לכל חברי פורום

lance-knight

New member
לכל חברי פורום../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

קודם כל מצטער על הטעות שעשיתי אמתול. מבקש סליחה מכל מי שנפגע בגלל זה. אז עוד פעם-בקשר למפגש. כל אלה שרצו להשתתף- איש ללא תכונות, איש מהצפון, קיפודה (לשעבר)(my true colors של היום אם אני לא טועה), נטע, רקפת, אגנס, פרוזק, שם ים, רוח, ילדה וכל אלה שעוד לא החליטו, הסהרים(בוודאי שאתם מוזמנים) הבנתי שהכי נוח להפגש ב-29 בנובמבר, שתעריך הזה מתאים לכולם. אז בואו נפגש. מה אתם אומרים?
על זה או
על זה או אולי
גם על זה?
אז בואו נמשיך שרשור- כל מי שמסכים, תכתבו, ואח"כ נחשוב על השעה ועל המקום.

my true colors

New member
היי לכולם!

הרבה זמן יחסית לא הייתי כאן וזאת כי פשוט אין לי מחשב. עכשיו זו הפעם הראשונה שנכנסתי לאינטרנט הרבה זמן ואני כותבת מהמכללה. לא קראתי מה הלך פה בימים האחרונים או אפילו היום, אבל ראיתי הודעה "לכל חברי הפורום" וחשבתי לעצמי מה זה יכול להיות? אז קראתי. <אין לי זמן לקרוא בכלל אבל אני בטוחה שסולחים לי> בקשר למפגש, לא חושבת שאגיע. זה נכון לעכשיו ולא יודעת בקשר לשינויים. אז אם לא אבוא כמו שחושבת, מקווה שתהנו כולכם. אני עושה מאמצים להחזיר את המחשב שלי, אבל בינתיים, ביי:) רק טוב, כמובן. בחיבוק, שני.

היי שני, מה שלומך?

לא משנה מאיפה את כותבת, אני תמיד שמחה לראות אותך כאן, ובעצם לא רק כאן.
מקווה שאכן תצליחי להחזיר את המחשב כמה שיותר מהר. שולחת לך חיבוק ענק ענק ועם המון אהבה נטע

לשני../images/Emo39.gif

קודם כל טוב שחזרת זה הכי חשוב השאר לא משנה.הנה גם לי יש תקלה במחשב הביתי ואני נאלצת להכנס לפורום ממחשבים זרים אז אם זה ינחם אותך צרת רבים......... שלך חנה גונן

lance-knight

New member
חבל

שלא תגיעי. בואי נשיר מקום לתקווה שאכן יהיו שינויים ובסוף תשני את דעתך.

שם ים

New member
כן כן כן.

אני מתה לפגוש אתכם. אויש כמה שאני מתרגשת. ממש ממש. מכירים את הדרדרסים? לה לה ללללהההללהלהלהל.

lance-knight

New member
לאיש

מה שלומך? טוב לשמוע שאתה בא. אם תוכל- תמשיך את השירשור. אני בזמן הקרוב לא אוכל להתעסק אם זה. תודה לך מראש.

ילדה~

New member
טוב אז....

בעקרון אני רוצה לבוא...וה- 29 מתאים... יש לי קצת בעיה עם איך להגיע....אבל זה כבר קשור לשרשור אחר...

שם ים

New member
ילדונת,../images/Emo32.gif

אם זה בקשר לקשר, אז מצויין. אני ממש אשמח. יהיה לי ממש מצויין. וחייבות לצ´וטט בנושא, כי יש לי קצת רעיון מתוק. היום מעוד מעט, לא אהיה באינטרנט עד מחר, אז נימצא זמן אולי מחר, טופ? כמה אוהבת...שם ים.

ילדה~

New member
הבעיה היא כזו......

את האוטו אני לא רוצה לקחת.....אני פוחדת לנהוג חיפה-תל אביב לבד.... וחוץ מזה שחשבתי ללכת עם גלי, אבל עכשיו שהיא לא בפורום, אין לי קשר איתה.....ואני לא יודעת אם היא באה או לא.... ואני פוחדת ללכת למפגש כזה לבד.......אני עלולה להשתפן.... אז בקיצור....אם אין כאן חיפאים שאפר להתלוות אליהם אין לי מושג מה יהיה....

lance-knight

New member
ילדה

גם אני גר בצפון. אומנם לא בחיפה, אבל אפשר יהיה איכשהו להסתדר אני חושב. בקיצור, לבד לא תהיי. אל תפחדי. אז אולי בכל זאת נוכל לנסוע ביחד. ואם את עכשיו פה- תכנסי לצ´ט.

lance-knight

New member
טוב לראות

את התגובות שלכם. נהדרים כולכם. אשמח מאוד לפגוש אתכם. אוהב אותכם. בינתיים חייב להתנתק לשבועיים בערך.

למעלה