לכל חברי פורום קומיקס

• פותח הנושא row
  • פורסם בתאריך

TazMan

New member
אז מה.... אני הכי זקן פה?

שם : חיליק חימוביץ גיל :30 עבודה : מנהל מערכות בסיסי-נתונים (סתם כותרת מפוצצת) - DBA אוסף קומיקס כבר כ - 8 שנים (עם הפסקה של שנתיים באמצע). אני כותב ביקורות קומיקס ל"קומיקס וירקות" וכותב חדשות קומיקס ל - ISF. מאוד אוהב את Batman בכל צורה אפשרית. אוהב לקרוא את הכותבים הבאים :פרנק מילר, קווין סמית, בריאן מישל בנדיס, גרת´ אניס. קורא כמעט כל כותר קומיקס שאני יכול לשים את הידיים עליו...

Silver Surfer

New member
חיליק!

רק רציתי להגיד שהאתר שלכם הוא הכי שווה וכדאי שתפתחו פורום גם אצלכם באתר (יש פורום אצל המתחרים שלכם)

cyber force

New member
חיליק!!!!

אוהב את הביקורות המצחיקות שלכם!!!!! תמשיכו כך "ושהכוח יהיה אתך בני!"

The Origin Story... ../images/Emo19.gif

שם מלא: נמרוד הוד גיל: 17.5 מין: זכר איזור מגורים: מתן, ישוב קהילתי חביב וחורי בשרון, בין כפ"ס לראש העין מקום לימודים: ביה"ס שש-שנתי עמיאסף בבית ברל חוברות אהובות:Uncanny X-Men, New X-men, Punisher, Preacher, Wolverine, Thor, X-Force, Cable, The Earth-X trilogy, Captain America. חוץ מזה Batman וSuperman כשהם עשויים טוב ובצורה מעניינת, בד"כ Elseworlds. יוצרים אהובים:גרנט מוריסון, פרנק קוויטלי, גיימס קרוגר, אלכס רוס, גארת´ אניס, סטיב דילון, ג´ף סמית, פרנק מילר, ג´ו קייסי ועוד רבים אחרים. משהו להוסיף: פעיל בנוער מרצ וחבר בסניף כפ"ס (בואו בהמוניכם!)

Logan16

New member
אני לא מסוגל אבל בכל זאת

שם : דניאל מס 3 מ כתה יא מקום מגורים : גבעת ברנר ב´´ס: גבעת ברנר היסטוריה : מאז שראיתי רובוטריקים והולק ובגיל 4-5 לא הפסקתי חולה על כל מרוויל במיוחד לוגן וגם וייצ´בלייד ואינפרנו שומע כל רוק שקיים מ בלאק שבת וthe clash ועד לMXPX לימפ ביזקט שייגעצ ופנאקייק בעוד 4 חודשים בעזרת השם אני הולך להוציא ספר ראשון בטרילוגיה שלי ולכל מי שלמד פיזיקה המצאתי בו המרת אנרגיה חדשה (אגב הוא ממש לא כבד). אני מת להפוך אותו לקומיקס אבל קודם כל ספר . בהצלחה לכל היוצרים פה

109822596

New member
אני חברת פורום? לא ממש

אבל שיהיה שם: יערה ניק קודם: טוסט עם גבינה צהובה ביצפר: המקום המקולל ששי לומד בו איזור מגורים: יישוב קטן לא רחוק מכפר סבא גיל: 16 ושנה חוברות אהובות: Brass וTellos אוספת קומיקס: חודש וחצי, לגמרי fresh meat

Emblem Wearer

New member
טוב, נו...

שם: גל שורץ גיל: 24 (זקן ומרגיש זקן) לימודים: סטודנט שנה ד´ (בנובמבר) ב"בצלאל". קומיקס: קורא לא סדיר (לא אספן), מצייר קומיקס שנים רבות - פרסמתי פה ושם עבודות בארץ ובחו"ל לפני הצבא ולפני "בצלאל" (לא משהו שראוי להתייחסות). חבר בקבוצת "אמבלם קומיקס" ואחד ממפעילי האתר (שאינשאללה יחזור סוף סוף לפעילות).

למעלה