לכל חברי פורום קומיקס

• פותח הנושא row
  • פורסם בתאריך
../images/Emo45.gifהתוכנית עם הבובות שולטת....

וגם מיסטר מותק שזה העונה השניה של התוכנית עם הבובות.........

מיסטר מותק כאן עושה את זה נכון...

התוכנית עם הבובות שולטתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!1

*GormE*

New member
את מבאר שבע?

מכירה אולי את דפנה ארד ונועה (שם משפחה נשכח מזכרוני)? הן ממש מטורפות, קשה לפספס אותן

Silver Surfer

New member
..

אני ליאור דגבלי, אני גר בהוד השרון, אני בן 15 אני אוהב את כל הסדרות של מארוול למרות שאני קורא רק את הליין של אולטימייט מארוול (לפעמים אני קורא גם חוברות אחרות אבל קשה לי להכנס לסיפור כי חסרות לי 40 שנה של קריאה),

rusty2223

New member
אני זמיר ואני אוהב לשיר.....

סתם נו.. קוראים לי אליאור אני גר ברמת-גן ובן 14.5, תמיד אהבתי לצייר אבל בזמן האחרון יותר. לומד בבליך ר"ג,אני לא צפונבון ודחוס ואפילו לא חרשן. שומע רוק,מוזיקה שחורה,קצת ישראלי,וקצת מהכול.

The Crusader

New member
טוב

שם:ניר איינבינדר... קשה אני יודע ^_~ מגורים-נתניה מקום עבודה:בשאיפה לצייר במרוול כרגע... בלאט (לא מצליח לצייר כלום בשבועה שבועיים האחרונים) וזהו

cyber force

New member
טוב אני

שמי:דימיטרי דגלין(כן רוסי) גיל:14 גר:חיפה לומד:עירוני ג(כן זה בית הספר עם האלימות והילדה שהתאבדה וזה שדקרו מורה וכל השטוית האחרות) תחביבים:קומיקס(חחחחח)אני אוהב הכל ומנסה לקרוא דברים חדשים יש לי כרגע יותר ממאה חוברות פעם אני יספור אותם... עבודה:אין

Supermans girl

New member
אוקיי, אני- ../images/Emo9.gif

קוראים לי דניאל. אני בת 16. אני מציירת קומיקס ופיגורטיבי גם כן. יש לי עוד כמה וכמה תחביבים אבל זה לפעם אחרת. אה כן- אני מתנדבת במד"א.

The Flash

New member
טוב אני.....

שם: יניב מגורים: ראשון לציון לימודים:גימנסיה גן נחום מגמת מחשבים(ענ"א) רק על עצמי לא לספר ידעתי אין לי הרבה לספר על עצמי באמת אני קורא אמייזין, פיטר פארקר, דדפול(ועכשיו הסוכן X), גרין לנטרן לאחרונה וליגת הצדק של אמריקה. אהה כן ואני אוהד שרוף של באפי ציידת בערפדים(העונה השביעית מתחילה ב28 בספטמבר!!!) בין השאר אני צופה בסאות פארק ,סמולוויל, ג´קי צ´אן, סמוראי ג´ק וליגת הצדק.

illustrator

New member
אוקיי

שם: ערן אביאני מגורים: ראש העין עבודה: קומיקום אההה.. זהו. לא מישהו מעניין במיוחד....

למעלה