לכל חברי להקת בת קול וילדי שמע חיפה

black_magic

New member
לכל חברי להקת בת קול וילדי שמע חיפה

יה יה יה איזה כייפי! שבוע הבא מתחילות החזרות של בת קול ! סוף סוף אוכל להשיל מעצמי כמה גרמי שומן! ברוך, אתה ממשיך? ולילדי שמע חיפה, ברצוני לפתוח חוג קפוארה בשמע חיפה, מה אתם אומרים? רעיון טוב? אם כן אני אפנה לנחמה.. תשובות בבקשה!

BlueMind

New member
את רוצה שאמשיך לרקוד בלהקה? ../images/Emo8.gif

טוב לא נחזיק אותך במתח או משהו... אני כן ממשיך לרקוד כי אני אוהב לרקוד וזה גם מנקה לי את הראש עם כל הלחץ שבלימודים. שלי, נקווה שנחמה לא קוראת את הפורום שלך כי לראות אתכן מפזזות על הבמה גורם לדמיוני הפרוע לעבוד שעות נוספות.
אגב, חוג קפוארה נשמע ממש מגניב! אם הייתי בשמע בשמחה הייתי נרשם לחוג כזה.

black_magic

New member
אז זהו שאתה כן יכול להשתתף..

ובשמחה תמשיך..
שנוכל להמשיך לרדת עליך..

המרחפת

New member
אני מחכה לשמוע את כל הסיפורים

על הירידות על ברוך. עד כה, היה שמח...

BlueMind

New member
אח...כמה שהתגעגעתי

לירידות שלכן... משהו...
והשנה לשם שינוי ארד עליכן בחזרה!
ושלא תגידו שלא הזהרתי אתכן מראש ...

אתה ברוך? + על הלהקת בת קול

הייתי רוצה גם להצטרף ללהקה, זה אפשרי? ואיפה החזרות מתקיימות, דרך אגב?

BlueMind

New member
כן זה אני ...

מופתע שאת עדיין זוכרת אותי.
בקשר ללהקה ... לא נראה לי שזה מעשי בשבילך מכיוון שהחזרות מתקיימות ב"שמע" חיפה ואת הרי גרה בגוש דן. יכול להיות שיש להקת מחול גם ב"שמע" תל-אביב אבל את זה את תצטרכי לברר בעצמך.

איך אשכח אותך? ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

לברוך! אני יודעת שאני זו ש"ניתקתי" את הקש בינינו כי לא עניתי לך פעם אחת. אני אפילו לא יודעת למה. אבל אף פעם לא שחכתי אותך.
ובקשר ללהקה, אני לא חושבת שבשמע ת"א יש כזה.. דינה

BlueMind

New member
דינה , זה בסדר

והאמת היא שמאוד רווח לי ש"ניתקת" אתי את הקשר. הרי מלכתחילה לא אהבתי את הרעיון שנתכתב וגם לא התאמצתי כלל, ככה שלא צריך להתפלא שלא בא לך להמשיך. עכשיו אני רוצה להגיד לך משהו חשוב ואני מקווה שתקחי את זה לתשומת לבך. שמתי לב שאת ודרור ניהלתם ביניכם דו שיח לוהט למדי ואף עברתם לאי מיילים ואי.סי.קיו. באותה צורה הוא גם ניסה לחזר אחרי שלי אבל כמו שאני מכיר את שלי היא לא תמימה ומהר מאוד העמידה אותו במקום. אין לי זכות לדרוש ממך שלא להתכתב אתו באי מיילים או באי סי אבל אני כן מבקש ממך להיות זהירה ולא לתת לקשר להתפתח לכיוונים הלא רצויים. אם את רוצה להקשיב לי עד הסוף אז אפילו לא אי מייל ולא אי.סי.קיו. אין לך מה לחפש עם בחור בן 30 וההיפך. דרור, אפילו אם יש לך כוונות טובות והכל אני מבקש ממך לגלות אחריות כלפי דינה וכל בחורה אחרת בגילה ולא ליצור אתן קשרים אישיים. ועוד דבר, לפי דעתי רצוי שתלך לטיפול פסיכולוגי כי הדרך שבה הגבת כלפי שלי גרמה לי לחשוב שלא הכל בסדר אתך. זה לא בושה ללכת לפסיכולוג, באמת שלא. ויש לקוות שבעקבות הטיפול תוכל לשלוט יותר טוב באמוציות שלך. (אמוציה = רגש) כל טוב לכם, נב. שלי, אם ההודעה שלי נשמעת לך חריפה מדי את מוזמנת למחוק את כולה או את אותם החלקים שנראים לך כלא ראויים לפרסום.

המרחפת

New member
דרור

אני עוקבת אחרי ההודעות בפורום כל הזמן, ועכשיו אני חושבת שהגיע הזמן שגם אגיב. כבר מזמן עברה התקופה שבה פסיכולוגים היו לחולי נפש. אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות: מתי ברוך אמר שאתה חולה נפש? מתי הוא פגע בכבודך? מהיכרות אישית וארוכה עם ברוך, יש לו הרבה מאד טאקט (טאקט- יכולת ניסוח, הידע לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון), שהוא משתמש בו מאד בחוכמה ויכול לומר דברים מבלי לפגוע באנשים. חבל שלי אין את כמות הטאקט שלו יש... הוא דיבר אליך מאד יפה, והביע דאגה כנה לדינה. הוא הציע לך הצעה שחשב שתועיל לך, ושתעזור לך להתמודד עם הרבה דברים. לא ברור לי מדוע אתה חושב שזו בושה- אנשים רבים נעזרים בפסיכולוג כדי להתבטא, ללמוד יותר על עצמם ולשחרר מעליהם מועקות גדולות מאד, מבלי להיות חולי נפש. ארשה לעצמי להיות חצופה ובוטה (כמו שכבר אמרתי, אין לי את הטאקט של ברוך): אני חושבת שהקצנת את דבריו של ברוך, ושל הודעות רבות בפורום, והוצאת אותם מהקשרם. כמו שלא כל אדם שאומר לי שלום ברחוב הוא ידידי הותיק משכבר הימים, לא כל אדם שמעביר עליי ביקורת הוא אויבי המושבע. ביקורת אינה סיבה לתקוף אנשים, וחבל לי מאד שלקחת כל מילה שנכתבה כאן ישר ללב, ועוד בהקשרה המוטעה. אנשים הביעו דאגה לדינה, שאולי היא לא שמה לב למשהו. אתה יודע שזה לא נכון? פשוט תסביר שזה לא מה שהם חושבים. חבל להתחיל באיומים על בית משפט בכל הזדמנות. נא לא לקחת כל הודעה ברצינות תהומית, וכל פעם שאתה חושב שנעשה ניסיון לפגוע בכבודך/מעמדך/נשמתך/אני לא יודעת מה, קח נשימה נוספת, ונסה לקרוא את ההודעה מנקודת מבטו של הכותב. אולי הוא התכוון למשהו אחר לגמרי??? כמו שלא ידעת מה זה איזור הדימדומים אז ישר חשבת שזה משהו רע שקשור לדם והתחלת לתקוף את ברוך. שאלה פשוטה, "מה זה איזור הדימדומים?" מבלי להתחיל לתקוף, הייתה חוסכת לך הרבה רגשות עלבון, והיו מסבירים לך ששעת הדימדומים היא שעת השיקעה, הזמן שבין היום ללילה, ומכאן שאזור הדימדומים הוא שטח לא מוגדר, אזור אפור, שאין בו כללים וחוקים מוגדרים. כמו שחשבת שברוך תוקף אותך בזמן שהוא שאל שאלות והעלה הצעות. כמו שאמרתי- לקרוא כל הודעה לאו דווקא מספר פעמים, אלא ממספר נקודות מבט. יום טוב והמשך לימודים פורה, המרחפת

המרחפת

New member
המשך לימודים פורה

עשיתי הפסקה קצרה מלימודי הפסיכומטרי כדי לאוורר את הראש, כאשר קראתי בפורום. הברכה הייתה בשבילי, כדי שארגיש יותר טוב....

אוי ברוך....

בקשר לזה שניתקנו את הקשר בינינו לפעמים חשבתי שזה לא הייה רעיון טוב. אבל אני שמחה שרווח לך, אבל לא ידעתי שאינך רצית להמשיך. ובקשר לדרור, כבר אמרתי בעבר, שאי לי בעיה לשוחח עם מבוגרים, וגם אל תדאג, אני לא מתכוונת ליצור איתו קשר של אהבה, אלא קשר נורמלי, של ידידים, אם הוא ינסה להגיע ליותך מכך, אל תדאג, אני אסרב, ואעמיד אותו במקומו. אני יודעת לשמור על עצמי, אני אולי קצת תמימה אבל לא עד כדי כך. אולי הוא באמת לא התייחס יפה כלפי שלי, אבל אני לא קשורה לסיפור שביניהם. תודה על דאגתך, דינוש.

דינוש

הפרשה עם שלי זסה התחיל רק עם ערבי זה הכל לא קראת את הודעה שכתבה למטה זה בעייה ואל תדאגי לא אנוס אותך ואני מעולם לא אתחלתי עם נשים קטינות אני מטצער שנכנסתי לכאן יותר לא אכנס בבקשה תשכיחי מיאי סי קיו כי ברוך זה רק ישלח אותי לכלא בגלל שלא עשיתי כלום

BlueMind

New member
דינה, אני שמח לקרוא שאני יכול לסמוך

עליך בדברים כל כך לא פשוטים. טוב לדעת שלמרות גילך הצעיר את בהחלט מודעת לסכנות שאורבות לך מחוץ לביתך. דינה, את אחלה של בחורה. באמת. ואם היית מבוגרת באיזה שלוש ארבעה שנים בכיף הייתי שומר אתך על הקשר. אבל את לא ואילו לי יש עקרונות שאומרים שיש דברים שלא עושים ואני בטוח שאת מבינה למה הכוונה. חלומות פז, ברוך

תודה.

כן, אני מבינה. אבל חבל, הגיל זה הדבר היחיד שמבדיל בינינו, לכן לי אף פעם לא אכפת. אבל אני מבינה שיש אנשים שאכפת להם. רק טוב בחיים! דינוש

דוריאן

New member
מסכים איתו

עדיף למצוא בנים בני גיל דומה (עד גיל 17), ואין מה למחוק בהודעה שלו

ברור, לצאת מתאים לי עם בני 15 או

משהו כזה. 14, 13, 15, 16, 17 אפילו 17 זה כבר הרבה אבל, עם דרור אני לא יוצאת, אנו ידידים בסך הכל.

למעלה