לכל חברי הפורום...

לכל חברי הפורום...

תגידו אתם חולים? אין לכם מה לעשות? אתם כאלה אנשים מעצבנים שמשעמם לכם בחיים אז אתם פותחים פורום (מעצבן כמוכם) כדי שכל האנשים המעצבנים בארץ יוכלו לשבת מול המחשב ולעצבן זה את זה! די! תפסיקו! תלכו החוצה ותעסיקו את עצמכם... אתם כאלה אנשים מסכנים ולא יצא מכם כלום!!! חוץ מזה שיכול לעלות לכם גירע בתחת מרוב ישיבה! אתם מ-י-ס-ק-נ-י-ם! ואל תענו בכלל כי אני לא יחזור לפורום הזה כדי לקרוא את התגובות! פריקים!

IC4

New member
wooohhooooo!!! והעם נקע על ברכו!

חזיר בר, לחופש נולד, עושה ביד, מת לבד. אני מיסקן גאה!! say it clear and shout it loud - i m cool , and u r not. אובי וואן (אגב אני כבר מזהיר אותך מפני צ´וט שתקרא לך "גיק" כי מה לעשות אין לה כבוד לאנשים אחרים, היית מאמין שיש אנשים כאלו בעולם?) אני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו. אין לך חיים יותר טובים מאשר לעצבן אנשים שאף פעם לא ביקשו שתכנס לפורום שלהם? עכשיו אנשים בגלל שהרי אובי וואן לא מתכוון לחזור לפורום הזה , כן בטח הרי איך בכלל הוא הגיע לכאן מלכתחילה? כי משעמם לו בדיוק כמונו אתה אפס כמונו, אבל אתה מתכחש לעצמך אז אתה טוען שאתה יותר טוב מאיתנו, בעוד שאתה משליך את הצרות שלך ואת מה שאתה חושב על עצמך עלינו זה כל כך קלאסי שאתה פשוט כתוב בכל ספר שני בפסיכולוגיה. ראית את הסרט "שיחות לילה"? על שדר רדיו שמישהו מפגר כמוך מקשיב לו לתכנית שלו ואחר כך מתקשר אליו ומתלונן בעצם על התכנית dont like it ? אז למה אתה משקיע כל כך הרבה זמן בזה? ראית את הסרט "private parts"? האוורד שטרן מקבל את רוב הרייטינג שלו מאנשים שלא סובלים אותו אבל ממשיכים לשמוע אותו רק כדי לראות מה הוא יגיד הלאה, כדי שהם יוכלו להזכר יותר טוב למה הם שונאים אותו. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך זה לך לחנות של היפים, שתה תה צמחים ותעשן קטורת ואיזה גראס טוב. תרגע תלמד לאהוב במקום להשקיע את הזמן שלך בשנאה עצמית שמותנית על אחרים. וכך , אולי יצא ממך משהו אתה יודע... יצור אוהב וחי ונושם בחברה במקום אחד שעוד כמה שנים ייקח את האמ16 ויעלה על מגדל. ובבקשה תשנה את השם שלך , אתה מוציא שם רע לאנשים שאוהבים את STAR WARS. אני לא אחד מהפריקים של זה (אני הרי פריק של מאטריקס, לא?) אבל זה לא נחמד אולי לשאר האנשים שאתה חלק מהם. יום טוב ידידי שעוד לא קלט הרבה דברים בחיים שלו

IC4

New member
and dont forget to vote!!!!!

אני זקוק לכל שלך בסקר, שתצביע את האפשרות הראשונה כי אני מנסה לבדוק עד כמה העולם הזה סתום, ועד כמה אנחנו רחוקים מכל מה שעשוי להיות טוב בו ועוד משהו למה אתה רושם שאתה לא חוזר לפורום הזה לקרוא את התגובות? אתה בעצם בדיוק הטיפוס הכי מתאים לפורום הזה ממש. אתה קולע למטרה!!! בנאדם שאטום לדברים אחרים בחיים, מקטלג אנשים יותר מגניבים כמוהו כפריקים, כדי שהוא יוכל לישון במיטה שלו יותר טוב לדעת שהוא לא פריק, אלא נאצי משובח. בבקשה תשאר בפורום - שמטרתו ללמוד אחד מהשני. ולא לברוח מהחוכמה המוצגת לך ע"י אנשים מוכשרים וטובים (ממך
), יא פריק בעל תסמונת im 16 and angry at my father´s.

Chot

New member
סליחה, אני לא מסקנה, אני מקובלת

חוצמזה, זה עדיף על החולוניות מפורום סרטים. בידיוק.

IC4

New member
היי לא נחמד !

אם אתה היית אידיוט כמוהו , היית רוצה שמישהו יגיד לך מטומטם ? לא ואהבת לרעך כמוך! לא אשמתו שהוא מוגבל מנטלית, זה אחריותנו כ"האליטה" לדאוג לטיפשים וחלשים מאיתנו וללמד אותם אושר ויופי. לא ישר להגיד להם "מטומטם"!

פירס

New member
אם ההר..

אם ההר לא בא אל מוחמד... תמיד אפשר להסתכל על האינטילגנט המזהיר כותב בפורם של האנשים הכי "קולים" בתפוז- רולר בליידס. כמובן שיש לו חיים הרבה יותר עשירים ומגונים משלנו הוא יושב ורואה סטאר וורס מההתחלה לסוף ומהסוף להתחלה. דחילק סתכלו כמה מילים בזבזנו על אדיות קמועו

סליידר

New member
כן! כי אז הייתי מפנים

ומבין שאני מטומטם, ומתקן את זה אם הייתה לי טיפת אינטיליגנציה.

RedStorm

New member
לומר את האמת

ההודעה שלך עשתה לי רק טוב. בהתחלה קראתי והרגשתי קצת רע. אחרי זה קראתי עוד פעם וקראתי את התגובות הנהדרות ונהיה לי קצת טוב אחרי זה קראתי את האינפו שלך ...ובאותו זמן דימיינתי אותך בראשי כותב את ההודעה . לבסוף חזרתי להודעה שלך וקראתי אותה בפעם השלישית , וחזרתי על המילה האחרונה שכתבתה בהודעה 10 פעם בקול רם ! ואז הבנתי ונזכרתי שיש עוד אנשים בעולם כמוני וכמוך ..... ואני שמח שאני לא כמוך. :) תודה רבה.

שימו לב...

כל זה היה קונספירציה שלי ושל IC4 לרענון והקמת הפורום לתחיה. ic נראה לי שהצלחנו לגבש אותם... חוץ מזה אני אוהב אותכם! את כולכם! זה הפורום הכי פ33ה בתפוז! נ.ב כנסו לפורום סקייט ורולר לראות את התגובות המצחיקות...

IC4

New member
יו זה היה יכול להיות כל כך גאוני אם

אם היית יודע שאני לא בפורום הזה בגלל קונספירציות והיית בוחר במישהו אחר יותר מתאים לתפקיד. אני מכחיש כל קשר לרולרבליידר זה חוץ מ SUM 41 ששנינו seem to listen to. וזה ששנינו גרים באיזור הצפון. אובי פור קנובי.. אבל למה לקרוא לדמות על שם פסטה? אגב מה גרם לך להגיב שוב בפורום הזה?

רק לידע הכללי...

אני פה (בפורום הזה) כבר כמה שבועות, כן, לא שמתם לב אלי, כן, אני לא משאיר הודעות וכן, אני מהממשל... אינ צופה וקורא את הודעות חברי הפורום בקפידה, לא מגיב, מתאפק, אבל אני חייב להגיד לכם שאתם בני האדם הכי יצירתיים שאני מקיר! עלו והצלחו... נ.ב נראה עם עליתם עלי הפעם...

איתי...

אל תתחיל להיתמם. אני לא פועל לבד ואתה יודע את זה... זה ממש כמו הקטע בפורום סרטים, זוכר... (אהה... אתה בטח תגיד שאין לך כל קשר גם לזה... חחחחח...)

IC4

New member
טוב טוב טוב אני לא אתמם

אני אודה שאני לא מכיר אותך ואין לי מושג מי אתה ולא זכור לי אי פעם שרשמת משהו בפורום סרטים הפעם הראשונה ששמתי לב אליך היתה שרשמת את ההודעה הכי דפוקה שאי פעם קראתי שפתחה את השרשור המיותר קמעה הזה.

למעלה