לכל חובבי האירוויזיון!

nerod 72

New member
לכל חובבי האירוויזיון!

דוד ד'אור נבחר לייצג אותנו בתחרות!

nerod 72

New member
אני לא כל כך בעד...

הוא ממש לא מתאים לתחרות... אבל עם שיר נכון - יכול להיות נחמד ! (פופ-דאנס שכזה) הבעיה היא שהעם שלנו (ברובו) מטומטם וישלח את השיר הלא טוב! (יש קדם פרטי- 4 שירים לבחירה שלו , כמו שנה שעברה)

KristineW

New member
אתם מכירים את

הביצוע שהוא עשה ל- Careless whisper של ג'ורג' מייקל?..
זה פשוט ז'רמיז שלא היה, ממש EXCITED 2 !!!
בקיצור, מעניין באמת איך יהיה השיר שלו באירוויזיון, הוא אחלה זמר (וואי, איזה קול!...) וגם מתאים מאוד לאירוויזיון!

דנהה1

New member
אוי זוועה.... למה דווקא הוא?

אל תבינו אותי לא נכון. לבן אדם יש קול מדהים אבל לארוויזון?? מי הדפוק שחשב על זה? לא מתאים בכלל! לדעתי דנה צריכה לנסוע עוד פעם ולא כי אני אוהבת אותה, פשוט היא כל כך מתאימה לזה, יש לה את הכריזמה והלוק ואת הקול המדהים שלה.

שני32889

New member
ראסמי זוועה

בואנה של מי הבחידה המפגרת הזאת? וואלה יופי עכשיו הוא בטח ישיר שם איזה שיר שקט כזה של מתים וזה מה שבטוח יקרה כי אני לא רואה אותו שם דאנס ומשתגע וזה,אין מצב !!!! טוב נו גם השנה נקבל את אחד מהמקומות האחרונים,כבר התרגלנו.....

KristineW

New member
מה פתאום, אין מצב!!

לפי דעתי, ישלחו אותו עם איזה שיר פופ, קצבי כזה.. מה קרה לכם, דוד ד'אור, הסטייל הזה של "אני עף", זה פשוט תפור עליו!!! השאלה היא איך השיר יישמע בסוף וגם איך זה ייראה על הבמה?...

שני32889

New member
חחחחחח.....

אז זהו שממש לא נראה לי,בכל מקרה מה שזה לא יהיה הוא לא מתאים לאירוויזיון,לא מבחינת המראה,לא מבחינת השירים ולא מבחינת ההופעה !!!! אני שמה איתכם כסף שעל בליינד אנחנו לא עוברים תשלב הראשון של התחרות השנה !!!!

nerod 72

New member
זה מה שאני חושב...

כזמר דוד ד'אור זה בחירה לא טובה - הוא גם יחסית מבוגר (בן 38) , מה שלא תואם את האווירה הצעירה של הטקס! אבל יכול להיות שעם השיר הנכון (משהו במקצב דאנס) זה יכול לעבוד! רק שלא ישיר בקול אופרה מתלהב- לא אוהבים את זה באירוויזיון! אני אפטימי שנעבור את השלב החצי גמר , אבל בגמר עצמו לא נצליח משהו, אבל עדיין זה מוקדם מדי להגיד!

בחירה לא מוצלחת!

דיויד דאור למרות שלא שמענו את השיר היא בחירה לא מוצלחת. אני לא מבין למה ישראל מתעקשת להיכשל כל פעם מחדש, מה? לא למדו מאז דנה שהשבלונה המנצחת בארויזיון: -זמרת כוסית, - שיר פופ קצבי וקליל - הופעה סוחפת ואנרגטית. ומה הם שולחים: אין דבר, והדליקו נר! באמת השנה היו מועמדים להקת חמסה, הזמרת אתי זך, אישתר, יותר מזה אתם יודעים איזה בית ספר אלבינה היתה יכולה לעשות שם שחבל על הזמן! חברה זכרו את המילים האלה אנחנו לא עוברים את שלב חצי הגמר!

nerod 72

New member
ולמרות זאת...

דנה אהבה את הבחירה! היא אמרה שיש לו קול זהב שיכבוש את אירופה! הפעם אני אצטרך לא להסכים איתה- נכון שיש לו קול זהב, אבל מכאן עד לכבוש את אירופה- הגזמה!!!!! (שער אחורי של ידיעות) נ.ב. ראיתם את הביקורת של טל פרי בתרבות מעריב על האוסף של דנה?

eyalush001

New member
אני איתכם בכל מה שאמרתם.

אבל אין מה לעשות, הוא כבר נבחר. כל מה שנותר זה לאחל לו בהצלחה ונראה שנה הבאה איך הוא יהייה.

yanivm1

New member
אני ממש נגד דוד דאור...

שוב נקח מקום עשרים פלוס... אני רק מקווה שהוא לא יפגין יותר מידי את השירה האופראית שלו. זה דיי מזעזע לאירווזיון ולא יצליח...

מה הוא כתב בביקורת!

בטח הוא לא פירגן. ממתי אוהבים לפרגן לדנה בארץ? זה בדיוק כמו מדונה כולם אוהבים אותה, אבל בתקשורת לא יפרגנו לה, זה משהו!!!

KristineW

New member
איזה ביקורת?..

איפה, נחובש? (זה סתם סלנגים שלי ושל חבריי, אל תנסו להבין..) בכל אופן, דנה פירגנה לו, ובטח שהיא תפרגן, דנה לא תגיד מלה רעה על האומנים הישראלים, היא כזאת... היא רק מפרגנת!...
בכל אופן, זה לא שדוד ד'אור הוא הבחירה האידאלית לאירוויזיון, ברור שאם היו בוחרים מישהי כמו אישתר או אלבינה, זה היה הרבה יותר מוצלח... אבל, מצד שני, בגלל שדוד ד'אור הוא ווקאליסט פשוט מדהים, הביצוע שלו בטח לא יבייש את השיר, אז אוליי נגיע לאיזה מקום סביר באמצע.. יו נואו...

nerod 72

New member
הביקורת במעריב...

של טל פרי- דווקא הוא היה מפרגן יחסית! הוא אמר שכל האלבומים של דנה ארוזים יפה ובהידור והאחרון זה השיא ! הוא אמר שזה לא ממש מוסבר האוסף הזה אבל הוא היה די בעד! והראו את התמונה המפורסמת של העטיפה!

דניאל2288

New member
לא!

הוא מפרגן כשנוח לו...וכניראה שלא הבנת טוב, הוא אמר שכל אלבומיה של דנה הם לא שיא ההדר וכך גם המארז...

KristineW

New member
אתם יודעים שטל פרי..

היה אז עם דנה במשלחת של האירוויזיון? הוא היה העתונאי של מעריב שסיקר את כל הנסיעה
(נדמה לי שזה היה הוא, בכל אופן)..

שני32889

New member
קיצור...

עזבו אותכם למה כן ולמה לא הוא לא עובר תחצי גמר בטוח ככה שלא כדאי לפתח ציפיות..... אחחחח איך הלכה ככה עוד שנה של הפסד..... חבל,באמת שחבל !!!!

למעלה