במשפחה אמריקאית(עשירה במיוחד
) ובטח יש להם מחשב ואינטרנט אבל הבעייה היא שבטח לא יהיה להם תמיכה בעברית, אני לא חושב שאני יצליח לקרוא את ההודעות שלא לדבר על לכתוב בעברית, בכל מקרה, אני אשתדל למצוא פיתרון, ואם לא- אז זה לא סוף העולם, אתה יכול להסתדר טוב מאוד בלעדיי במשך 17 יום - אתה יכול?
שלך, shkool

~PrInCeSS

New member
לא בעיה להוריד פונטים בעברית

אני התארחתי אצל משפחה בהולנד והאקספלורר שלהם אוטומטית זיהה שהוא הגיע לאתר עם פונטים בעברית, ושאל אותי אם אני רוצה להוריד אותם, והורדתי. אבל, אם באים לאינטרנט קפה אז הם לרוב משנים את הגדרות שאנשים לא יכולו להוריד כל פונט שהם רוצים, ושם לא תוכל לראות מה כותבים, אבל אפ תביא דיסקט עם לינק הפורום, או תכתוב על נייר, אז תוכל לשלוח פשוט הודעה, אבל בלי לדעת מה ענו עליה ובלי לראות הודעות של אחרים. אבל אצל המשפחה שתתארח, רוב הסיכויים שיהיה בסדר.

למעלה