לכל חובבות הווארד סרטון מ- HOWARD DONALD @ PACHA LONDON 17.3.12
F FourMinuteWarning New member 30/3/12 #1 לכל חובבות הווארד סרטון מ- HOWARD DONALD @ PACHA LONDON 17.3.12
S Shadmitush New member 2/4/12 #2 ואו! איזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חיבת לטוס פעם אחת ליראות אותו! מישהי יודעת איפו הוא מודיע על ההופעות שלו?
ואו! איזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חיבת לטוס פעם אחת ליראות אותו! מישהי יודעת איפו הוא מודיע על ההופעות שלו?
F FourMinuteWarning New member 2/4/12 #3 יש לו עמוד רשמי בפייס- [URL]http://www.facebook.com/howarddonaldofficial[/URL]
S Shadmitush New member 8/4/12 #7 כן טסתי בסוף היה ממש יפה, אימא שלי ודודה שלי גם נהנו מאוד והיתהבו בגארי
R RobbiesOfficialBabe New member 6/4/12 #5 שדמית!!!!!!!!!!! מאוד התגעגענו אלייך! לאן נעלמת?? נורא רצינו לפגוש אותך בקיו בלונדון, היינו בטוחות שהייתה לנו הופעה משותפת... מה שלומך?? מה חדש?? איך היה בהופעה??
שדמית!!!!!!!!!!! מאוד התגעגענו אלייך! לאן נעלמת?? נורא רצינו לפגוש אותך בקיו בלונדון, היינו בטוחות שהייתה לנו הופעה משותפת... מה שלומך?? מה חדש?? איך היה בהופעה??
H Hadar07 New member 8/4/12 #6 קצת מצחיק הסרטון הזה איך היא נתקעה לו בפרצוף מצלמת אותו כל הזמן חחח נחמד שהיא כתבה שהוא חתם לה על הדיסק ואמר לה תודה שהיא באה.
קצת מצחיק הסרטון הזה איך היא נתקעה לו בפרצוף מצלמת אותו כל הזמן חחח נחמד שהיא כתבה שהוא חתם לה על הדיסק ואמר לה תודה שהיא באה.